'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 29936 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Gelecek Nesil: Bölüm 3 "Popüler Bilim Programı" video şov
Gelecek Nesil ile Bilim ve Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri ekranlarınıza taşımaya devam ediyoruz. Bu bölüm de yine uzay, yeşil enerji, otomotiv ve robot teknolojileriyle dopdolu.
Paylaş
En Çok Beğenilenler
akkdan söz edeni doverim! bizede vuruyor akk ama bu dh nin suçu değil buraya yazacağımıza ttnet sekmesine yazalım lütfen. Yoruma GitCooL_ROMEO - 30 Nisan 2012; 22:06:41+24
a href="http://i.imgur.com/Lb0mB.jpg">(Görsel)
14:05 görüldüğü üzere şu alman mühendislik firması bizi s.ki.. şey, yiyor. Ulan kocaman mühendislik şirketisin insan bir ekrana dokunurda, Foto...
14:05 görüldüğü üzere şu alman mühendislik firması bizi s.ki.. şey, yiyor. Ulan kocaman mühendislik şirketisin insan bir ekrana dokunurda, Fotoğraflar uygulamasında gözüken alt ve üstteki barlar kaybolur. Bence o güvercinde sahte zaten, üstten iple oynatıyor olabilirler Yorumun DevamıYoruma Gittrapattoni11 - 1 Mayıs 2012; 0:19:29+15
Mesut abi yeri değil biliyorum ama,htc den ibrahim beyle bi görüşüp biz evo kullanıcıları ne zaman ics ye kavuşacaz bi sorsanız çok memnun kalırım teşekkürler
Donanımhaber konudışı gif arşivi: http://damperli.blogspot.com Theseus: Stand your ground! Fight for honor! Fight for the man beside you! Fight for the mothers who bore you! Fight for your children! Fight for your future! Fight so that your name survives! Fight for immortality!
Gerçekten İlgi çekici haberler paylaşıp, tartışıyorsunuz, teşekkürler! AKK yüzünden izlemekte sorun yaşayan arkadaşlar 1 saat bekleyip öyle izleyebilir Kota sıfırlanacak.
Geçtiğimiz ay gtx 680'e yapılan haksızlık bu ayda ıvy'e yapıldığını düşünüyorum. Elin adamları hangi ürün olursa olsun çıkar çıkmaz incelemeyi yapıştırıyoki gtx 680 ve ivy bridge'ler donanım alanında küçümsenmeyecek öneme sahip ürünler 1 hafta oldu hala herhangi bir inceleme yok bu gtx 680'de de aynı şeyı yaptınız yemin ediyorum helal olsun size Dipnot: Hani elimize geç geliyo biz inceleme yapamıyoruz filan diyosunuz ya daha geçen çarşamba mı perşembe mi neydi erdi abi twetter'dan paylaşmıştı mühendisli örneği ivy bridge elimize geçti diye çok kapsamlı inceleme yapılsa bile neyi inceliyosunuz siz bu zamana kadar ya..... Şimdi bakarım ivy incelemesi 20 dk 15 dk bişey çıkar bende sadece gülerim...
Geçtiğimiz ay gtx 680'e yapılan haksızlık bu ayda ıvy'e yapıldığını düşünüyorum. Elin adamları hangi ürün olursa olsun çıkar çıkmaz incelemeyi yapıştırıyoki gtx 680 ve ivy bridge'ler donanım alanında küçümsenmeyecek öneme sahip ürünler 1 hafta oldu hala herhangi bir inceleme yok bu gtx 680'de de aynı şeyı yaptınız yemin ediyorum helal olsun size Dipnot: Hani elimize geç geliyo biz inceleme yapamıyoruz filan diyosunuz ya daha geçen çarşamba mı perşembe mi neydi erdi abi twetter'dan paylaşmıştı mühendisli örneği ivy bridge elimize geçti diye çok kapsamlı inceleme yapılsa bile neyi inceliyosunuz siz bu zamana kadar ya..... Şimdi bakarım ivy incelemesi 20 dk 15 dk bişey çıkar bende sadece gülerim...
BPA genelde damacanalarda daha çok kullanılıyor çevko simgesi içinde 7 rakamını görüyorsanız o damaca 3 yıldan fazladır yenilenip kullanılıyor demektir. Bu da içine konulan suyu 2 haftadan sonra plastiğin çok küçük halde parçalanıp suya karışıyor bu da ciğerlerimize yapışıp ileride baya büyük hastalıklara sebep olabiliyor. Amerika da cerrahlık yapan bir Türk doktorumuzdan izlemiştim.
Mesut Abi Öbür Proogramınızda Şunu Ögrenip Söylüye Bilirmisiniz Acaba Tamam 64 Hapörlör Ama Benim Kulaklarımda Sorun Var (Yüksek Sese Magruz Kaldımda Başim Ve Kulaklşarım Agrımaya Başliyor) Amelyat Olcagım Yakında 2 Amelyatım Olcak Ama Geneden Tam Anlamıyla Kulagım DüzelecekmiBilmiyorum Peki Benim Gibi Sorunları Olan İnsanlar Nasıl Yararlanacak Bu Teknolojiden
gezegen madenciliği zaten geleceğin yeni iş sahası ve emperyalist akım yöntemi olacak. ortaçağda yeni kıtalar arayan korsanlar gibi insanoğlu gün gelecek sahip olduğu teknolojik imkanlarla uzayın derinliklerinde yaşanabilir yeni dünyalar veya farklı kaynaklara sahip gezegenler arayacaklar. 2000 lerin dünyasından bakınca bunlar şimdilik kimisine çok saçma kimisine çok heyecan uyandırıcı düşünceler olarak gelsede geleceğin bu yönde olacağına inananlardanım.
14:05 görüldüğü üzere şu alman mühendislik firması bizi s.ki.. şey, yiyor. Ulan kocaman mühendislik şirketisin insan bir ekrana dokunurda, Fotoğraflar uygulamasında gözüken alt ve üstteki barlar kaybolur. Bence o güvercinde sahte zaten, üstten iple oynatıyor olabilirler
14:05 görüldüğü üzere şu alman mühendislik firması bizi s.ki.. şey, yiyor. Ulan kocaman mühendislik şirketisin insan bir ekrana dokunurda, Fotoğraflar uygulamasında gözüken alt ve üstteki barlar kaybolur. Bence o güvercinde sahte zaten, üstten iple oynatıyor olabilirler
Uçan araba-uçak karışımı olan motorlu taşıt çok güzel neredeyse uçan arabalı filmlerin gerçek olacağı sinyalini vermiş. Ama o çok yakar ver Türk'e tüp takar.
James cameron kafaya koydu avatarın gercegini çekecek :D Ve videodaki robot kol sayesinde avatardaki askerlerin kullandığı robotlar yapılabilir ve bu da "dünya barışını korumak için" çok iyi olur :)
1e1 ile kıyasladığımda şu Gelecek Nesil daha bir ilginç geliyor. İzlerken "adamlar yapmış" moduna girip ağzım açık izlediğim zamanlar olmadı değil. Bir de üstteki arkadaşın dediği gibi Avatar gerçek oluyor herhalde baksanıza, o robot kol olsun, gidip Dünya dışında maden aramak olsun. Yalnız bu tür Dünya dışı madenlerin Dünya'ya girmesi bütün piyasaları alt üst edebilir diye düşünüyorum. Uzayda altın falan bulunabilir mi bilmiyorum ama bulunduğunu düşünsenize; bir anda altının altın çağı kapanır. O yüzden bunlar bu projeyi gerçekleştirmeden altınları yastık altlarından çıkartmak lazım.
Now, hear the forest talking insects and birds, Does the scent of soil and beast breathe the life into the animal you hide? It's a great illusion one never knows; When you think you're really alone, feel the eyes of someone looking in on you...
Türkiye'de NTV Bilim gibi bir dergi bile kapatılırken, sizin bu konulara değinmeniz çok çok hoş. Bu program belki diğer programlar gibi maddi vs. getiri sağlamaz ama birilerinin elini taşına altına koyup bu tür gelişmelerden de haberdar etmesi gerekir. Önemli bir boşluğu dolduruyorsunuz, böyle devam edin.
Gelecek Nesil programını ilk defa izledim ama beklediğim çok daha iyi çıktı. Ellerinize sağlık, DonanımHaber her zaman olmasını ve sürmesini izleyeceğimiz bir oluşum.
Süreyi 1 saate alır mısınız? Gelecek ve yeni teknolojiler gerçekten geniş bir konu ve bence kesinlikle konu/haber sıkıntısı yaşanmayacak bir alan. Her hafta tadım damağımda kalıyor. 1 saat olsa çok daha iyi olur. Ben de bu tarz şeyler araştırıyorum ve çok fazla ilginç şey buluyorum. Değinilebilecek çok şey var. Çok daha ilginç görüntüler de bulunabilir. Mesela şu Alman şirketin haberi gerçekten ilginçmiş. Onun dışında da diğerleri de az-çok ilginç ama; zihin açıcı, şaşkınlık verici o kadar da çok şey yok, ama aslında gelecek üzerine bu tarz çok fazla şey var. Rastlıyorum diye de demiyorum, benim bilmediğim de eminim çok ilginç şeyler vardır. Zaten bu yüzden bu programı izliyorum ve bunu talep ediyorum. Hatta daha da ileri gidip programınızda bir bölümü de çok daha uzak gelecek üzerine yapabilirsiniz. Programın tanımı "yakın gelecek üzerine" olsa da bence sonuçta gelecek üzerine olan bir programda böyle şeyler hoş durur. Kısa bir döneme kendimizi sınırlamamış oluruz. Süre bence kesinlikle en az 1 saat olmalı. İyi "yayınlar". :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prequel -- 1 Mayıs 2012; 6:55:18 >
yukarıda arkadaşında bahsettiği gibi süre biraz daha uzun olsaydı çok iyi olurdu. bitmesin diye hepsini izlemedim. yine de emeğinize sağlık çok teşekkürler.
heee trafik bulut sistemini getirsinler ondan sonra trafiğede akk getirirler bu ay çok kilometre yaptınız bundan sonra 2,5km hızla gidebilirsiniz diye yada hangi adreslere gittiğimize göre fişlerler hımmmm bak bu bilmemne marketten alışveriş yapıo bizden bu tekel bayiye gidio bunu taşlıyalım sonuçta geliceği nokta budur trafik varsın sıkışsın bence
Donanımhaber markası, sayenizde çıtayı hergeçen gün bir basamak daha yükseltiyor. Sitenizden genç neslin bu tip videoları izlemesi gelecek için bir nebze ışık tutmanız çok güzel. Gelecek teknolojide bunu artık herkes biliyor!! Yeni neslin bunlara yönelmesi önemli. Başarılarınızdan dolayı kutluyorum... Festo çalışanı...
Çok iyisin dostum. Fotoğraf ayrıntıntısını çok güzel yakalamışsın.
Donanım Haber'e sadece forum için giriyor ve kültür-bilim bölümünde takılıyordum. Gelecek Nesil ile birlikte her hafta ana sayfayı sürekli F5'lemeye başladım.
Mesut bey ve Erdi bey ellerinize sağlık, harikasınız.
şu videonun sloganında sıkıntı var yarın ne olacağını bilemeyiz ama on yıl sonrasını gösterebiliriz. şimdi yarını bilemiyorsan 10 yıl sonrasını hiç bilemezsin, ikiside geleceğe ait zaman dilimleri birini bilemem öbürünü adım gibi bilirim diyor üstelik te zor olanı daha iyi bilirim diyor. 1 metre zıplayamam ama 1 km uçarım demek gibi birşey.sanki espri yapılmaya çalışılmış ama olmamış gibi yarın tahmin edilmesi zordur kullanılan bir cümle bunun üstüne bir slogan inşa edilmeye çalışılmış ama aynı kriterden gidildiği için tutmamış.
Mesut hocam şu ' video şov ' sloganı çok garip geliyor. Sanki siz kurulun koltuğa biz size gösteri yapacağız ağzınız açık kalacak der gibi
Bence de.
Youtube kanalımda; profesyonel el lazerleri ile ilgili videoları, BSC & DH'den bağımsız olarak hazırladığım ürün incelemelerini ve Konu Dışı için hazırladığım eğlence amaçlı videolarımı paylaşıyorum. Forum veya hazırladığım videolar ile alakalı tüm soru ve önerilerinizi buradan PM ile veya Youtube üzerinden mesaj göndererek sorabilirsiniz. Youtube.com/GoldPunch