Şimdi Ara

Türkiyede lol ve rank sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet,hiç bir turnuvada yokuz,own3dda bizi görmeniz imkansız.Türk sayısı ciddi anlamda oyunda artmış durumda fakat bir çoğumuz bilinçsiz.Türkçe support desteği bulunmuyorken oce 15.000 izleniyor.Elo-hellerde kaldık :P Çünkü adam gibi team yok çoğumuzda.
    Ne olacak halimiz arkadaşlar ?
    Bir şeyler yapalım kendimizi geliştirelim :)



  • Hersey gruplasmakta.biz malesef turkler olarak bu konuda eksigiz.duzgun takimlar kurarsak adimizi duyurabiliz.saygilar
  • zaten oyunda sizin haricinizde bir türk görüldüğünde verilen tepki hep aynı ya birbirini kalaylar ya da muhattap olmazlar çünkü biz tüm türkler kingiz.
  • daha kendi milletimizi aşağılayan Türklerle oyun oynanmaz Türk görünce quit atıyorum Türkler öyle Türkler böyle diyen adamlar var. Hatta utanmayıp marifetmiş gibi forumda bile konu açanlar varken sen nasıl adam gibi bi takım kurup TÜRK adını öyle yerlerde duyurmayı planlıyosun ? Aramızdaki çürüklerden kurtulmadan böyle birşey yapmamız çok zor.
  • adamlar bu işten kazanıyor bizse sadece riota veriyoruz
  • bunun bir çok nedeni var ve bu sadece LoL da değil bir çok oyunda böyle
    en başlıca nedeni bana göre türklerin genelde kendini dünyanın en iyi oyuncusu sanıp herhangi bir hatayı vs başkasına atması ve yapılan hata veya yanlışdan ders çıkartmak yerine hemen quit çekmektir
    birde kim ne derse desin dilimiz çok kaba hemen yanlış anlaşmalar ve küfürleşmeler başlıyor bu hangi oyunda olsun türklerle oynadığımda karşılaştığım bir sorun
  • Konu açıp oyuncu arıyorum demek çok mu zor ?
  • Diğer oyunları oynayan oyuncular lol deki kadar bilinçsiz değil alınmayın ama zeka seviyesi çok düşük lolde bir çok f2p oyunda olduğu gibi ama loldeki insanlar cidden garip 2k elom var diyen türk kendini ilah ilan ediyo orda kopuyo zaten lolcülerde lan ve turnuva kültürü yok maalesef onlardada suç yok organizasyonu yapanlarda ve iyi oynayanlarda kabahat.Ben eskiden cod2 oynarken iyi oyunculara özenirdim öyle çalışa çalışa yıllarca turnuvaya katıldım 1 turnuva için 500 küsur lira para harcadım sırf oynadığım oyuna ülkem içinde katkıda bulunabilmek için ama lol oyuncularında bu yok olmayacak gibi de.Bir de iyi oyunculuğu elo ile kıyaslama garipliği var 1700 elo altındaysan noob sun burda kimse izlemez oyuncuları kimse araştırmaz stillerini sadece orda yazan sayıya bakılır öyle kalır gider.Sonuç olarak lol dünyada büyüdükçe ülkemizde geriye gidecek.
  • Mid lane tutarken bi Türk'le aramda aynen şöyle bi muhabbet geçti geçeli sırf bu nedenle oyunda Türkle bile ingilizce konuşuyorum ben Türküm demiyorum :

    Middeki rakip oyuncu kayıp duruma geçti anında SS + ping çektim fakat adamı takip etmeye müsait hp yoktu rakip top lane'e gitti bizimki gang yedi anında küfür " - Lan ...................... !!!!!!! "

    Aynı durum yüzlerce kez yabancılara da olmuştur ama adam gang yese "uyardın" diye yemez ise beni "kurtardın" diye teşekkür ediyor daha ne diyeyim ?
  • Ben kendim için konuşuyorum eğer bu lol un 2 3 senesi daha varsa :D Ya ben Gastronomi kazanacağım (Şuan Lise 3) Seneye kazanamassam bir daha deneyeceğim bir daha kazanamazsam ailemle konuşup Online Oyun sektörüne adım atmayı düşünüyorum .

    EDİT : Stream işine filan gelincede TÜRKİYE ALTYAPISI DESTEKLEMİYOR yapacak bir şey yok desteklese bile adamların ki gibi değil .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzolu -- 2 Mayıs 2012; 12:50:24 >
  • Stream izliyorsundur,orda kendi takımında birisinin yaptığı hataya verilen tepkilere bak,birden kendi girdiğin oyunda türklerin verdikleri tepkilere bak.Neden türkler gelişmiyor anlarsın az çok.
  • aynen son derece haklısınız.
  • ufak bir örnek vereyim katkım olsun geçenlerde ocelote ve rainman i izliyorum aynı takıma düştüler rainman lee sin pickledi jungler oldu oce mid de morgana ydı galiba rainman o kadar kötü oynadı ki diğer lanelere hiç gang atamadı mid de düşman junglera first blood verdiler çok kötü maç oldu kaybettiler rainman bi türkle aynı takımda olsaydı ne noobluğundan girerdi moronluğundan çıkardı anasına kadar giderdi fakat onlar öyle yapmadı biraz muhabbetten ve gırgırdan sonra yeni maça başladılar ikinci maçı aldılar yenselerde yenilselerde oyundan zevk aldıkları belli oluyo
  • Tamam benimde bazı Türklerden çok çektiğim zamanlar oluyor ama bunu sadece onların üzerine yüklemeyin.Bunu İngilizde yapıyor Almanda, Rusda, İspanyolda.Hele İspanyollar yok mu? Siz Türklere kurban olun bence.Ben çok MMORPG oynayan birisiyim ama hiç bir milletin insanı kendini bu kadar beğenmiş olamaz.Herkes ''hahahahah'' diye gülerken senin ''jajajajaja'' diye gülmenin mantığı nedir lan?
  • Beyler ranked takımımızı kuruyoruz çok iyi degiliz bizde ama kendini geliştirmek isteyenler eklesin beni eastteyiz nickim COFutaka ekleyebilirsiniz
  • türkiyede neden gelişmez biliyor musun? çünkü türklerde iyi bir şey olunca takdir etme,kötü bir şey olunca destek olma durumu yok.iyi bir şey yapınca ya yana döne kendine pay çıkarmaya çabalar yada başarını kıskanır peh oda bir şey mi der.kötü bir şey yapınca neler yapılıyor malumunuz zaten.şimdi durum böyle olunca nasıl takım kurulup 2000+ elolara çıkılacak ve turnuvalara katılınacak.lol takım oyunu en azından yüksek elolarda durum böyle yani no teamwork no success.

    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellfire peninsula -- 2 Mayıs 2012; 15:05:07 >
  • Haklısınız ama kendimizi göstermeliyiz bunun bir yolu olmaz geçen kurduk team 2 kere öldün mü hemen ana bacı giriliyor sonra neden elohelldeyim diye düşünmekte gerekir
  • Türkler söyle türkler böyle diyip durusunuzda siz nesiniz abi onu anlamıom ya siz türk diğilmisiniz.Aynı ib.. likleri sizde yapıosunuz yapmıorum demeyin he berki yapmayan vardır onada saygı duyarım ama %98 iniz yapıo sonra türkle böyle türkler söyle sen iyi oynuyon yanındaki türk kötü oynuo türk işte ne yaparsın sen kötü oynadığın zaman gg wp adam kötü oynadığı zaman türk kendinize gelin biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 2 Mayıs 2012; 16:49:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: healheal

    Türkler söyle türkler böyle diyip durusunuzda siz nesiniz abi onu anlamıom ya siz türk diğilmisiniz.Aynı ib.. likleri sizde yapıosunuz yapmıorum demeyin he berki yapmayan vardır onada saygı duyarım ama %98 iniz yapıo sonra türkle böyle türkler söyle sen iyi oynuyon yanındaki türk kötü oynuo türk işte ne yaparsın sen kötü oynadığın zaman gg wp adam kötü oynadığı zaman türk kendinize gelin biraz.

    Dediklerin doğru zaten ancak bütün Türklere laf edilmiyor bence de çoğunluk biliçsizce oynuyor turnuvalara katılacak düzeyde oynayanları saysan 5-10 kişi etmez ki çoğu kendini beğenmiş vs. olduğu için takım kurulmaz. Bu arada cidden Türklerin lol mantığı oyunlarda kendi iyi oynarsa kendisi çok iyi karşı takımda falan kötü oynayan olmaz hiç, kaybederse %90'ında takım feedledi olur.
    tl dr; Türklerin kimisi iyi olmasına karşın büyük bir çoğunluk kötüdür. Örneğin karşı takımda bir Türk çıktımı ne kadar adam gibi davransak da küfürler havada uçuşur.




  • Kavga var desen nasıl toplanır bizim millette başka şeye geldimi bana ne der
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.