Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.593
Cevap
45
Favori
230.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu habere bayildim observer olmaliydi zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan3191 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları "afk" ve "k" gibi kısaltmalar kullanıyor bunları anlamı nedir?
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    k= ok çok uzundu iyi oldu buldukları
    Afk = Away From Keyboard = Online olmak ama Pc başında olmamak
    Brb = Be Rıght Back = Gelcem şimdi
  • Eyvallah.
  • Moraceyle 1v1 yaptığımız zorlu ve keyifli maç:

    https://www.dropbox.com/s/qob8ijdgwcv2ifk/Zis%20saved%20the%20day.rec



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShotOrDie -- 17 Ağustos 2014; 1:37:34 >
  • Zis-76 3 yıldızı alınca Pak-43 gibi vuruyor Mikroyu iyi yapanın elinde hangi tank gelirse gelsin farketmiyor, güzel maç olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renegade Havoc -- 17 Ağustos 2014; 11:53:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Renegade Havoc

    Zis-76 3 yıldızı alınca Pak-43 gibi vuruyor Mikroyu iyi yapanın elinde hangi tank gelirse gelsin farketmiyor, güzel maç olmuş.

    Evet vet 3 zis çok etkili oluyor. Onlara karşı daha erken stuka yapması lazımdı. Aslında 2mizde bu oyunda çok dikkatsız oynadık piyade açısından ama tanklarla keyifli hale geldi maç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShotOrDie -- 17 Ağustos 2014; 12:14:20 >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Seriyi ilk oyundan beri oynamak istiyordum ama zamanım olmadığından bir türlü başlayamamıştım. Kısmet bu zamanaymış. Oyunu yaklaşık 2 saattir oynuyorum izlenimlerim çok güzel fakat oyun inanılmaz karışık, yani nereye tıklasam başka bir pencere bir sayfa vs açılıyor. forumdan zamanı oldukça beraber oynayabilecek ve neyin ne olduğunu öğretebilecek ufak taktik, ipucu verebilecek arkadaş (lar) arıyorum.

    http://steamcommunity.com/id/selpaktru isteyen burdan beni ekleyebilir. Hepinize iyi oyunlar.




  • Tri-Pod kullanıcısına yanıt
    Oyunun içinde çok güzel videolu eğitim bölümü var. İleride gelcek olan observer moduyla birlikte oyunu öğretmek ve öğrenmek çok çok kolaylaşıcak.

    Bu oyun öğrenmesi kolay ama oynaması zordur. Mücadeleci bir seviyeye gelmek biraz zaman alabilir eğer başka rts oyunlarından iyi temelin yoksa
  • Morace neden kamyonunu tamir yapan usse cevirmedin bir ara t34 panther panzer2 vardi dusman baseine girdin bitirdin aslinda isi o arada tamircin olsa taklarin full ulucak tamire getirdigin askerlerin sahada kalicakti tanklarda fisi. Cekeceklerdi.

    Devam eden bolumde tanksavar ustunlugune karsi stuka yapabilirdin
    Bu arada kt nin 17 cm lik on zirhina 76mm lik rus toplarinin bu derece hasar vermeleri komik yandan arkadan alicagi hasari onden aldi yokoldu bu kesinlikle buff almali kt buhaliyle cikarmamak daha akillica iki arkadasa tsk ederim
    Guzel bir oyundu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    vet 3 tank savar da KTye zarar veremiyor olsun. E bu tankı durdurmanın ne yolu ne olucak o zaman? Doktrinsiz gelen bir birime karşı tarafın her zaman verebilcek bir cevabı olmalı -ki tank savarın tanklar iyi durduruyor olması bence gayet normal bir durum.

    Bence eğer vet3 olduğunda bu kadar etkili olucaksa çözüm vet almasını zorlaştırmakta olmalı.
  • http://www.twitch.tv/mor4ce

    Şu anda yayındayız. Forumdan ShotOrDie ile 1v1 yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan3191

    vet 3 tank savar da KTye zarar veremiyor olsun. E bu tankı durdurmanın ne yolu ne olucak o zaman? Doktrinsiz gelen bir birime karşı tarafın her zaman verebilcek bir cevabı olmalı -ki tank savarın tanklar iyi durduruyor olması bence gayet normal bir durum.

    Bence eğer vet3 olduğunda bu kadar etkili olucaksa çözüm vet almasını zorlaştırmakta olmalı.

    Vet3 de olsa bu kadarhasar vermesibence cok fazla bu benim dusuncem dikkatli bakilinca t34 bile hatiri sayilir hasar veriyor arkadan yada yandan vursun eyvallah ama on zirhin bu derece hassas olmasi bence olmamis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue case adlı operasyonlardan sadece 1 tiger ile oynadığımız bölümü bir türlü geçemiyorum.General (enzor) seviyede 10kez falan denedim.

    En sonda %70 civarı canım kalıyor ama karşıma 3 adet kv-1 geliyor! oha yani.Kv-1'de tiger'da aşağı değil hani oyunda palet-turret hızı daha düşük tiger'dan okadar fark,ön zırhıda çok sağlam,topuda.

    %100can olsada o 3 kv-1 alınmaz gibi.Ön zırhlı birebir kapışmada bile zor alınıyor kv-1.Teketek kalsam etrafında dolanarak daha fazla atış yapıyorum avantaj sağlıyorum ama 3 adet gelince buda işe yaramıyor,her yandan sıkıyorlar.

    edit:Kv-2'imiş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 17 Ağustos 2014; 23:50:37 >
  • Panzer VIE Tiger P kullanıcısına yanıt
    Bence denge için iyi birşey. Düşünsene daha vet almadan dediğin kadar sağlam olsa. İnan sovyetleri oynamak ISU çağırmaktan ibaret olcaktı. He t34-76lar belki gereğinden fazla hasar veriyo olabilir oraya dikkat etmedim ama 3vet AT sahada gerekeni yapmalı bence.
  • t34 arkadan ve yandan vurursa anca harar verebiliyor. Bırakın King Tiger ı bu neredeyse panther için bile böyle. Siz t34 ile flank atabilecek kadar iyi oynarsanız, rakibinizde flank a karşı önlem alabilecek kadar iyi olabilir. Zaten OKW da flankı önlemek için çokta iyi olmaya gerek yok. Temel piyadesi volkslar şrek kullanabiliyor. t34 ler ile şreklerin arasında salvolar yapmak kolay iş değil :)

    Birde bir mangayı vet3 yapabilirsiniz. retreat özelliği var sonuçta. ancak tank veya at gun gibi birimler dara düştüğünüzde acil durum butonunuz yok. Eğer bu birimleri vetlendirdiyseniz gerçekten birimi iyi idare ettiğiniz manasına gelir. cohta bu kritik durumdur ve büyük ödülü hak eder.
  • Bu oyunda maalesef denge tutturmak zor. Ki yapamıyorlar da. 2v2'de ABD, 1v1'de de OKW güçsüz kalıyor. 2v2'de neden ABD dedim çünkü 2v2 oyunlar genelde uzun oluyor. Ve ABD'nin late game'de elle tutulur bir tane birimi yok. Tankları peynir tenekesi gibi zırhsız ve ateş gücü yüksek olan bir tek Jackson var. Onu da düzgün bi tank 3 atışta kömür yığını haline getiriyor. OKW'ye gelirsek, 1v1'de neden zorlanıyor çünkü OKW early game'de zayıf. Volks'ları roket upg'i alıyor fakat 90 mermi, yani o upg'i almak zor oluyor erken oyunda. Ve karşınıza erken oyunda araç falan geldiği zaman hem volks'ları hem sturmpioneers'ları harcıyor. Örneğin ABD'de çıkan bi araç var, içine asker koyuyorsunuz. Ona yapacağı hiçbir şey yok. Resmen cinnet geçirtiyor adama. Rus'larda M3A1+Penal ile sizi bi güzel yakıyor. Ona da yapacak bi şey yok. İyi micro'su olan adam sizi zaten erken oyunda bitiriyor.

    Gel gelelim tank muhabbetine: Rakipte ISU gibi hem piyadeye, hem tanka sağlam damage veren bir tank varken bir OKW'nin Jagdtiger'dan başka bir şey yapması mantıklı değil. KingTiger haşat oluyor çünkü. KingTiger aşırı hantal, atış cooldown'ı çok ağır. Sadece yakın savaşlarda etkili oluyor, rus AT'si çatır çatır atarken siz bu tankı döndürene kadar %50 damage yiyor. Ki bu tankı bastığınız vakitte rakipte muhtemelen en az iki AT olacaktır ve ISU ya da benzeri heavy tank. ISU gitmeyen rus muhtemelen artillery'si olan bir komutan alır. Onda da zaten sizin mobil binalarınızı rahat bırakmaz. OKW vs Soviet karşılaşmasında eşit seviyedeki oyuncular için düşünürsek Soviet bence bir adım önde. Soviet'in başlangıç alternatifleri fazla. Mg spam yapabilir, conscript spam yapabilir. M3A1+Penal gidebilir. Sniper ile destekleyebilir. Allah aşkına OKW'nin kaç alternatif saldırı tekniği var. Nasıl bir farklı başlangıç yapılabilir mesela? Ya kübelwagen yaparsın erken oyunda harita üstünlüğü sağlamak için, ya Volks + Sturmpio. yaparsın. İlk bina yerine diğerlerini tercih edersen büyük risk almış oluyorsun. Çünkü OKW piyadelerinin sağlık iyileştirmesine ihtiyaç var, sayıları az ve birimler pahalı. O yüzden mecbur ilk bina yapılıyor ve ilk binada elle tutulur bir tane early game ünitesi yok. Bu oyunda denge tutturmak çok zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 18 Ağustos 2014; 12:00:43 >




  • Haklisin morace nasil zorlandigini replayde anlayabiliyordum rep izlerken sadece bir oyucuya odak olurum ama bence kt yapma bu haliyle ise yaramaz vet 3 guclu olmali at ler eyvallah ama aldigi damage cok fazlaydi zaten hantal ondende boyle hasar alinca tukendi bu arada senin piyadenin roket atislarinin hasari azaldimi banami oyle geldi epeydir oynama sansim olmuyor cocuk misafir derken arada rep izliyorum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MoRaCe kullanıcısına yanıt
    StPio ölye de volkslar ucuz değil mi? 5 kişilik 235MP manga Almanlar için çok ucuz bile.

    Söylediklerin çerçevesinde OKW nin en sağlıklı 'erken oyun' seçeneği MG34 desteği, bunu senin dışında çok fazla kişiden duydum. Herkes da MG34ü işaret ediyor.

    Tekrar aynı konuya dönmek istemiyorum ama o tek MG34ün de paralı olması çok sövülesi...
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.