Şimdi Ara

Eurocom Racer 2.0 laptop modeli Ivy Bridge ve farklı grafik çözümleri ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eurocom Racer 2.0 laptop modeli Ivy Bridge ve farklı grafik çözümleri ile geliyor






    Mobil iş istasyonları segmentindeki iddialı firmalardan Eurocom, yeni modelini Ivy Bridge ve farklı grafik çözümleri ile tüketiciye sunuyor.




    Eurocom'un Racer 2.0 adını verdiği model 15.6 inçlik Full HD LED aydınlatmalı ekran, Intel i7-3920XM işlemciye kadar yükseltebilme, Sandy Bridge ve Ivy Bridge desteği sunuyor.




    Ekran kartı tarafında ise AMD Radeon HD 7970M veya Optimus teknolojili NVIDIA GTX 660M (Kepler), GTX 675M, GTX 670M, Quadro 3000M, 4000M ve 5010M opsiyonları tercih edilebiliyor.




    RAM ise 32GB'a kadar DDR3-1600 MHz destekli yükseltilebiliyor.




    DVD/Blu-ray desteği, aydınlatmalı klavye, Full HD webcam, THX TruStudio Pro destekli 7.1 harici ses çıkışı, disk sürücü slotu ve mSATA ile 3 adede kadar HDD takabilme, HDMI, eSATA, USB 2.0, USB 3.0, DVI-I, LAN, Windows 7 işletim sistemi şeklinde diğer özellikleri mevcut.




    Modelin 2.20 GHz Intel Core i7-2670QM işlemci, 1.5GB GDDR5 NVIDIA GTX 660M grafik birimi ve 8GB DDR3 1600MHz RAM'e sahip baz fiyatı 1283$'dan başlıyor. Donanım yükseldikçe fiyat da ona göre artıyor. Model'in ABD, Asya ve Avrupa'ya dağıtımı yapılıyor.

     




  • Fiyatları çok uygun çok seviyorum bu firmayı
  • Monster daha iyi ve daha ucuz...
  • Şu GTX 660M in bilgileri halen kesinleşmedi NVIDIA nın sitesinde yer alan bilgiler var fakat üreticilerin saat hızı ve vRAM miktarında değişikliğe gittikleri biliniyor. F/P ürünü olacak gibi görünüyor.
  • Geçen sene bu günler için dizüstüler dokunmatik ekran olurlar yada tamamen Tabletlere yerlerini bırakırlar gibi tahminlerimiz vardı tutmadı, maliyeti çok farklı olmamasına rağmen hala dokunmatik ekran seçeneği yok, anlaşılan olmayacakta..
  • ya her yerde şu monster reklamı yapan lara gıcık oluyorum .nerede monster daha ucuz 2500 tl monster ın indirimli fiyatı sen neyin kafasını yaşıyon.türk firması tamam kabul ama adha uyguna yapmaları lazım bunları yoksa kimse türk firması diye bunlardan laptop almaz .hemşeri hemşeriyi gurbette ..... hesabı
  • Her şey zamanla, daha iyiyi daha ucuza yapmak kolay değil, anca rekabet ediyorlar, intel fahiş fiyata satmasa monster rekabette edemiyecek. Piyasa da belli, monster almayan gidip ne alacakta fark yakalayacak, abartmamak lazım.
  • Üst düzey güçlü donanımları içeriyor modelleri, Ivy Bridge platformunu her en kadar performans bazında bilmesekde 22nm olduğu göz önünde bulundurulup yanında öbür bileşenler ile uygun f/p sunması iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.