Şimdi Ara

Çin malı kamyon!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kış şartlarında yaşamayı en iyi bilen milletlerden biri olan Ruslar, saplandıkları kardan da çıkmayı iyi biliyorlar. Videoda izleyeceğiniz sahnede ise beklenmedik bir şey oluyor. Rusların sağlamlığı ile ün yapmış Kamaz marka kamyonu ile arkadaki Çin malı kamyonu çekmeye çalışanlar beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyorlar.
    http://www.arabam.com/video/video-izle/kazalar/Ruslar-dan-kamyon-nasil-cekilir-dersi--mHGVSLEUpTu7.html

• quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

Kış şartlarında yaşamayı en iyi bilen milletlerden biri olan Ruslar, saplandıkları kardan da çıkmayı iyi biliyorlar. Videoda izleyeceğiniz sahnede ise beklenmedik bir şey oluyor. Rusların sağlamlığı ile ün yapmış Kamaz marka kamyonu ile arkadaki Çin malı kamyonu çekmeye çalışanlar beklenmedik bir sürprizle karşılaşıyorlar.
    http://www.arabam.com/video/video-izle/kazalar/Ruslar-dan-kamyon-nasil-cekilir-dersi--mHGVSLEUpTu7.html

:)

• hiç zorlanma belirtisi göstermeden anında dağıldı,biraz nazlansaydı bari
  • Bu arkadaşa sakın bidaha kamyon çektirmesinler
  • 20 cm ilerleyip tampon falan düşseydi normadir çin malı derdim

ama yerinden kıpırdamadan kabin çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara çin çin
    15 yıl önce açıldı
    Japon Malı Lastikler Hakkında
    17 yıl önce açıldı
    LAMBORGHİNİ ne malı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkaten arkadaki kamyon hemen dağıldı dağılmasına da, yazılan açıklama dışında videodan arkadaki kamyonun Çin malı olduğunu anlayabilen varmı???

Evet, belki gerçektende öyledir ama ben anlayamadım...
  • üretim hatası. adamlarda kopmuş ya, bu nasıl bir anlayıştır arkadaş.
  • Sövüyor :D
  • Çok sert!
  • bizdeki çin'cileri mahfettiniz şimdi, geely bozulursa ladaya çektiremezler artık
  • hadi kamyonu anladık çin malı bu kamyon şöförüde çin malı galiba hiç mi araç kaldırmayı bilmiyor önce halat gerdirilir sonra gaza yüklenilir yavaş yavaş çekilir bu hanzo direk kamyonu şaha kaldırıp asılıyo en azından dediğim gibi yapsa tamponla kurtarırlardı
  • Kamyon harbiden çin malı imiş.Markası ''SinoTruk'' ama eski model midir yeni model mi orasını bilemem.
  • Çekme halatını ızgaraya bağlamışlar sandım ilk
  • Çin malı olmasıyla çok alakalı değil gibi duruyor. Sanırım Çinli kamyonun önünde çeki demiri yada kamyonu asılacak herhangi bir düzenek yok. Bu durumda zincir bağlanılmaması gereken büyük ihtimal kabin bağlantılarını sağlayan bir demir parçası üzerine bağlanmış gibi duruyor. Kabinden asılırsanız 7 tonluk bir kamyonu yürütemezsiniz ve şekildede görüldüğü gibi elinize alırsınız.
  • çekeninde suçu var sanki biraz :)
  • Çekici ve bağlantı hatası var. Bir anda pat diye yüklenirse halata tabiki kopar. :) Araç çekmek zor iştir gerginliği ayarlamak ve sürekli gergin tutmak lazım.
  • Aslında şöyle bir ihtimal var. Kamyonun arkası çukurda tam görünmüyor ama kara saplandıysa ve olayın üstünden uzun bir süre geçtiyse kamyon saplandığı yere yapışmış olabilir. Maşşallah çekici kamyonun şoförü de iyi yükleniyor tabi sonuç kaçınılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

hadi kamyonu anladık çin malı bu kamyon şöförüde çin malı galiba hiç mi araç kaldırmayı bilmiyor önce halat gerdirilir sonra gaza yüklenilir yavaş yavaş çekilir bu hanzo direk kamyonu şaha kaldırıp asılıyo en azından dediğim gibi yapsa tamponla kurtarırlardı

Kamyon ne kadar sağlamdı onu bilmemde lak diye çekince bu hali alması kaçınılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 2 Mayıs 2012; 11:58:13 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.