Şimdi Ara

Nokia 808 PureView bu ay Rusya ve Hindistan'da piyasada olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 808 PureView bu ay Rusya ve Hindistan'da piyasada olacak






    Nokia'nın 41MP kamerası ile MWC 2012 fuarında en çok konuşulan ve ödül alan ürünlerden birisi olmayı başaran 808 PureView modeli için yol haritası belli oldu.




    Modeldeki PureView ibaresi özel Carl Zeiss optiklerle, gelişmiş algoritmalarla ve yüksek performanslı sensörlerle erişilen Nokia'nın en yüksek akıllı telefon görüntüleme teknolojisini tanımlıyor.




    Nokia 808 PureView modelinin sensörü yüksek hızda piksel örnekleme teknolojisini kullanıyor 2,3,5 ve 8MP standart çözünürlüklerde en keskin görüntüyü sunuyor. Maksimum 38MP çözünürlükte ise görünmeyen detaylar ortaya çıkıyor. 




    Nokia 808 PureView ayrıca Full HD kayıt ve 4x zoom ile kayıpsız oynatma özelliklerine sahip. Rich Recording özelliği ile CD kalitesinde ses kaydı da mümkün oluyor.




    Nokia 808 PureView modeli bu aydan itibaren Rusya ve Hindistan pazarında boy göstermeye başlayacak. 599 Avro gibi yüksek bir fiyata sahip modelin Hindistan gibi gelişmekte olan bir ülkede satışa sunulması büyük bir cesaret. Çünkü Nokia düşük fiyatlı Lumia 610 modeli ile Hindistan'da iddialı olmayı amaçlıyordu. 




    İngiltere'de de bu ay piyasaya çıkması beklenen model için 540 pound üzerinden ön siparişler başladı. Yine İtalya'da da 599 Avro olarak ön siparişler açılmış durumda. 

     









  • 599 Avro ya bütün renk çeşitlerini veriyorlar heralde:F
  • 599 Avro nedir ya ? Ben olsam utanırım lan..
  • dugun bir platformda, duzgun bir donanimla gelmis olsaydi 41mp kamera ile fark yaratip pek cok kisinin tercihi olabilirdi. ama su sekliyle, su fiyatiyla belli marjinal tuketici disinda talebi olmaz. ciddi fotograf kalitesine ihtiyaci olan kullanicilar 600eu verecekse dslr kamera yada oda yakin bir sey alir.
  • şayet bir telefona vericek 1400 liram olursa nokia ya vericeğime gider bu telefondan çok daha iyi resim çeken bir kompakt makina alırım üstüne artan paramla telefon alırım üstüne de tatile çıkarım :D yazıktır günahtır ulan bu gidişle batacan hala tüketiciyi kanırtma peşindesin...Hadi hayırlı tıraşlar diyorum
  • Bu telefonu geçen sene çıkarmış olsalardı satarlardı. Fakat bu sene rakipleri gerçekten sağlam telefonlar çıkarmış veya çıkaracakken bu fiyata bu telefonun satması gerçekten çok zor. Zaten kamera ve kullandığı lens dışında diğer özellikleri son derece yetersiz.
  • nokiayı da iyi şamarladılar lider olduğu sektörde bu kafayla devam ederse çok da şamarlarlar
  • vela havle vela kuvvete.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escapethelife

    Bu telefonu geçen sene çıkarmış olsalardı satarlardı. Fakat bu sene rakipleri gerçekten sağlam telefonlar çıkarmış veya çıkaracakken bu fiyata bu telefonun satması gerçekten çok zor. Zaten kamera ve kullandığı lens dışında diğer özellikleri son derece yetersiz.

    Bu telefon bu fiyatla hiç bir sene çok satmaz.Geçen sene Galaxy serisi ve iphone yıktı geçti...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaruK_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: escapethelife Bu telefonu geçen sene çıkarmış olsalardı satarlardı. Fakat bu sene rakipleri gerçekten sağlam telefonlar çıkarmış veya çıkaracakken bu fiyata bu telefonun satması gerçekten çok zor. Zaten kamera ve kullandığı lens dışında diğer özellikleri son derece yetersiz.
    Bu telefon bu fiyatla hiç bir sene çok satmaz.Geçen sene Galaxy serisi ve iphone yıktı geçti...


    Nokianın itibari her sene iyice düşüyor. Geçen sene yine şuanki seviyesinden daha iyiydi bunu demek istedim. Hepimiz hatırlarız nokia nın eskiden bir karizması vardı. Marka aldırıyordu kendini. Bu durum son senelerde haliyle kalmadı. Ama nokianın fiyatları eskiden de ucuz değildi. N serisi çıkınca ne kadar satmıştı hatırlayın. Veya ondan önceki seneler başka modelleri düşünün. Verilen paraya göre çok mu iyiydi telefonlar hayır. Yine yüksekti fiyatları. Bundan bahsettim. Geçen sene lafın gelişi yani. Önceki seneler demek istedim.




  • Nokia yöneticileri ve hissedarları dışında herkes Nokia'nın neyi yanlış yaptığını biliyor.
  • türkiye ye ne zaman gelecek önemli olan o
  • ahaha bu ne be.milleti iyice saf sandılar sadece kamera özelliği olan dıger herseyı vasat olan bır telefon için 600 euro nedir arkadaş? dolarda değil ha euro :) xperia s iphone 4s galaxy s2 bile 550 dolar şu anda ayıptır ya nedir bu...
  • merak etmeyin türkiye'de çok satar, ve nokia seven bir çok insan var bu ülkede. haaaaaaaaaaa 3 ay sonra da 1.500 tl'den düşer 900-1000 tl ye!!!!!!
  • valla xperia s i ben de beğeniyorum ama o kameraya o led flashı koymuşlar herşeyi batırıyor, gece çekimleri o flashla oldukça kötü. Onun dışında iphone çok özelliksiz bir telefon hızlı uygulaması bol ama görüntülü arama yapmak bluetooth atmak içindeki, hafızaya erişmek bile bir zulüm, usb otg ve hdmi yok, 808 iphone a göre oldukça ucuz bence, 4s ve galaxy s2 nin kameraları n8den bile kötü maalesef, ha 808 de pahalı kabul ama diğer telefonlar da pahalı, nence özelliği ne olursa olsun dünya üzerinde hiçbir telefon 500 doları geçmemeli telefon bu en nihayeti alo diyosun fotoğraf çekiyosun mesaj atıyosun müzik video bakıyosun hepsi bu...
  • arkasına da birde canon 70-200 f2.8 usm taktın mı tadından yenemez bu makine
  • bu yeni çıkan telefonlara neden xenon flash koymazlar çokmu pahalı bi teknoloji çok merak ettim
  • artık herhalde türkiyeden de umudu kestiler. hindistana rusya ya götürüyorlar. ya söylemeyeyim diyorum ama nokia her geçen gün bir fiyaskoya daha imza atıyor. kamerası iyi güzel de ya işletim sistemi? n9 da öyle meego güzel bir yazılım ancak nokia ortada bıraktı dolayısıyla n9 a güvenemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onrsvnc

    nokiayı da iyi şamarladılar lider olduğu sektörde bu kafayla devam ederse çok da şamarlarlar

    artık samsung birinci , nokia hatalarıyla koltuğu bırakıp gitti
  • 4 sene oncesine kadar n serisi telefnlar almak icin bi taraflrimizi yirtarken simdi yuzune tukuruyoruz resmn , birak symbiani androide gecsn iphonu sallamazsa baska bisey bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.