'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 28204 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Mnt ile avea ye geçtiğimin 5. günü turkcell yurtiçi yönüne 1 adet mms(resimli mesaj) gönderdim 6 tl bakiyem düştü..Konuşma ve sms paketim var daha önce bakiyemden bir şekilde azalması da olanaksız..
hocam avea nin sitesinde 99 kuruş görünüyor mms ücreti siz 6 tl düştügünden emin misiniz ?
hocam avea babamin oglunun degil ama sene 2012 de bir operatörün böyle birşey yapma ihtimali düşük ne yapsınlar sizin 5 tlnizi.
eger memnun degilseniz vodafone u da bi deneyin dönecekseniz turkcell öyle dönün cünkü hic birisi Türk şirketi degil hangisi ekonomikse onu kullanmak lazım bence.
Mnt ile avea ye geçtiğimin 5. günü turkcell yurtiçi yönüne 1 adet mms(resimli mesaj) gönderdim 6 tl bakiyem düştü..Konuşma ve sms paketim var daha önce bakiyemden bir şekilde azalması da olanaksız..
geçmiş olsun kardeş, aveanın hoşgeldin kazığıdır. alıştırmaya çalışıyorlar seni. biz alıştık artık :)
Telafuz edilen rakamlar küçük rakamlar,farkındayım ama faturalı kullanıp haksız yere 500 tl, sınırsız internetli tarifeye kaydolup 240 tl fatura gelenler gibi her gün bir çok örnekle karşı karşıya kalıyoruz..Kimse düzgün bir sistemleri olduğundan bahsetmesin
Bu gün Avea dan mesaj geldi Herhangi bir soruna rastlanmamış..1 MMS SİTELERİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ 1 TL DEĞİL 6 TL MİŞ..Sorun bende o zaman ne deyim.
Vodafone dan geçmiştim herhangi bir sıkıntı da yaşamadım, dönüş belli oldu
Avea destek sana da pm olarak yolluyorum.Sonucu paylaşırsın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 2 Mayıs 2012; 16:16:13 >
Tamam bir şekilde kazık yiyecektim biliyorum, biraz erken oldu avea!
Merhaba,
İletişim bilgilerinizi http://bit.ly/FDH_Avea sekmesinden iletmeniz durumunda, konu hakkında inceleme yaparak size geri dönüş yapmak isteriz.
Teşekkürler.
aveadestek ekibine yazmıştım bana verdikleri cevaba bakın.
Talebiniz ile alakalı olarak 02.05.2012 tarihinde tarafınıza birçok kez arama yapılmış, Ancak ulaşılamamıştır. Talebinizle ilgili bilgi almak için 4441500ü arayabilirsiniz. Bilginize Sunarız.
1- beni sadece 1 kere aradılar onda müsait değildim açamadım. 2- müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle mail atmışsınız diyorum, adamların dünyadan haberi yok.
ŞAKAMISIN SEN AVEA
Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez. Türk olmak faşist olmaktır,vatanına milletine ve bayrağına sahip çıktığında. Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
Evet 13,10 tl civarı bakiyem vardı msj ın hemen ardından 7 tl ye düştü..
Telafuz edilen rakamlar küçük rakamlar,farkındayım ama faturalı kullanıp haksız yere 500 tl, sınırsız internetli tarifeye kaydolup 240 tl fatura gelenler gibi her gün bir çok örnekle karşı karşıya kalıyoruz..Kimse düzgün bir sistemleri olduğundan bahsetmesin
Bu gün Avea dan mesaj geldi Herhangi bir soruna rastlanmamış..1 MMS SİTELERİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ 1 TL DEĞİL 6 TL MİŞ..Sorun bende o zaman ne deyim.
Vodafone dan geçmiştim herhangi bir sıkıntı da yaşamadım, dönüş belli oldu
Avea destek sana da pm olarak yolluyorum.Sonucu paylaşırsın hocam
bilader 6 tl mms ücretimi olurmuş bu kadar da koyun yerine konmaz ki.. hoş adamlar fransiz (kariştirmiyorsam) sana acimamalari normal :D türk şirketi kalmadi ki... btk yi zaten satin almişlar..
Her yöne 1000 dk 0 tl tarifesi çıkarsın faturalı,kesinlikle kullanmazdım.Bu kadar soyguncu allaha emanet,muhattap bulamadığım bi şirket görmedim
avea.com.tr üzerinden online işlem merkezinden kullanım detaylarınızı inceleyebilirsiniz.Eğer gönderilen mms için 6TL ücretlendirildiyseniz tekrar talepte bulunabilirsiniz.
Hocam geçtiğimden beri yaptığım 3 işlem var.. 1)hediye Tl ile 6sn alo dedim hat aktif oldu. 2) 7 tl lik sms paketi satın aldım 3) 1 adet mms gönderdim 21 tl den kalan tutar 6.90..
Bırak onlar incelesin 500 satır 600 sütun değil topu topu 3 işlem görecekler..
Merhaba,
İletişim bilgilerinizi http://bit.ly/FDH_Avea sekmesinden iletmeniz durumunda, konu hakkında inceleme yaparak size geri dönüş yapmak isteriz.
Teşekkürler.
Ben başka bir konuda yardımcı olmanız icin birkaç hafta önce size numaramı gönderdim fakat ilgilenmediniz bile.
Avea destek hattına yazdım cok uzun konuşmalardan sonra hattımın taraftar hattı olduğunu söyleyip yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Sorunum ise telefon işyerimin büro bölümünde hiç çekmiyor. 10 metre ötede full çekiyor büroda hiç çekmiyor. Nasıl bir alt yapı kullanıyorlar ise taraftar hattına destek veremiyormuş koskoca Avea.