Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.592
Cevap
45
Favori
230.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pplhntr

    birşey yapmanıza gerek yok. Otomatik olarak envanterde ilgili kategoriye geçiyor kendileri.

    hemen değiştireyim mi diye düştükten hemen sonra bakmıştım ama close dedikten sonra göremedim o komutanı yani komutanların içinde yok şu anda... common değil rare yazıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 22 Şubat 2015; 9:38:10 >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Düşen şey belki komutan değilde siz yanlış algılamış olabilir misiniz? Ya da diğer orduların komutanı düşmüş olabilir. Diğer orduları seçip kontrol edin.
  • Birkaç gün önceki make war not love rövanşını CoH 2 kazanmış.Steam istatistiklerde total war oynayanlar coh'un iki katı,ilginç nasıl kaybediyor?Üstelik fark yiyerek yenilmiş.

    23,047 Total War: ROME II - Emperor Edition
    9,922 Company of Heroes 2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 22 Şubat 2015; 17:15:28 >
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Etkinlik round round düzenlendi. Sonucu ise CoH2 13 - 11 ROMEII ... demeye çalıştığım pek farkı yüksek bi sonuç değil.

    Verdiğiniz rakamlar her iki oyundaki çevrimiçi oyuncu sayısını belirtmekte. Bahsettiğimiz etkinlik ise çokluoyuncu modunda oynanan maç üzerine yapılmış bir etkinlik. Uzun lafın kısası daha çok multisi oynanan kazanacak demek.

    Total War aldığım duyumlara göre çok büyük yoğunlukla tek kişilik senaryolar/çarpışmalar üzerine oynanan bi oyunmuş. CoH2 ise tek kişilik modlardan ziyade büyük çoğunlukla çokluoyuncu oynanan bir oyun. Yani etkinlik; çok oyuncunun oynadığı az multi mi yoksa az oyuncunun oynadığı çok multi mi daha çoktur? sorusunun cevabını veriyor.
  • Aynen Rome 2'yi genelde tek kişilik senaryolar ile oynuyolar,anladım hocam şimdi teşekkürler.
  • Alman campaigni olmaması kötü fenamı olurdu Peiperin birliklerini kontrol etmek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absurdgamer

    Alman campaigni olmaması kötü fenamı olurdu Peiperin birliklerini kontrol etmek.

    Men of War varken bu oyuna ihtiyaç olacağını pek sanmıyorum Çok Peiper arıyorsan Faces of War oynayalım.
  • Faces of War Alman campaigni gibi bir Alman campaigni olmaz zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absurdgamer

    Faces of War Alman campaigni gibi bir Alman campaigni olmaz zaten.

    Ah ah sızma yaptığımız görev neydi be. Tabii coop modunda bitirmek imkansız
  • Yeni spekülasyonlara göre oyuna oyuniçi para (ikmal) gibi birşey gelecekmiş. Sahip olduğumuz içerikleri satıp ikmale dönüştebilecekmişiz. Veya mağazadan ikmal satın alıp içeriğe dönüştürebilecekmişiz. Bir de içeriğin tükenmesi gibi birşey var sanırım. Örneğin komutanı kullandıkca tükenecek gibi. Tekrar kullanmak için ikmal kullanıp tazelemeniz gerekecek gibi.. hepsi söylenti ama ciddi bir değişiklik gelecek war spoils e o garanti..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pplhntr

    Yeni spekülasyonlara göre oyuna oyuniçi para (ikmal) gibi birşey gelecekmiş. Sahip olduğumuz içerikleri satıp ikmale dönüştebilecekmişiz. Veya mağazadan ikmal satın alıp içeriğe dönüştürebilecekmişiz. Bir de içeriğin tükenmesi gibi birşey var sanırım. Örneğin komutanı kullandıkca tükenecek gibi. Tekrar kullanmak için ikmal kullanıp tazelemeniz gerekecek gibi.. hepsi söylenti ama ciddi bir değişiklik gelecek war spoils e o garanti..

    mağazadan ikmal satın alıp içeriğe dönüştürmek nedir ya. cidden böyle bir şey gelirse oyundan soğuturlar. THQ zamanındaki relic nerde SEGA zamanında relic nere... oyunu bok etmek için uğraşıyorlar
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Vallahi bıraktırmaya uğraşıyorlar THQ nerdesin
  • Böyle saçma sapan şeyleri getirirlerse ben oyundan soğurum zaten optimizasyon problemi var takıla takıla oynuyorum.
  • Ya arkadaşlar ama;

    adamlar dlc yaptı; paytowin dendi.
    adamlar war spoils yaptı ücretsiz içerik vermek için; birden fazla içeriği ne yapalım dendi
    adamlar ikmal yapıyor birden fazla içerikleri değerlendirmek için; oyun freetoplay mi deniyor

    kimse oyuna para bağlamak zorunda değil. para ödemeden nasıl oynanıyorsa öyle oynayın. bu şekilde keyif almıyorsanız sadece arkadaşlarınızla oynayın. veya bırakın oyunu ne diyeyim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pplhntr

    Ya arkadaşlar ama;

    adamlar dlc yaptı; paytowin dendi.
    adamlar war spoils yaptı ücretsiz içerik vermek için; birden fazla içeriği ne yapalım dendi
    adamlar ikmal yapıyor birden fazla içerikleri değerlendirmek için; oyun freetoplay mi deniyor

    kimse oyuna para bağlamak zorunda değil. para ödemeden nasıl oynanıyorsa öyle oynayın. bu şekilde keyif almıyorsanız sadece arkadaşlarınızla oynayın. veya bırakın oyunu ne diyeyim :)

    usta böyle bir cevap mı olur allah aşkına. biz eleştirimizi yaptık iyice saçmaladılar fanboy tarzı cevap vermenin ne lüzumu var. bir şey demene gerek yok yani ne diyeyim diyorsun da. adamlar para için her şeyi yapıyorlar. ilk oyun zamanında 2 tane büyük ek paket çıkardılar cillop gibi bir oyunu uzun zaman oynadık. ellerinden gelse ilk oyun için de skin veya bu tarz şeyler getirecekler.
    oyunun içine ettiler ama başka bu tarz rts olmadığı için mecbur oynuyoruz




  • Bende eleştirimi yapıyorum. Ne var bunda? İyi ki bi fanboy muhabbeti var. Ne desek fanboy oluyoruz :) Firmalar sanki hayrına oyun yapıyor. Ben bu oyunu seviyorum ve yapımcısından desteklenmesini istiyorum. Desteklenmesi içinde para kazandırması lazım. Adamlarda paso sistem değiştirerek hem memnun etmeye hem de para kazanmaya çalışıyor. Buna getirilen eleştirileri de ben anlamsız buluyorum ve eleştiriyorum. Bu kadar basit.
  • komutanların kullanıldıkça tüketilmesi strateji oyununa çok ters tam bir f2p mmo mantığı. Strateji oyununda seçeceğin birim taktiği uygun mu diye düüşünmeli oyuncu, kullanım hakkım/sürem bitiyor mu diye değil.
  • İkmal olayı tamamen gereksiz ve para hırsı. Mağazadan ikmal satın almak nedir ya ? Parayı basan adam 2-3 tane IS-2 basarken biz tek tigerı vurdurmamak için 40 takla atıcaz o zaman.

    Yakında parayla manpower, fuel falan satışı da çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 28 Şubat 2015; 20:09:03 >
  • Arkadaşlar karışıklık oldu galiba. parayla 2-3 IS almak nedir? ikmal dediğim şey forumlarda supply olarak geçiyor. oyuniçi kamuflaj, bulletin vs gibi içerikleri satın almak veya satmak için kullanacağımız sanal bi para birimi olacak. Elinizdeki fazladan içerikleri supply a dönüştürüp, istediğiniz komutanlardan birini supply ile alabileceksiniz. gelecek sistem bu tip bi sistem olacak. bu para birimi envanterde geçerli olacak yani. oyun oynarken mp fuel veya muhimmat gibi harcamıcaksınız tabi ki :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 1 Mart 2015; 0:56:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pplhntr

    Arkadaşlar karışıklık oldu galiba. parayla 2-3 IS almak nedir? ikmal dediğim şey forumlarda supply olarak geçiyor. oyuniçi kamuflaj, bulletin vs gibi içerikleri satın almak veya satmak için kullanacağımız sanal bi para birimi olacak. Elinizdeki fazladan içerikleri supply a dönüştürüp, istediğiniz komutanlardan birini supply ile alabileceksiniz. gelecek sistem bu tip bi sistem olacak. bu para birimi envanterde geçerli olacak yani. oyun oynarken mp fuel veya muhimmat gibi harcamıcaksınız tabi ki :S

    sonuçta o para birimini mağazadan elde edebileceğiz. oyun parası gerçek parayla alınabilecek. yazık
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.