Şimdi Ara

(Soru) Sizin En Zorlandığınız 'Boss' Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Sitemize de adını veren Bölüm Sonu Canavarı yani "Boss" tabiri takdir edersiniz ki çoğu oyunda büyük bir öneme sahiptir.

Çoğu oyunun olmazsa olmazlarından Bölüm Sonu Canavarlarını geçmek için kılı kırk yararız. Bazen karşımız öyle bir "Boss" çıkar ki bir türlü onu yenemeyip olduğumuz yerde saymak zorunda kaldığımız olur. Çoğumuzun başına gelmiştir, öyle bir Boss ile karşılaşmışızdır ki bize yaşattığı vakit kaybından dolayı hâlâ aklımızın bir köşesindedir ya da daha kötüsü geçemediğimiz bir Boss ise ki düşman başına o beyninizde arasıra ortaya çıkıp "Beni geçemedin kiii!" diyip durur ve ukte olarak orada kalır.

Bu seferki sorumuz da sizden "En zorlandığınız Boss"u söylemenizi veya onu anlatmanızı istiyoruz. Çektiklerinizi dinleyelim. İbret alalım :)

Bu arada aşağıdan size ufak bir örnek göstermeden de edemeyeceğim. Bu savaşın "gelmiş geçmiş en zor Boss" olduğu tartışılıyor. Ne dersiniz?

• Sinir bozucuymuş videodaki, saldırmadığı yeri yok galiba.

Ben en çok God of War II Sisters of Fate de takılmıştım :)
  • Aklıma gelen PS1'de MGS sonunda ki REX uykusuzdum ilk seferde yenemedim 2 oldu 3 oldu sonunda dellendim gamepad zemini bırakıp üstünde tepinmeye başladım 1 yerden küfürü basıom.hahaha,Sony ürünleri kaliteli oluyor gamepadin sadece analogları kırıldı ama digital yön ve butonları çalışıyordu ,o şekilde 1 arkadaşıma satmışdım 3TLye

PS1'de MidnightClub'da araç virajlarda çok savruluyor diye sakince PS1 kapağını açdım CDyi çıkardım ve kırmışdım..:D
  • gow3de labirentteki akrep çok zordu ya bide tropy kasmak için titanda oynuodum tam işkenceydi.bide akreble labirentin üstünde savaştıktan sonra bi yerde da savaşman gerekio ordada daha ilk oynamam da ölmüştüm:)en başa dönücek die nasıl tırstım var ya anlatamam:)
  • Prince of Persia: Warrior Within'deki Dahaka'nın kovalamaca sahnelerinde baya zorlanmıştım. Halen aklımdadır O kaçış anındaki heyecanım ve onlarca kez ölüp baştan başlamam.

2011'de ise Gears of War 3' deki Zırhlı Kantus larda illallah demiştim.
    http://gearsofwar.wikia.com/wiki/Armored_Kantus
  • tes 4 tes 5 witcher 2(hard) fln bitirdim :D emmee... mario forever dı galiba ordaki bosu yenemedim şu kaplumbağa ejderhayı :(
  • warrior within de kadın prenses anamı ağlatmıştı bide geçmeyi öğrenene kadar darkidersdeki tiamat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleHTayfur -- 30 Mart 2025; 13:59:8 >
  • Bakalım Ninja Gaiden serisinden bahseden çıkacak mı?

Yanılmıyorsam Ninja Gaiden Black oyununda oyunu en zor seviyede dünyada sadece 5 kişinin bitirdiğine dair bir söylenti vardı.
  • Dark souls daki tüm bosslar :D Pc ye daha cıkmadı cıksın oynayacak arkadaşlarda görücek

Warcraftdan daha büyük mapı var :D 20 25 tane boss var
  • Ben ise boss olarak okadar oyun oynamama rağmen beni zorlayan bişi yoktu ama GOD OF WAR II phoenix chamber yok mu :DDD 1 kere denedim olmadı 2 kere denedim olmadı 10.kere denedim olmadı internete girip hile aradım olmadı :D analogu kırdım :D evde tekrar açtım 1 ay sonra açtığım gibi geçtim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_t

Ben ise boss olarak okadar oyun oynamama rağmen beni zorlayan bişi yoktu ama GOD OF WAR II phoenix chamber yok mu :DDD 1 kere denedim olmadı 2 kere denedim olmadı 10.kere denedim olmadı internete girip hile aradım olmadı :D analogu kırdım :D evde tekrar açtım 1 ay sonra açtığım gibi geçtim :D

hocam o bölüm benim de iflahımı çürütmüştü. 2-3 bitirişimde bile zorlanmıştım :)
  • amaçsızca hazırlanmış bir boss bence atari salonunda oyun olsa jeton yutan denir sadece boss bölümünü oyun olarak sunsalar
  • Pop Warrior Within'de bütün life upgradeleri yaparsanız en sondaki dahaka,bayonetta ve dmc gibi oyunların bossları ki bence en sinirleri bunlar, japon oyunları bu konuda daha acımasız demon ve dark souls dan bunu anlıyoruz zaten.God of war 3 de son boss zeus ve castlevania da Satan var ama Satan da titanlar kadar sinir olmamıştım şahsen.
  • Hard da Metal Gear Solid 2'deki Solidus Snake
  • http://www.youtube.com/watch?v=0qxf4Z5M6tk

30. sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnaltay -- 30 Nisan 2012; 9:30:14 >
  • Ninja Gaiden'da yarı candayken ve hiç elixirim yokken Flame Dragon bossunu geçmiştim. 4 saat kadar uğraştım ve sonunda geçtim. Hayatımda yaptığım en eğlenceli ve zor boss savaşıydı.
  • warrior withindeki dahaka üstüne tanımam.
  • kesinlikle darksiders taimat
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.