Şimdi Ara

TES Online'dan İlk Görseller, Dergi Taramaları!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Geride bıraktığımız saatlerde gelen The Elder Scrolls Online duyurusu bütün PC oyuncularını heyecana sürüklemişti. Game Informer'ın Haziran sayısının dijital sunumu da, dergi üyelerine dağıtıldı. Haliyle derginin en büyük sürprizi The Elder Scrolls Online da gün yüzüne bütün detaylarıyla çıktı!
     
         Yayınlanan dergi taramalarında The Elder Scrolls V: Skyrim'in kullandığı Hero Engine'in gelişmiş sürümünü kullanan The Elder Scrolls Online'dan görsellere tanıklık ediyoruz. Farklı zindan atmosferlerini de gördüğümüz dergi taramalarında The Elder Scrolls Online görselleri pek de göze batmıyor. Görsellerdeki karakter, zırh ve yaratık tasarımları da Skyrim'deki gibi güzel gözüküyor.
     
          Yayınlanan taramalara aşağıdan ulaşabilirsiniz. Çok yakında dergiden gelen bütün detayları yine BSC üzerinden okuyabileceğinizi hatırlatalım... 
     








  • Gece gece gelen en iyi haber, Skyrim harika bir oyunda benim için tek eksiği karakter animasyonları idi,inşallah o eksikliğe yönelip her şeyi ile harika bir oyun yaparlar :))
  • Asıl oyundan ayırmaları cidden çok iyi olmuş, ekran görüntülerine bakarak daha rahat söyleyebiliyorum:) TES atmosferine ters gidecek derecede renkli, hedef kitlesi daha farklı bir oyun. Bethesda'ya asıl TES oyunlarını bozmayacakları yönünde güveniyorum. Buna eğilip unutmazlar inşallah.
  • Hero engine, SWTOR da kullanılan grafik motoru..
  • Skyrimle alakası olmayan Rengarenk bir oyun. The Elder Scrolls un mmorpg sini yapacaz diyorsunuz Aynı atmosferi koymuyorsunuz. EE ne anladık biz o oyundan. Böyle rengareng cayıl cuyul oyun oynamak istesek tonla var. Skyrimin o soğuk rutubetli ve gergin atmosferi her zaman sevildi. Sonra sen gel oraya biraz kırmızı buraya biraz turuncu. Nerde kaldı Elder Scrolls hissi?
  • Morrowind'in biraz daha renklisi gibi olmuş zaten Morrowind'i artık giriş seviyesi laptoplar bile çalıştırır konfigürasyon yönünden sorun olmaz ama piyasada tonla F2P var, aralarından sıyrılacak özellikler koymaları lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stradale

    Morrowind'in biraz daha renklisi gibi olmuş zaten Morrowind'i artık giriş seviyesi laptoplar bile çalıştırır konfigürasyon yönünden sorun olmaz ama piyasada tonla F2P var, aralarından sıyrılacak özellikler koymaları lazım


    elder scrools evreni olması yeterince iyi bi özellik zaten .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irondragon01

    Skyrimle alakası olmayan Rengarenk bir oyun. The Elder Scrolls un mmorpg sini yapacaz diyorsunuz Aynı atmosferi koymuyorsunuz. EE ne anladık biz o oyundan. Böyle rengareng cayıl cuyul oyun oynamak istesek tonla var. Skyrimin o soğuk rutubetli ve gergin atmosferi her zaman sevildi. Sonra sen gel oraya biraz kırmızı buraya biraz turuncu. Nerde kaldı Elder Scrolls hissi?


    Dediğin gibi; The Elder Scrolls MMORPG'sini yapacağız diyorlar, Skyrim MMORPG'sini değil. Skyrim'le alakası olmayacak tabi ki. Oyun Skyrim'den 1.000 yıl öncesi, 2. çağ olarak bilinen dönemi işleyecek.

    Bu arada, Hero Engine = Fail !
  • Skyrim is powered by Bethesda's own Creation Engine, a new engine created prior to Skyrim's release.
  • Bence oyunun görsel tarzı cuk oturmuş. Skyrim'i saymazsak Morrowind ve Oblivion'da da zaten ortalık cıvıl cıvıldı. Renklere niye bu kadar taktınız anlamıyorum.
  • Bazı arkadaşlar grafiğe berbat falana demiş bi mmorpg'de daha iyi grafik bulamazsınız heralde, oyun eğer skyrim'deki gibi bir derinlik sunarsa harika mmorpg olabilir çünkü konu ve atmosfer harika
  • Mesela Skyrim'de farklı Oblivion'da farklı bir renk paleti kullanılırmı dersiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.