EDEBİYat İÇİN :GÜVENDER KONU ANLATIMLI almayı düşünüyordum kitabçıda kitabı inceledim çok fazla ayrıntı var kalan zamanda bitirebileceğimi sanmıyorum.KÖRFEZ KONU ANLATIMLI VE FEM SİMETRİ KONU ANLATIMLI (BEYAZ FEM DEĞİL.SARI KAPAKLI FEM SİNETRİ DERGİSİ OLAN) kitaplarını da inceledim.KÖRFEZ FEM SİMETRİYE göre biraz daha ayrıntılı anlatmış.GÜVENDERE göre daha az ayrıntı.FEM SİMETRİ SARI KAPAK KONU ANLATIMLI kitabını almayı düşünüyorum ama kitabın sonunda ROMAN ÖZETLERİ YOK.Bir de bazı arkadaşlar eksik olduğunu söylemiş.Kullanan bilen arkadaşlar LÜTFEN TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM.FEM SİMETRİ SARI KAPAK YETERLİ OLUR MU? COĞRAFYA İÇİN:Hangi KONU ANLATIMLI kitabı önerirsiniz.LYS olarak kitapçıda GÜVENDER VE Pİ ANALİTİK KONU ANLATIMLI gördüm.bU KİTAPLAR SADECE LYS.Yani bu iki kitaptan herhangi birine çalışsam yeterli olur mu?YGS KONULARI YOK ÇÜNKÜ İÇİNDE.LYS-3 COĞRAFYASINA YGS DAHİL Mİ? ÖZET : Edebiyat için KÖRFEZ KONU ANLATIMLI mı FEM SİMETRİ KONU ANLATIMLI (SARI KAPAK) MI? Ccğrafya için LYS GÜVENDER KONU ANLATIMLI MI P YOKSA Pİ ANALİTİK KONU ANLATIMLI MI? ya da TEMELİ OLMAYAN BİRİ İÇİN SİZİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ BAŞKA KİTAPLAR var MI? BİR DE LYS3 COĞRAFYA KONULARINI YAZABİLİR MİSİNİZ?YGS KONULARI DAHİL Mİ?LYS-4 TE olUP LYS 3'TE OLMAYAN COĞRAFYA KONULARI HANGİLERİ?
konu güncel lütfen yardımcı olun
konu güncel lütfen yardımcı olun
21 kişi bakmış bir cevap verin arkadaşlar YARDIMCI OLUN LÜTFEN
Kesinlikle guvender ama sen gereksiz diyorsan palme yayinlari var koselerde bilgi ortada soru seklinde bakabilirsin ona
Seviyene göre değişir ama konu anlatımında final ilyas örskaya iyi aslında seviyen iyiyse karakök cep kitabı al yeter yine seviyene göre edebiyat soru bankası fem aşırı basittir birey fdd orta esen güvender zor cografya fdd tayfun yılmazın kitabı var güzel o(ders hocam olur) soru bankası seçeneği çok karekök güvender palme esen fdd