Şimdi Ara

Apple, Android için Chomp uygulamasını kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj







  • Android ve iOS platformlarının en popüler uygulamalarından birisi olan Chomp, mağaza içerisinde belirli filtrelere göre uygulamaları arayan motoruyla dikkatleri üzerine çekmişti. Fazla geçmeden de Apple tarafında satın alındığı açıklanmıştı.




    Şubat ayındaki bu satın almadan sonra Apple uygulamanın arama ve keşfetme fonksiyonlarını daha da geliştirdi. Ancak uygulamanın sitesini ziyaret edenler Android uygulamaları için arama seçeneğinin kaldırıldığını fark etti.




    Aynı şekilde Google Play mağazası üzerinde de uygulama kaldırılmış durumda. Apple konu ile ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Bununla birlikte Verizon operatörünün kendi Android tabanlı uygulama mağazası için Chomp ile yaptığı ortaklığın ne olacağı da merak konusu.

     








  • Google da Apple'ın g*tü b*klu uygulamalarına kalmadı.Apple, Google Maps'i geçen seneye kadar paşa paşa kullanıyordu.Bir anda bir yerleri kalktı yandexle anlaştı.Madem öyle Google da ios için olan youtube uygulamasını kaldırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkuadam

    Google da Appleın g*tü b*klu uygulamalarına kalmadı.Apple, Google Mapsi geçen seneye kadar paşa paşa kullanıyordu.Bir anda bir yerleri kalktı yandexle anlaştı.Madem öyle Google da ios için olan youtube uygulamasını kaldırsın.


    Her harfine katılıyorumm
  • Apple dünyanın en zengin teknoloji firması ve en büyük fasoncusudur. Günün birinde google da satın alırsa şaşmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halitozbasli

    Apple dünyanın en zengin teknoloji firması ve en büyük fasoncusudur. Günün birinde google da satın alırsa şaşmam.

    Yakışır Apple'a
  • Apple, Android'i çekemiyor.
  • Elmacının biri gelip alayınıza eksiyi basmış.
  • Rekabette olur böyle seyler yoksa teknoloji nasil gelisecek o ona kızacak daha iyisini yapacak
  • çekemeyen anten taksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 1 Mayıs 2012; 9:28:24 >
  • Epıl kompleks yapmış resmen.
  • dev gibi google varken apple ne yapa bilirki arama motoru bile googlede apple ne yapa bilirki kacınız yoho veya benzeri aramatorunu kullanıyorsunuz hepiniz applede dahil googleye muhtaç google olmazsa applede olmaz büyük balık kücügü besler bunu bilesiniz google olursa apple olur cünkü gmail var bir cok şey var en önemlisi google arama motoru var herkez siteyi yaparken bile googleye göre yapıyorkısaca GOOGLE VARSA APPLE VAR GOOGLE YOKSA APPLE YOK
  • Abi youtube programını kaldırsın diyosunuz adamlar hergün milyon dolar kazandıkları sitenin programını neden kaldırsın, kaldı ki chomp denilen dandik site hakkaten dandik yani youtube-chomp karşılaşması olmaz eşit seviyelerde değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkuadam

    Google da Apple'ın g*tü b*klu uygulamalarına kalmadı.Apple, Google Maps'i geçen seneye kadar paşa paşa kullanıyordu.Bir anda bir yerleri kalktı yandexle anlaştı.Madem öyle Google da ios için olan youtube uygulamasını kaldırsın.

    iostaki youtube uygulaması zaten klipler felan engelli.androidte herşey çıkıyor aramalarda
  • apple: top benim oynatmiyorum!



    Google: la bi yürü git liseli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korkuadam

    Google da Apple'ın g*tü b*klu uygulamalarına kalmadı.Apple, Google Maps'i geçen seneye kadar paşa paşa kullanıyordu.Bir anda bir yerleri kalktı yandexle anlaştı.Madem öyle Google da ios için olan youtube uygulamasını kaldırsın.

    Arkadaşım Google Youtube gibi uygulamaları ios da entegre gelmesi için, safaride Google arama motorunun varsayılan arama motoru olması için yıllık birsürü para veriyor Apple'a. Bunu neden mi yapıyor ? Google ürünlerini yaygınlaştırıp reklamlardan kazanmayı hedefleyen bir şirket (android'in bedava dağıtılmasının sebebi de bu) bu sebeple Google sadece Apple'ın değil çoğu köklü firmanın peşini kolay kolay bırakmaz. Yani chrome, arama motoru, youtube, maps… vb. ürünleri ne kadar çok kişi tarafından kullanılıyorsa adamlar o kadar para kazanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahadrcakar

    Epıl kompleks yapmış resmen.

    Apple yerine epil yazman, kimin kompleks sahibi oldugunu acikca gosermis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egirgin37

    quote:

    Orijinalden alıntı: korkuadamGoogle da Appleın g*tü b*klu uygulamalarına kalmadı.Apple, Google Mapsi geçen seneye kadar paşa paşa kullanıyordu.Bir anda bir yerleri kalktı yandexle anlaştı.Madem öyle Google da ios için olan youtube uygulamasını kaldırsın.
    Arkadaşım Google Youtube gibi uygulamaları ios da entegre gelmesi için, safaride Google arama motorunun varsayılan arama motoru olması için yıllık birsürü para veriyor Applea. Bunu neden mi yapıyor ? Google ürünlerini yaygınlaştırıp reklamlardan kazanmayı hedefleyen bir şirket (androidin bedava dağıtılmasının sebebi de bu) bu sebeple Google sadece Appleın değil çoğu köklü firmanın peşini kolay kolay bırakmaz. Yani chrome, arama motoru, youtube, maps… vb. ürünleri ne kadar çok kişi tarafından kullanılıyorsa adamlar o kadar para kazanıyor.

    ortalama bi android cihazdan yılda 10 dolar gibi bir para kazanıyorlar reklamdan




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme Victory

    quote:

    Orijinalden alıntı: bahadrcakar Epıl kompleks yapmış resmen.
    Apple yerine epil yazman, kimin kompleks sahibi oldugunu acikca gosermis


    facebook yerine de feysbuk yazıyoz ne var yani Tükçe yazıldığı gibi okunur, bizim millet diline uydurur herşeyi pazardaki portakala Vaşinton yazanlar gibi, bunda gomplekslik bi şey yok bence

    @[_HadeS_]
    ben de o olayı anlayamıyom bende de android tablet var benden nasıl 10 dolar kazanıyo ki google? Aramalarımı bile Yandex den yapıyom ben, tarayıcı olarak kendi tarayıcısı yerine firefox kullanıyom, opera kullanıyom, reklamlı uygulama indirmiyom

    @egirgin37
    safaride arama motorunu değiştiremiyoz mu? Ya da farklı bir tarayıcı yükleyemiyoz mu ki bu kadar para döküyo adamlar arama motoru olmak için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telliibrahim -- 1 Mayıs 2012; 9:50:46 >




  • Google;Youtube,Gmail,Google Earth(?),Google Maps gibi uygulamalari kaldirsa ne olacak?
  • Google zamaninda ios safaride varsayilan arama motoru olmak icin 1 Milyar $ vermistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.