Şimdi Ara

Diablo 3'ün Son Geliştirici Günlüğü Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Evet, inanılması oldukça zor fakat gerçek. Bizim için uzun süren bekleyişin, onlar için ise yıllar süren çalışmanın sonu, eğer bir aksilik çıkmazsa, 13 gün sonra geliyor. Bu süreç içerisinde tanıtım çalışmalarına ağırlık veren Blizzard ekibi, oyun adına son geliştirici günlüğünü yayınladı.

Yayınlanan beşinci ve son geliştirici günlüğünde Jason Regier, Jay Wilson ve Christian Lichtner'in o hoş sohbetlerine dahil oluyoruz. Yapımcı günlüğünde en zor zorluk seviyesi Infernoyu tanırken, PvP ve Achievement sistemlerinin haricinde Diablo 3 hakkındaki son düşünceleri ve geliştiricilerin oyun çıktıktan sonra ne yapacaklarına dair konuşmalara tanıklık ediyoruz. Geliştiricilerin muhabbetlerine eşlik etmek için 'Play' tuşuna basmanız yeterli;

• Kusura bakmayın ama bu haberleri herkes yapar hatta haber yapmanıza bile gerek yok.. Youtube'a giren herkes bunu görebilir zaten.. Önemli olan bu haberi izliyenlerinize Türkce dil destiğini sağlayabilmek. Eğer bir video yayınlıyorlsanız youtube gibi değilde. Size özel bir Türkce ceviri ile bunu bize sunmaktır.. Yoksa hiç bir fark olusturamazsınız..
  • arkadaş güzel bir noktadan yakalamış katılmamak elde değil bence üzerine düşünülmesi gereken bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Kusura bakmayın ama bu haberleri herkes yapar hatta haber yapmanıza bile gerek yok.. Youtube'a giren herkes bunu görebilir zaten.. Önemli olan bu haberi izliyenlerinize Türkce dil destiğini sağlayabilmek. Eğer bir video yayınlıyorlsanız youtube gibi değilde. Size özel bir Türkce ceviri ile bunu bize sunmaktır.. Yoksa hiç bir fark olusturamazsınız..

hayırdır sanki türkçe çeviri yapan bir grup bsc yi kıskanıyor üstelik bu kadar destek verilmesine rağmen BSC Turkiyede oyunun önde gelen ağıdır.. Bunu bill böyle konuş misafir
  • zaten bsc editörleri ingilizce biliyor bi zahmet çevirselermiş şunu daha iyi olacakmış. adamların dediklerinden hiçbirşey anlamıyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:22 >
  • şimdi ben bundan ne anladım
  • açıkcası benim bu tür videolar çıktı mı diye sağda solda arıyacak vaktim yok. ingilizce bilip bilmemek sizin sorumluluğunuzda.

"Yoksa hiç bir fark olusturamazsınız.." diyen arkadaş; BSC özel video programlarından haberin yok sanırım ya da bir çok haber sitesi gibi 300 kelimelik metni fazla gösterim için 5 sayfaya yaymadıklarından da?
  • misafir haklı ....
  • Şurda konuşacağınıza İngilizce öğrenmeye çalışsanız daha iyi olur. Sanki editör arkadaş videoyu koyarak yanlış yapmış gibi konuşuyorsunuz.
  • Oyundan sahne gösterirler belki diye girdim ama sadece konuşuyorlar altyazı da olmadığına göre izlemenin hiçbir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 2 Mayıs 2012; 17:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

Şurda konuşacağınıza İngilizce öğrenmeye çalışsanız daha iyi olur. Sanki editör arkadaş videoyu koyarak yanlış yapmış gibi konuşuyorsunuz.

evet videyo koyarak yanlış yapmış çünkü ingilizce bilmeyen biri için zaman kaybından başka bi şey değil üstüne üstlük kotamız doluyor .videoda ne alt yazı var ne de oyun içi görüntü .

burası Türkiye kimsenin ingilizce bilme zorunlulugu yok ve BSC Türk sitesidir 6 dakikalık bir videonun içeriğini bilmek tüm üyelerin en dogal hakkıdır editör bunu düşünebilmeliydi...
  • yav o kadar kavgaya gerek yok arkadaşlar, benki oyunları bile altyazıyı açmadan oyniyan adamım ben bile ne konuşuyolar bi bok anlamadım, nasıl bir ingilizcedir aga o:P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.