Şimdi Ara

'Imperium Galactica 2' ile uzayın hükümdarı siz olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj








  •  Digital Reality Software tarafından iPad için geliştirilen ‘Imperium Galactica 2’ Appstore'da 3.99$'lık fiyatıyla hali hazırda oyun severlerin beğenisine sunulmuş durumda.




    ‘Imperium Galactica 2’ PC’den iPad’e gelen yüksek doku grafik tasarımıyla bezenmiş bir yeniden yapım. Oyunda uzaydaki imparatorluğunuzun altın çağını yaşayacak ve egemenlik alanınızı genişletmek için düşmanlarınıza karşı mücadele vereceksiniz. Uzay strateji oyunlarının yol göstericisi niteliğinde olan ‘Imperium Galactica 2’ uzun bir oynanış süresi vaat ediyor. Müttefik edinebileceğiniz, düşmanlarınız arasında anlaşmazlıklara neden olabileceğiniz oyun derin ekonomi ve nüfus kontrolü ve detaylı alan yönetimi ile acımasız bir evrende imparatorluğunuzun altın çağını yaşatmanıza imkan veriyor.




    Keşif hissinizi canlı tutacak, derin strateji ögelerini içinde barındıran yapısı sayesinde uzun süre elinizden bırakamayacağınız bir oyun ‘Imperium Galactica 2’. Eğer sizde tabletinizde kendi stratejilerinizi ayarlayıp evrene hükmetmek istiyorsanız Imperium Galactica 2’ye buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • mesajımız bulunsun
  • Bir tanıtım videosu olsaydı atmosfer, grafik senaryo ve oynanılabilirlik ile ilgili eleşriri yapabilirdik, bu tür uzay oyunları aslında belli bir kitleye hitap ediyor, pek önyargılı olmıyım ama büyük bir beklentiyi karşılamaz herhalde? .
  • Hemen AppZap 'tan alarm giriyoruz 1$ 'a düşerse almak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.