valla bu konu açılalı baya olmuş ama bu sitede gördüm kadarıyla ergenlık çagına yenı girmiş ve ve hala bu geçici dönemi atlatamamış kişiler var...
sivilce özellikle cildi yağlı olan insanalrda görülür
*öncelikle dermatoloji(cildiyeciye)gitmekten başlayın
*sivilceleri kesinlikle sıkmayın,patlatmayın sonunda çok üzülürsünüz izi kalır çnk tedaviside yok
*cildinize bakım yapın ama cilt tipine uygun doktorunuzun tavsiye ettiği ürünler olsun
*sabun cildinize kesınlıkle kullanmayın sıvılcelerın üzerinde hiç bir etkisi yoktur
*erkek arkadaşlar traş olduktan sonra kanayan sivilceye sdc talk pudra sürün
*ilaç tavsiyesinde bulunmamanızı tavsiye ederim çnk sivilcenin tipine görede değişebilir her insanda sivilce illa ergenlık yüzündne çıkıcak die bi kaide yoktur
*ben uzun yıllar sivilcelerle savaş verdım ama sonunda savaşı ben kazandım
*sivilceler çok çeşitli sebeplerden çıkabılır karaciğerden kaynaklanabilir yada böbrekten
*sivilceleriniz çok iltahaplı ve büyükse ergenlık sivilcesi deildir
*benım sıvılcelerım 7 ay süren bir tedaviden sonra tamamıyle geçti şimdi bebeksi bi cilde sahibim....ama kullandım ilacın ölümcül tehlikeside vardı doktorlar hiç bi sorumluluk kabul etmıolar ilacın kullanımını kabul ettıgınıze dair bi kagıt imzalatıolar riskli bi ilaç çnk..
*cleanne adında nemlendirici tavsiye edebilirim sdc ...hiç bi yan etkisi yoktur küçük bi tüp içeirsinde sdc yüze uygulanıo geceleri, sivilcelerin oluşumunu azda olsa engellio tüm cosmotic ürün satan güvenilir yerlerde bulabılırısnız(fiyatı=25 ytl)
hafif derecede ufak geçici türden sivilce probleminiz varsa
*1 fincan saf alkol
*bir tutam ada çayı
*bir tutam kekik
*bir tutam biberiye otu
*bir kaç damla limon suyu
Hazırlanışı=öncelikle 2 bardak suyu kaynatın ,kaynattıktan sonra biberiyeyi kekiği ve adaçayını içine atın bi süre demlensin(çay demler gibi)sonra limon suyunu sıkın en sonundada saf alkolü içine dökün bi süre sogumaya bırakın
Kullanımı = sabah ve akşam cildinize sürün
Sonuç=ciltteki yalanmanın bi süre sonra yawaşladını azaldını görückesiniz
Cildinde ciddi derece de sivilce sorunu olanlar öncelikle doktora gitmelisiniz...
Marmara ünv. araştırma hast. bu konuda çok başarılı (doktor Aslı hanım bu işin uzmanı resmen Adres =İST/Koşuyolu)Kendisi bnm tedavimi üstlenmiştir.