Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Ethernet sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

6 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:18:19 

Arkadaşlar bende Asus marka P5LD2-SE Model anakarta sahip bi masaüstü var. Dün akşam harici harddiskimi taktım fakat görmedi bende netten bi araştırma yaptım aygıt yöneticisinden ''Evrensel Seri Yol Denetleyicisi'' den kaldırdım sonra reset attım. Bu işlemin sonunda internet bağlantısınıda kaybettim sinirlendim format attım düzelmedi yardımcı olursanız sevinirim acil. Şimdiden teşekkürler...

10799 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:33:21 

anakartınızın sürücülerini kurdunuz mu ? ..aygıt yöneticisinden sistem bileşenlerini kontrol edin ..eğer ünlem işaretli sürücüler varsa kaldırıp sürücüleri tekrar kurun

TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI - İMZA KURALLARI - FORUM İLE İLGİLİ SORUN VE ÖNERİLER

6 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:41:27 

Soru işareti olan aygıtlarda -Bilinmeyen Aygıt -High Definition Audio Veri Yolundaki Ses Aygıtı -SM Bus Denetleyicisi -Video Denetleyicisi -Video Denetleyicisi (VGA Uyumlu) adı altında 5 tane aygıt var cd lerim yanımda değil anakart için internetten driver indirdim fakat Flash disketimi görüyor internet ile harici harddiskimi görmüyor kabloyu denedim ondada bi problem yok.

6 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:54:27 

Kabloları harddiskleri falan kontrol ettim arkadaşın laptopda çalışıyorlar

10799 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:56:41 

o sürücüleri kurman gerekiyor dostum .. interneti ethernet kartı kurulu olmadığı için görmüyor flash diski görmesi önemli değil sorunun kaynağı sürücülerinin kurulu olmaması .. madem internetten indirdin ve flash diski görüyor sistem flash üzerinden öncelikle sürücüleri kur.. harici diskin muhtemelen usb 2 çalışıyordur. ve usb aygıtları kurulu olmadıgı için usb 1.0 olarak çalıştığından harici diskini görmeyebilir..

TEKNİK YARDIM BÖLÜM KURALLARI - İMZA KURALLARI - FORUM İLE İLGİLİ SORUN VE ÖNERİLER

6 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:59:51 

Yanlız format atmadan önce hiçbir aygıtta ünlem işareti yoktu yinede int im yoktu ve harddiski görmüyordu.

10799 Mesaj
2 Mayıs 2012; 19:21:58 

bakın ben verdiğiniz bilgi doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyorum ..birşeyler tavsiye ediyorum siz çürütüyorsunuz .. bence deneyin ..sonuç alamassanız buraya yazın yaptım olmadı işe yaramadı diye ..

sonuçda ben yanınızda değilim ne yaptınız ne ettiniz sisteminizde ne var ne yok sorun nedir görmeden verdiğiniz bilgilerle birseyler yazıyorum .. yani bahsettiğiniz gibiyse eğer o zaman sorun sürücülerde değil aygıt yöneticisinde bütün sürücüler ünlem işareti olsada olur .. harddisk sağlam usbler bozuk değil ..v.s.v.s.vs.....

eee ??? sorun nerede dostum somut birşey kalmadı zaten .. benim bilgim bu kadarına yetiyor ..soruna yardımcı olacak daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacakdır konunuza .. iyi forumlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıggaa -- 2 Mayıs 2012; 19:22:39 >

Sayfa:   [1]
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.095