'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 36601 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
LG'den Samsung Galaxy S III'e rakip: 2GB bellekli Optimus LTE2
Samsung Galaxy S III'ün sahneye çıkmasıyla birlikte diğer üreticiler de yeni modellerini duyurmaya başladılar. Bu aşamada ilk hamle bir diğer Güney Koreli üretici olan LG'den geldi ve şirket, Optimus LTE2 adını verdiği yeni telefonunu duyurdu. Güçlü donanım özellikleriyle dikkat çeken Optimus LTE2'nin en dikkat çekici yanı; sahip olduğu ekran teknolojisi ve yüksek bellek kapasitesi. Yüksek çözünürlüklü gerçek IPS ekran ile aynı segmentteki diğer telefonlara göre daha yüksek görüntü kalitesi sunduğu belirtilen telefon aynı zamanda 2GB RAM ile performans noktasındaki iddiasını da gözler önüne seriyor.
LG tarafından kullanılan işlemci modeli hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, dört çekirdekli bir işlemci ile gelmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. Kablosuz şarj özelliği ile donatılan Optimus LTE2'nin bir başka önemli özelliği ise 2150 mAh kapasiteli pil ile geliyor oluşu. LG yaptığı açıklamalarda pil ömrünü %40 arttırdığını ifade ediyor. Android 4.0 işletim sisteminin kullanıldığı telefon aynı zamanda aından da anlaşılabileceği üzer 4G iletişim altyapısına da destek sunuyor. Bu ayın ortalarına doğru satışa sunulması beklenen Optimus LTE2 için detaylar geldikçe paylaşmayı sürdüreceğiz.
Paylaş
En Çok Beğenilenler
bunu bekleyelim bakalım,nasılsa bekleme konusunda uzman olduk... Yoruma Gitmarseltalon - 4 Mayıs 2012; 8:12:51+10
sapsal lg! yahu o kadar imkan var elinde kullanmayi bilmiyosun.. boylesi bi telefonu uretecek kapasiten var ama ne bi tanitimin ne bi reklam calisman ne de yazilim destegin var ki ilk basta gelir bu.... sapsal lg! yahu o kadar imkan var elinde kullanmayi bilmiyosun.. boylesi bi telefonu uretecek kapasiten var ama ne bi tanitimin ne bi reklam calisman ne de yazilim destegin var ki ilk basta gelir bu.. azcik kafayi calistirsa nal toplatir android rakiplerine... Yorumun DevamıYoruma Gitkukilio - 4 Mayıs 2012; 11:41:22+10
cıksın bakalım görelim ama lg yazılım konusunda destegi su anki gibi devam ederse sınıfta kalır Yoruma GitGaMeLeCtROniCa - 4 Mayıs 2012; 4:05:22+9
Bu üreticiler kafayı mı yedi, bir telefon için nedir bu kadar donanım yahu? İstedikleri kadar akıllı olsunlar, bu cihazlar eninde sonunda birer telefon işte! Nereye kadar tırmandıracaklar merak ediyorum ve acaba sonunda laptoplara birer sim kart ekleyip alın size LAPTEL demesinler?
şu forumda ne kadar ön yargılı insan varya bıktım artık her LG haberinde LG rom güncellemiyor yazılım işini beceremiyor vs diyenlerden.. adamlar 2gb ramli telefon çıkarmış fiyatıda Samsung a göre daha ucuz olur rekabet artar buda bize yarar diyeceğinize...
berbat bir tasarım... ben olsam milyonlar satan telefonun tasarımcısını kovup yerine amatör bir tasarımcı alırdım... ondan daha karizmatik tasarrımlar yapıp hayata geçirebilir. teknoloji de buna müsait...
Burada tam olarak dedikleri S3 çıktı ama bakın bizde TAM 2GB LIK bir telefon çıkardık ! isterse 16GB lık version çıkarsınlar o yazılım telefona bi optimize edilemedikten sonra her türlü yine kasıcak.
sapsal lg! yahu o kadar imkan var elinde kullanmayi bilmiyosun.. boylesi bi telefonu uretecek kapasiten var ama ne bi tanitimin ne bi reklam calisman ne de yazilim destegin var ki ilk basta gelir bu.. azcik kafayi calistirsa nal toplatir android rakiplerine...
Lte özelliğine fazlasıyla güveniyor isimlendirme bakılırsa.:) 2gb ram gerçekten üst düzey olduğunun göstergesi 4çekirdekli işlemci kullanması ve %40 daha fazla pil kullanım sunması güzel:)
Kablosuz şarj matah bir şey değil, tıpkı mevcut kablosuz ev telefonları gibi şarj oluyor, yani telefonu şarj etmek için yine belli bir yere koymak zorundasınız.
samsungun kısa bir süre içerisinde yeni bir model çıkaracagını düşünüyorum, Nexus 2 çıkabilir
Nexus cikarmak samsung'un elinde degil. Google karar veriyor nexus'u kimin yapacagina. Sirada muhtemelen lg var. Motorola da olabilir. Samsung galaxy s serisini baltalamaz bir de. Bugune kadar hep galaxy slerden sonra cok da citayi yukselten cihaz yapmadi yani galaxy s'i amiral gemisi olarak cikardi. Ama bu sefer diger galaxyler gibi rakipsiz degil cihaz yani cikar cikmaz cok guclu rakiplerle karsilasti ve 1 aya kalmaz gecilecektir. Samsung hata yapti hem tasarimla hem donanimla. S3 digerleri kadar satmayacaktir ve samsung galaxy s adini artik hice sayip yeni bir seriye gececek ve amiral gemisi olarak ondan devam edecektir muhtemelen.
Bence bu telefon omap 5 ile gelebilir. Açıkçası omap 5'in rakiplerine göre nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyorum. Ayrıca LG sadece rami arttırarak rekabet edemez piyasada, yahu Motorola yaptı neden diğer firmalar da pil konusunda adam gibi bir gelişme gösteremiyorlar? Şu model veya S3 3000 mAh batarya ile gelseydi piyasayı siler süpürürdü.
"Biz doğrudan doğruya milliyetperveriz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur. Bu toplumun fertleri ne kadar Türk kültürü ile dolu olursa, o topluma dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Mustafa Kemal ATATÜRK
"Vatan sevgisiyle harmanlanmış fedakârlık duygusu, dejenere insanlara basit gelir." Osman PAMUKOĞLU
Tamam 2 gb ram iyi de aynı anda o kadar ram'ı kullanacak olursan yarım saatte telefonu şarj etmen lazım :)
4 çekirdekli işlemci daha az güç harcıyor ama ram öylemi? ne kadar kullanırsan o kadar harcar. Önemli olan aradaki dengeyi sağlamak. 2 gb ramın tamamı aynı anda çalışması demek sizce ne kadar uygulama aynı anda çalışıyor demek? o zaman pil süresini var sen hesapla.
android keşke ios gibi yarım multitasking kullansa da pili daha uzun gitse. heriflerde 512 mb ram var ne takılma ne kasma ne başka bişey.
LG'nin en zayıf noktası mobilde,(kullanıcı deneyimi)olarak söylemekteyim...pil ömürlerinin genelde düşük olması,yazılım desteklerinin sıfırın altında olması...
yukarda sorunlarını halleddikleri zaman çok iyi bir tercih olacaktır... ekranları genelde canlı ve kalitelidir,dizayn olarak en azından Samsung'un çok üstündedir...
Abi kare telefon yaparsın da bu kadar bariz şekilde kütük görüntü verme ya. Bu LG nin kare köşeli telefonlarını görünce aklıma Doğan-Şahin-Serçe-Kartal serisi geliyor.
Bu üreticiler kafayı mı yedi, bir telefon için nedir bu kadar donanım yahu? İstedikleri kadar akıllı olsunlar, bu cihazlar eninde sonunda birer telefon işte! Nereye kadar tırmandıracaklar merak ediyorum ve acaba sonunda laptoplara birer sim kart ekleyip alın size LAPTEL demesinler?
bazı insanlar hala 20. yüzyılda kalmış. tamam kalabilirsin de herkes senin gibi olmak zorunda değil. 21. yüzyıldayız ve günümüzde artık bilgisayar tanımı değişti ve mobil cihazlara doğru evrildi. internet de artık bir zorunluluk haline geldi. yani anlayacağın cep telefonları artık bildiğiniz cep telefonu değil bunu idrak edin artık.
Ben şahsen LG nin HTC nin vede Nokia nın başarılı olmasını çok istiyorum. Samsung ve Apple tek tabanca oldukça telefonların fiyatları şişiyor. Ve telefolar iphone a ne kadar benzerse görüntü olarak o kadar başarılı oluyor. Telefona gelince köseler sanki biraz keskin olmuş
lg modellere isim verme konusunda cok basarısız büyük markaların hemen hepsinin amiral gemileri icin özel model isimleri oluyor galaxy,xperia,one serisi gibi ama lg de böyle bir durum söz konusu değil... bence bu bile satışları etkileyebilecek bir faktör...
bazı insanlar hala 20. yüzyılda kalmış. tamam kalabilirsin de herkes senin gibi olmak zorunda değil. 21. yüzyıldayız ve günümüzde artık bilgisayar tanımı değişti ve mobil cihazlara doğru evrildi. internet de artık bir zorunluluk haline geldi. yani anlayacağın cep telefonları artık bildiğiniz cep telefonu değil bunu idrak edin artık.
LG'nin en zayıf noktası mobilde,(kullanıcı deneyimi)olarak söylemekteyim...pil ömürlerinin genelde düşük olması,yazılım desteklerinin sıfırın altında olması...
yukarda sorunlarını halleddikleri zaman çok iyi bir tercih olacaktır... ekranları genelde canlı ve kalitelidir,dizayn olarak en azından Samsung'un çok üstündedir...
LG optimus black kullanıcısı olarak katılıyorum yazılım konusunda yavaşlar güncellemeler yavaş geliyor onun dışında kalite olarak Sammy den bir f/p anlamında eksileri yok inşallah silinmezler bu arenadan
Bu konuda bilgili bir insan değilim ama her yeni uygulama yüklediğinizde bu uygulama internet ile bağlı ise belli bir miktar ram kullanıyor. Mesala benim telefonda 512 MB ram bir bakıyorum 30 mb ram kalmış oluyor. Bunun icin program yükledim bu uygulamaları arka planda açmasın diye + ice cream sistemi daha çok belleğe ihtiyac duymakta
Orijinalden alıntı: xxxx1 LGnin en zayıf noktası mobilde,(kullanıcı deneyimi)olarak söylemekteyim...pil ömürlerinin genelde düşük olması,yazılım desteklerinin sıfırın altında olması... yukarda sorunlarını halleddikleri zaman çok iyi bir tercih olacaktır... ekranları genelde canlı ve kalitelidir,dizayn olarak en azından Samsungun çok üstündedir...
LG optimus black kullanıcısı olarak katılıyorum yazılım konusunda yavaşlar güncellemeler yavaş geliyor onun dışında kalite olarak Sammy den bir f/p anlamında eksileri yok inşallah silinmezler bu arenadan
samsungun kısa bir süre içerisinde yeni bir model çıkaracagını düşünüyorum, Nexus 2 çıkabilir
Nexus cikarmak samsung'un elinde degil. Google karar veriyor nexus'u kimin yapacagina. Sirada muhtemelen lg var. Motorola da olabilir. Samsung galaxy s serisini baltalamaz bir de. Bugune kadar hep galaxy slerden sonra cok da citayi yukselten cihaz yapmadi yani galaxy s'i amiral gemisi olarak cikardi. Ama bu sefer diger galaxyler gibi rakipsiz degil cihaz yani cikar cikmaz cok guclu rakiplerle karsilasti ve 1 aya kalmaz gecilecektir. Samsung hata yapti hem tasarimla hem donanimla. S3 digerleri kadar satmayacaktir ve samsung galaxy s adini artik hice sayip yeni bir seriye gececek ve amiral gemisi olarak ondan devam edecektir muhtemelen.
demek googlenin imiş samsung diye biliyorum ama lg modelinin altına kalmayacagını düşünüyorum