Şimdi Ara

Sony Tablet S, Android 4.0 güncellemesi almaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Sony firmasının geçtiğimiz yıl tablet segmentine dahil ettiği modellerinden 9.7 inçlik ekrana sahip olan Tablet S için Android işletim sisteminin son versiyonu 4.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı.




    PC Advisor sitesinin haberine göre Sony her ülke için bağımsız olarak ICS güncellemesini yayınlayacak ve an itibariyle ABD'de güncelleme başlamış durumda. Diğer ülkeler ise ilerleyen günlerde güncellemeye kavuşacak.




    ICS güncellemesinde Tablet S kullanıcılarına bildirimlere ve kamera uygulamasına kilit ekranından ulaşma, uygulamaları klasör içerisinde toplama, panorama çekim modu, fotoğraf düzenleme araçları ve web sayfalarının çevrimdışı görüntülenebilmesi şeklinde yenilikler sunuluyor.




    Cihazı root ederek bölgenin ABD olarak ayarlanması yoluyla güncellemenin alınabileceği belirtiliyor.







     




  • Sony o kadar güzel telefonlar yapıyor ama tablet pazarında bu modelle yer bulamadı fazla,güncelleme alması güzel olabilir ama tasarımı vasat bile değil.
  • sony fanatiği olarak,tabletlerini beğenmedim.
  • Bana göre tasarım oldukça iyi , özellikle üst kısmındaki kalınlık elde tutuşu avantajlı kılıyor
  • Oldumolası Sony modellerin yongaseti seçimlerini beğenmedim, uçuk fiyatlar, vasat performans, 0,001hz için 100$ fiyat farkları..
  • yaklaşık 5 aydır sony tablet s kullanıcısıyım tasarımını beğenmeyen arkadaşlar için belirtiyorum tek elde kullanım olarak hiçbir tabletin sunamadığı konfor'u sunuyor, ayrıca tasarım sayesinde ağırlık dağılımı o kadar muhteşemki aynı ağırlıktaki tablete göre daha hafif hissediliyor, eksik yönleri yok değil sony'nin öve öve bitiremediği ses kalitesi, xLoud gerçekten sesi zenginleştiriyor ancak bir ipad'in mono düzenin verdiği sesin yanında kapı gıcırtısı gibi kalıyor açıkcası ancak gerek uzaktan kumanda çipi gerek Playstation koluyla oyun oynayabilme ve yazılım desteği konusunda android'li tabletler arasında bir numara kesinlikle tablet S'dir. ics 4.0 henüz Türkiye'de dağıtılmaya başlamadı ancak umarım batarya konusunda iyileştirmeler yapılmıştır.
  • Amerikaya güncelleme günler önce geldi, ama diğer bölgelere hala güncelleme gelmedi. Neyi bekliyoruz anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.