Şimdi Ara

İzmir Metro'da Vodafone çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 haftadir durum boyle.Daha 1 hafta once telefon cekiyordu.Simdi ise hic servis yok gorunuyor.Bu sorunu yasayanlar varsa lutfen buraya yazabilir mi?

• Valla ben alttan gecerken biraz sorun yasiyorum sadece internet cekmiyor.
  • Ben 26 Nisan Persembe gunu Basmane, Cankaya ve Konak istasyonlarında vodafone hattımı sorunsuz kullandım, ancak 30 Nisan pazartesi gunu bu uc istasyonda vodafone cekmiyordu, sebeke arattıgımda hic bir servis bulunamadı yani avea ve turkcellinde cekmiyor. Anlasilan operatorler izmir metro a.ş. ile sözlesmelerini yenilememis...
  • Ankarada batikent ile kizilay arasindaki en kucuk tunelde bile cekmiyor yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Ben 26 Nisan Persembe gunu Basmane, Cankaya ve Konak istasyonlarında vodafone hattımı sorunsuz kullandım, ancak 30 Nisan pazartesi gunu bu uc istasyonda vodafone cekmiyordu, sebeke arattıgımda hic bir servis bulunamadı yani avea ve turkcellinde cekmiyor. Anlasilan operatorler izmir metro a.ş. ile sözlesmelerini yenilememis...

metro ile operatörlerin özel bir sözleşme yaptığını düşünmüyorum. yeraltında çekim gücü önemli. türkiyede şu anda en iyi çekim gücüne sahip turkcell, onun dışındakilerden cacık olmaz.

belki o bölgedeki baz istasyonlarında çalışma vardır, ondan dolayı çekmiyordur.

• Izbanda da şirinyerde hic çekmiyo. Esbasta da az çekiyo.
  • İzmirde Avea . Çekmiyor . Sürekli servis yok metroda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Yeni Hat 200₺ Ankara
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aveadan internete giriliyor ancak öteki türlü konuşacaksında mesaj çekeceksinde yok öyle dünya.
  • Anlaşılan GSM teknolojisi hakkında pek bir bilginiz bulunmuyor, Ne GSM 900, ne GSM 1800 nede UMTS 2100-2300 mhz frekansları kalın betonları gecemez. Dunya üzerinde hiç bir yer altı metrosunda tünel için hücresel şebeke kurulmadan sinyal alınamaz. 2000 yada 2001 yılında (tarihi cok net hatırlamıyorum) Ahmet Piriştina döneminde Turkcell, Aria ve Telsim ile İzmir Metro A.Ş. arasında yapılan anlaşma üzerine yer altı istasyonları olan Basmane, Çankaya, Konak ve Ücyol istasyonlarına baz istasyonları kurulduydu. Bu yüzdendirki yeni açılan Evka-3 ve Kampüs istasyonları sözleşmede geçmediği için ilk sefer gününden beri kapsama alanı dışındaydı...

Ayrıca numaramı turkcellden vodafone taşıdım, 2 yıldır cekmediği tek yer bozdağ kayak merkezi oldu. İzmirden Bodruma kadar tüm yol kesintisiz görüşme yaptırmayı bile başardı. Aveayı bilmem ama Vodafone gercekten çok tatmin edici hizmet veriyor son dönemlerde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.