'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 35863 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
O DEĞİLDE ASIL ŞUNU DEMEK LAZIM "ZAVALLI EA ŞU BF3'E BİR ÖZEN GÖSTER" ADAMLAR OYUNU YAPTI DLC'LERİ PARAYLA SATIYORLAR ÜSTÜNE ÜSTLÜK OYUNU ÇIKARDIKTAN SONRA KÖŞEYE ÇEKİLİYORLAR AKIL KâRI DEĞİL KARDEŞİM YA
EA gibi bir firmaya şunu söylemek yakışmıyor (Aslında yakışıyor tam bunlara göre birşey. bknz: Altın dışkı ödülü). Daha mütavazi olması gerekirken hala çamur atma peşindeler. Bunlarla bir yere gelinmeyeceğini ne zaman öğrenecekler merak ediyorum.
Zavallı Ea.Butun oyunların mokunu çıkarıp ustune bide Amerika'nın en kötü firması şimdide kalkmış Activision'a laf atıyor.EA'YE SAYGIM KALMADI ARTIK!!!!!
Evet Amerikalılar EA dan nefret ediyorlar. 2. ele darbe getirdiği için çok büyük nefret duyuyorlar sırf bu yüzden Xbox da EA oyunları hep az satıyor.
Adamlar kara listeye almış EA yı bir kere ama Black ops 2 hakkında pekte yanlış sayılmaz hatta alaycı tavırı ile lafı gediğine koymuş diyebilirim.
Öncelikle söyleyeyim CoD gibi bi serinin icine etmeyi basarmislar . Tebrik etmek lazim bu Treyarch i , modern Warfare serileri grafiğe cok önem vermiyordu ama oynanistan ve senaryodan kurtariyordu mw serileri cid u bu kadar ünlendirdi . Ah Treyarch ne yaptin bu oyun nedir ya Battlefield 2142 nin aynisini yapmislar nerdeyse grafikler desen Modern Warfare 3 teki grafikler bundan cok daha güzeldi . Ne diyim altin yumurtlayan tavuğu öldürmeyi başardiniz...
Adam haklı..Ben olsam dahada abartırdim.sene 2012 oldu hala kac yıllık grafik aynı oynanis.biz mw3'ten yenilik bekliyorduk meger yeni gelecek cod'da aynisiymis..gidip alacağım orası ayrı konu yıllardır bağımlı olduk ama bunlarda oturup bir düşünmesi lazım degilse ondan sonraki sene mw4 çıkacak (%90 ihtimal) oda aynı sekilde olacak
Her sene aynı terane... Kopyala-yapıştır... Valla sıktı artık. Yazı yazarken bile bu kadar kopyala yapıştır yapmıyoruz... Cod2 ve cod4mw dan sonra oyun falan çıkaramadılar :(
Abi, fragmanı izledim. Black Ops 2 resmen komedi olmuş yahu, yok uzay araçları yok atlar falan koşuyor. Yuh abi. Koskoca bir seriye nasıl olurda hala bir oyun motoru yazılmaz ben bunu anlayamıyorum. İnsanların Call of Duty serisinden bıkmasının tek sebebi bu bence. Evet seri kesinlikle çok kaliteli ama yani bilmem kaç senedir aynı motor ve her sene Call of Duty, her sene Call of Duty... Valla insanların kararlarına saygı duyuyorum ama benim için Call of Duty serisi Modern Warfare 2 ile beraber bitmişti. Daha sonrasında hiç bir devam oyununu çok afedersiniz korsan olarak bile kurup merak etmedim acaba nasıldır diye... Ki ben artık bu serinin " suyunun çıktığını " düşünüyorum black ops 2 ile.
Activision gibi tok bir satıcı varken, Call of Duty 45 dahil piyasaya sürülür.
Kesinlikle 2025 yılı olmamalıydı. Soğuk savaş dönemine devam edilebilirdi ya da II. Dünya Savaşı'na geri dönüş yapılabilirdi. Çünkü Treyarch eski tarihi dönemleri daha güzel yansıtıyor oyunlarda. Daha bu oyunun olmayacağı trailerlardan belli.
Call of Duty: Black Ops II – the official announcement
At this point practically everyone on the planet knows Call of Duty: Black Ops II is real and is set for a November 13 launch. Now you read up on the official announcement, straight from Activision.
Near Future Setting, Branching Storylines, Advanced Weaponry and New Graphics Technology Combine to Deliver The Most Ambitious Call of Duty To Date.
Call of Duty Black Ops 2 Hikaye ve Senaryo Muthis Yenilikler:
1 - Her karakter için ayrı bir öykü sunulacak.
2 - Her kötü adam ve karekterin için bir öyküsü olucak.
3 - Jeopolitik konumların gidişatı üzerine dahi öyküler olucak.
4 - Yapacağınız seçimler oyunun gidişatını belirleyecek. (Bu cumleden su sonucu cikartmak mumkun , Farkli sonlara sahip ilk Call of Duty oyunu Black ops 2 olucak)
Adam doğru söylemiş kaç senedir motoru geliştirmeden her sene oyun yapıp sattılar mantığa bak hele...
Oyunun baş kahramanımızın akrabalarından biri, elemanın rüyasına girerek bundan yardım istiyor,kahramanımız da acaba bu bana geçmişten mesaj mı diyerek olayı araştırır, ellerindeki teknolojiyi de madem bu kadar elimizde bu teknoloji var, boşa durmasın kullanalımda bir işe yarasın demişler, ben bu şekilde bağlıyorum oyun içinde daha farklı absürt bir son olabilir
Bu arada Act. iyice raydan çıkmış, gerçi act. 6 ya 6 ı shit team olarak oyun piyasaya sürse millet kapış kapış alır, orasıda ayrı bir konu
2. ele darbe vurduğu için berbat seçildi, EA nın yaptıkları ortada üreten dağıtan ve kazanan bir şirket EA olmasa oyun dünyasında çok büyük eksiklik olurdu. Activision olmasa sadece COD olmazdı.
Valla......bu laflari EA söylüyor ya , helal olsun. Yillardir kendileri FiFa serisini böyle yapdilar.Kopyala yapisdir, her sene ayni oyunu sat.Taki PES gecesiye kadar.... daha yeni yeni FIFA yi toparladilar.
Bu grafikleri görüp hala şu oyunu savunanlara pes demekten gayri hiçbirşey söyleyemiyorum........
Adamlar otomatiğe taktı aynı pilavı bağatlayıp sunuyorlar önümüze.En son motoru değiştirdik dediler, onuda böyle yaptılar.Daha neyini savunuysunuz bu adamların anlamadımki.
Ayrıca kişisel kanaatim şudurki, COD sesirisi oyun sektörünün virüsü haline gelmiştir.Zira 4-5 saatlik kısa oyunları başlatan seridir kendisi.......
tabi canım, kesinlikle. ea olmasa içi boş sadece izlemelik göz boyası oyunlardan mahrum kalırdık, yoksa bize kim oyun yerine oyun motoru filan satacaktı ki. değil mi?
sana ne olmayacağını söyleyeyim mi, eanın çıkardığı çoğu oyunu ergenler ve daha düşük bir yaşda olanlar oynuyor. örnek olarak sims, şu oyunun hiç bir zaman eksikliğini hissetmedim. bu oyunu oynarken gördüğüm kişiler sadece çocuklar ve bayan oyuncular. diğeri ise battlefield, senaryo diye birşey yok ki zaten bu yoksa oyun değil, adamlar grafik yapıp satıyor eğer multi oynamak istiyorsam zaten her sene online fps oyunları çıkıyor indirir onları oynarım bedavaya. demin yine baktım dağıttığı oyunlara hepsi grafik delisi (ergen.avi) oyunlar, mesela crysis hikayesi çok basit ama öve öve bitiremiyorsunuz, git vur gel oyunlardan biri ama yere göğe sığdıramıyorsunuz. bide lotr bfme filan dağıtıyordu onu çok severdim ama muhteşem ea o oyunun serisinide bitirdi ve şu an online oynanmıyor artık. başka yerlerden uğraşarak online oynayabiliyorsun. valla eğer ea şunu bunu yaptı dersen söyle kesinlikle ama ben eanın içinde olduğu hiçbir oyunu sevmedim sevdiklerimide şu an batırmış durumda.
not: bide moh vardı ama mohda sürekli cod altında ezilen bir seri, onunda başarısı belli zaten.
Bİ KERE COD SERİSİNİN SENARYOSU YETER BEN ÖRNEĞİN CODDA GRAFİĞE ÖNEM VERMİYORUM SENARYOSU GÜZEL OLUYOR SARIYOR BAYA OYUN EA MEDAL OF HONOR I DA OYNADIM HİÇ SARMADI MOK GİBİ GELDİ
Yıllardır cod oynarım ama her geçen yıl daha da kötüye gidiyor bu seri black ops 2 nin trailerıda bende büyük hayel kırıklığı yarattı. Birde üstüne 10 yıllık grafik motoru ile beş kuruş para harcamadan çıkardıkları her oyundan en az 500 milyon ciro yapan bir firmanın oyunda klan kurulması için para istemesi felan tam bir rezillik. İyice nefret etmeye başladım.
Bİ KERE COD SERİSİNİN SENARYOSU YETER BEN ÖRNEĞİN CODDA GRAFİĞE ÖNEM VERMİYORUM SENARYOSU GÜZEL OLUYOR SARIYOR BAYA OYUN EA MEDAL OF HONOR I DA OYNADIM HİÇ SARMADI MOK GİBİ GELDİ
Yaş kaç la bebe, ilkokul yorumları off..
Foruma bence yaş sınırlaması konulmalı. Zaten kafadan nickten kaybediyor.
ea yı hiç sevmem güsel oyun yapılar allah vaar yukarda ama hep oyunları fiyasko oluyor onu anlamadım. acaba çok şişiriyolar ondanmı bu oyunu emin olun daha cok satacak göreceksiniz
Bir sonraki oyun Black Ops 2.. Sonraki sene gene bir COD, sonraki sene gene, sonraki sene gene, sonraki sene gene.. Oyunun satışı olduğu ve cepleri doldurduğu sürece bu kervan yürür, it ürür.. O yüzden tartışmanız beyhude. Nefesinizi boşa tüketiyorsunuz..
grafik battlefield ta senaryo ve atmosfer call of duty deyse ben cod diyorum grafiklerin muhteşem olmasına gerek yok bf teki soğuk ve itici ortam yerine 5 oyundur grafikleri aynı codu oynarım daha çok eğlenirim tabii bu benim şahsi görüşürüm şu oyun yada bu oyun iyi demek yanlış olur bu oyunlara bakış açısına göre kişiden kişiye değişir :)
Öncelikle söyleyeyim CoD gibi bi serinin icine etmeyi basarmislar . Tebrik etmek lazim bu Treyarch i , modern Warfare serileri grafiğe cok önem vermiyordu ama oynanistan ve senaryodan kurtariyordu mw serileri cid u bu kadar ünlendirdi . Ah Treyarch ne yaptin bu oyun nedir ya Battlefield 2142 nin aynisini yapmislar nerdeyse grafikler desen Modern Warfare 3 teki grafikler bundan cok daha güzeldi . Ne diyim altin yumurtlayan tavuğu öldürmeyi başardiniz...
O tavuk kolay kolay olmez sen merak etme. Videodaki aksiyonu goren veletler ciksada alsak diye hazirda bekliyorlar su an bu adamlar CoD'u daha fazla dusursede gozu korelmis hazirda almayi bekleyen enayiler atlayacak bu oyuna, Activision'da bunun farkinda zaten para manyagi olmanin pesindeler sanki bu birbirinin kopyasi CoD oyunlari oyun dunyasina birsey kazandiriyor.
Oynanış videolarını görmeden yorum yapmak doğru olmasa da, Bence de soğuk savaş hikayelerine devam etmeleri daha mantıklı olurdu, Kaldı ki 2025 senesine gitmek bana itici geliyor. Ama biz ne dersek diyelim sonuçta bu oyun yine miyonlarca adet satacaktır.
EA yetkilisinin açıklamalarını faklı bir firma yapsaydı üzerine konuşalım derdim, Ama EA bu anlamda gerek NFS serilerinde,NBA serisinde, gerekse 2 yıl öncesine kadar FİFA serilerinde Activision'a laf söyleyemeyecek kadar sabıkalı bir firmadır.
Grafikler tarihi eser gibi. COD4, HL2, PS2 Black bile bundan çok daha iyi görünüyor. Bakalım yapay zeka, oyun süresi nasıl olacak? Robot mücadelesi ilgi çekici degil, buna benzer birsürü oyun var. Bu oyun Codun batış oyunu olabilir.
Yaa Arkadaşlar Başka bir oyun motoru ile Cod oyunu controlleri şu anki kadar akıcı olmaz. Battlefield Frostbite 2'yi çıkardı neoldu? PC'de süper Konsolda? Yani şimdi Konsolların gücü belli Eğer başka bir oyun motoru kullandıkları an oyun akışkanlığını ve Control sistemini kaybedicek. Codun En can alıcı yeri kontrolleri ve seri bir grafik akışı olması. Konsolda BF3 oynarken Kaplamalar ve maplerin bazı bölümleri zar zor cıkıyor oyunda bug dolu. Haa ben demiyorum Frostbite 2 kötü Tam tersi Çok iyi ama konsola monte olamıyor çünki kapasitesi o konsolların kaldırmıyor, Yani diyceğim Yeni konsollar çıkınca ancak yeni bir grafik motoru bekleyin Bu konsol gücü ile ancak bukadar olur. Benim B.OPS dan beklediğim Yeni grafik motoru değil, Dengeli mapler büyük olsun biraz daha, Silahlar dengeli olsun, Perkler dengeli olsun Oyunculuğu ön plana çıkaran bir oyun olsun Ben Codun Grafik motorunu yeterli bulıyorum
Modern Warfare yapılmaya başladığında herkes 2. Dünya Savaşı konusu yapın. Modern savaşlar tutmaz demişlerdi. Ama çok iyi satış rakamları elde etmiş ve çok sevilmişti. Şimdide yakın zaman ve gelecek savaşları yapılmaya başlandı. (ör:ghost future soldier) Yani ileride modern savaşlardan tamamiyle vazgeçilip gelecek savaşlarına yönelecekler. Aynı ikinci dünya savaşı oyunlarından vazgeçildiği gibi.
Aynen katılıyorum sana :)) Burada Grafik motorunu eleştiren herkes oyunu alıcak + Oyun gelecekte geçiyormuş ATlarda neyin nesiymiş gibi yorumlar yanlış Cod oyunu hiç bir zaman senaryosu kötü olan bi oyun çıkarmadı çıkarmıycaktır. Orada At varsa Ne güzel işte yenilik istiyodunuz AC130 yerine Çifte atarsınız at ile :)) Kısacası arkadaşlar oyuna çamur atanlar için söylüyorum sabır edin Gene satış rekorları kırıcak bir oyun geliyor Ben çok umutluyum Treyarch bu işi çok iyi biliyor :))
Öyle değişik bir oyunki ilk defa bir cod oyunu çıkmadan önce tam olarak nasıl birşey olacağı konusunda fikir sahibi değilim. Ama iyi-kötü dengemde şu an için kötü biraz ağır basıyor maalesef. Umarım serinin batış oyunu olmaz...
Bu saaten sonra Call Of Duty nin motor değişmediği için "Ben grafiğe bakmıyorum COD oynarken diyen biri" Aynı şeye benziyor "Ben grafiklere önem vermiyorum diyip EXC oyunların grafiklerini yere göğe sığdıramayanlar var" He bu cümleyi örnek olarak verdim beni tanıyanlar konsolcu olduğumu bilir.
24 | Arrow | Alcatraz | Band of Brothers | Breakout Kings | Camelot | Dexter | FlashForward | Friends | Game of Thrones | Gossip Girl | Heroes | How I Met Your Mother | Knight Rider | Kyle XY | Lost | Married With Children Merlin | My Name Is Earl | Nikita | Oz | Prison Break | Rome | Shameless | Sherlock | SmalVille | Spartacus Series | Supernatural | Terminator: The Sarah Connor Chronicles The Bing Bang Theory | The Event | The Lost Room | The Walking Dead | Touch | The Pacific | Two and a Half Man
Saatlerce bo oynasam sıkılmam ama 2 saat bo2 oynasam sıkılacağa benziyorum.Teknoloji robot devri beni sıkar.Biz eski toprağın insanıyız kardeş.
Zamanında modern savaş oyunlarınada aynı şey deniyordu.
| Birinci nesil Lambalı | 2000 Sözcüklük Tambur Bellek | | Dakikada 78000 Toplama-Çıkartma, 5000 Çarpma, 138.000 Mantıksal karar verebilme | Delikli Kart Bilgi Girişi | Özel kablolalu Kontrol Paneller | | Assembler ve Fortran ‘ın Özel Programlama Dilleri Kullanımı |
Ahada buraya yazıyorum.Gün gelecek COD düştüğünde onun tahtına Medal of Honor oturacak.
MW2 den sonra en son 2, 3 seneyi yakindan takip edenler bilir. Activision Infinity Ward sutudyosunun bunyesinden 50 kisilik cekirdek kadro ayrilmis (OnlineJason West , Vince Zampella ve ekibi) 2,3 yil once . Daha sonra Respawn Entertainment sutudyosunu acmislardi simdide henuz Activision Infinity Ward sutudyosundan ayrilan Robert Bowling "Robotoki" oyun sutudyosunu kurdu hayirlisi. Bir sonraki nesilde Call of Duty ye bir kactane saglam rakip gelirmi gorecegiz. Ozellikle Robert Bowling in yeni kurdugu "Robotoki" sutudyosundan Next-Gen de cikacak FPS dikkatleri uzerine cekecek ama bu nesil bitene kadar Call of Duty.
bu adam niye respawn'a katılmadı da kendi stüdyosunu kurdu merak ettim şimdi