Şimdi Ara

Kariyergrup iş imkanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kariyergrup.net/affiliate/affiliates/signup.php?ekgelir=4f9d4c224577d#SignupForm
    böye bir şeye rastladım konuyla ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar gerçekden kazandırabilirmi?
    reklam yapmıyorum kaydolmadım daha :D

• sakın bulaşma derim öylebi ballandırıyolarki sorma ben üye oldum ama para kaptırmadan kaçtım girmedim bida.. konferans odasına sokuyo seni bi ilgileniyolar sorma sözde ayda 700 tl en az kazanıyomuşunda sistemi anlatayım...

üyelikten sonra 30 tl herifin banka hesabına yatırıyon. sistem bundan ibaretr okadad şaşa sırf bundan ibaret... herkesin yatırdığı 30 tl var rtada başka bişey yok. mesela seni kandırdı herif 30tl yatırdın. seni üye yapan 10tlsini alıyo 20tlsinide sistemin sahibi alıyo. sonra sen kendine facede sağda solda kandırılcak yem arıyon sisteme getiriyon onlarda 30 tl yatırırsa 10 tl kazanıyon her getirdiğin üye 30 tl yatırırsa 10 ar tl si senin oluyo. burda 30 tlnin 20 tlsi site sahibine gidiyo. ne kadar 30 tl yattıysa herbir üyeden 20tl karı var sahibin. sahibide ercüment tarakçı bu adam dolandırıcılıktan yakalanması lazım utanmadan milleti kandırıyor. burda ne kadar üye getirirsen kazanıyon ama senin altındakilerde üye bulmak zorunda bu durumda hep yeni üye olan enayilerin parasını yeme üzerine kurulu bi sistem.. üye olup konferansta ağzlarının payını vermek için üye olabilirsiniz.. çok sinir biyer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 7 Haziran 2012; 1:38:05 >

• Merhaba Arkadaşlar,

Konuyu tesadüf eseri gördüm lakin yorkashton rumuzlu arkadaşımın yazdıkları görünce açıkçası hayrete düştüm ve kendisine yakıştıramadım.Bu resmen karalamaktır.Aksini ispat edemeğiniz sürece de yasa dışıdır.

Bakın ben 2011 nisan ayı sonu gibi bu platformda işe başladım.Hala da çalışıyorum ve müdür kariyerine yükseldim.Haziran 2012 den beride full time olarak bu işi yapmaktayım.Normalde aile şirketimde teknik serviş işi yaopmaktaydım.Onu bıraktım ve full time bu işe yoğunlaştım.Aynı zamandada üniversite öğrenciyim.

Bahsetmiş olduğunuz platform Network Marketing Mantığıyla kazanç sağlamaktadır ve bu %100 yasaldır.Sadece sizin bildiğiniz klasik network mantığıyla çalışmamaktadır.Yani işe girenler ürün satışı ve pazarlamayla uğraşmıyor.Bunu sistem yapıyor.Bir çok network sistemi ile kıyasladığınızdada kazanç oranları ve avantajları bunları 2 ye katlıyor.

Kariyer Grup'un çalışma stratijisi açık ve net şekilde tanıtım videosunda anlatılmaktadır.İsteyen siteye girip inceleyebilir.

Sistem şu şekilde işliyor. 1- Üyelik işlemleri tamalandıktan sonra sistemde bulunan 20 farklı görevden size en yatkın olanını seçiyorsunuz ve günde min. 2 saat zaman ayırmanız gerekiyor.Benim tavsiyem reklam görevini seçmeniz.En iyi görev ve en hızlı ilerlemenizi sağlayan görevdir reklam.Sitede görevler hakkında ön bilgi var dileyen inceleyebilir.

Mesela reklam görevinden örnek vereyim.Siz internetteki bir çok alanda sosyal paylaşım siteleri, ilan siteleri, forum siteleri, video siteleri gibi yerlerde iş ilanı verip size tahsis edilen linkide altına ekleyerek paylaşıyorsunuz.Bir nevi platformun sunmuş olduğu ve sizinde çalışmış olduğunuz işin reklamını yapıyor ve organizasyonunuzu oluşturuyorsunuz.Sizin linkinize tıklayanlar direkt canlı destek odalarına düşüyor.Sizin yerinize, gelen misafirleri karşılayan yine sizin gibi işe giren görevliler var.Kişileri iş hakkında en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyorlar.Daha sonrasında soruları varsa sorularını soruyorlar ve net cevaplar aldıktan sonra işi anladıysalar ( ki işi, mantığı anlayanların %90'ı işi kabul ediyor ) işe dahil oluyorlar.Sizde bu sayede puan kazanıyorsunuz.Kariyer basamağınıza göre toplamış olduğunuz puanlar üzerinden prim alıyorsunuz.Ekibiniz genişledikçede puanlarınız katlayarak artıyor.Bu da kazançlarınızın artması demek.EK olarak puan kaznaçları haricinde sizi reklam görevine teşvik etmek amacı ile uygulanan 2.bir kazanç imkanı daha sunuluyor.Sizin reklamlarınız sonucu linkinize tıklayarak işi incelemiş ve kabul etmiş kişiler kişilerden kişi başı 10 tl kazanıyorsunuz.Yani reklam görevinde çifte kazanç imkanı var.

Mesela bir görevden daha örnek vereyim.Canlı performans görevi diğer adıyla mikrofon görevi.Konuşmayı seviyorsanız ve diksiyonunuzda, sesinizde problem yoksa odalarda moderatör oalrak görev alabiliyorsunuz 2 saat.Bu görevdeki kişide odalara gelen misafirleri sesli olarak karşılıyor ve gerekli yönelndirmeleri yapıyor.Peki bu arkadaş nasıl kazanç ediyor.O da şöyle oluyor.O görevli için sistem profesyonel ( ücretli ) reklam yapıyor ve belirli sayıda üye desteği veriyor.Bu sayede o kişinin ekibide sistem tarafından oluşturulmuş oluyor.Bu sayede o kişide puan kazanıp kazanç elde ediyor.Sadece kendi toplamış olduğu puanlardan değil ekibinin de toplamış olduğu puanlardan kazanç elde ediliyor.

Bakın size kariyer basamaklarını ve prim oranlarını vereyim.

Müşteri Temsilcisi % 10 - Süper Vizör % 15 - Müdür YRD. % 20 - Müdür % 25 - Müdürlüğün en üst basamağında % 46 kazanç ve kariyer dilimleri vardır.

Mesela bunu örnekleyelim.Siz diyelimki müşteri temsilcisisiniz.%10 prim oranınız var.Ekibinile beraber 3.000 puan topladıınızı varsayıyorum bu puanın %10 ' u size kazanç olarak ödenir.Yani 300 tl kazanç elde edersiniz.

Bu şekilde çalışıp çok güzel kazançlar elde eden ve ilk etapta boş zamanlarını değerlendirip part time başlamış daha sonrasında hedeflediği kazançlara ulaştıktan sonra asıl işinden istifa eden bir çok arkadaş var.Sadece buraya yoğunlaşan.Sitede de resmi banka dekontları var.İncelemek isteyen inceleyebilir.

Yasallığına ve güvenirliliğine gelecek olursak ödemelerde kesinlikle 1 günlük bile gecikme olmaz.Sponsorları yani anlaşmalı oldukları firma %100 yerli ve yasal bir firma ve aynı zamanda da bir A.Ş şirketi bir golding.Türkiyenin önde gelen holdingleri arasında.TV röportajları, basındaki haberleri inceleyebilirsiniz.Hatta direkt şayet istanbuldaysanız bizzat holding binasına gidebilirsiniz.

Fizksel bir kurum var.Sadece çalışanlar işi online olarak yapıyorlar.Bu sizi ikileme düşürmesin.

Sistemde kazanç sağlayabilmek için 2 şart vardır.Birincisi 30 TL SG Ücretini( Sisteme Giriş - Kariyer Grup üyelik ücreti ) ödemek.Bu sayede hemen çalışmaya başlayabiliyorsunuz.İşi deneyebiliyorsunuz.Kesin kararınızı verip kesin kaydınızı yapmak içinde bir defaya mahsus market ihtiyaçlarınızı bir aylığına sposnorfirmadan yapıyorsunuz.Bu sayede resmi kaydınız onaylanıyor ve size ait bir üye nosu ile pin kodu çıkartılıyor.Artık bir nevi firmanın bayisi konumuna geliyorsunuz.

30 TL SG Ücreti neden alınıyor neden ödüyoruz mesela ? - Bakın kariyer grubu kuranlar çok güzel bir çalışma stratejisi geliştirmişler.hERKES NETWORK MARKETİNG YAPAMAZ.Yani herkes satış ya da pazarlama yapamaz.Bunu ortadan kaldırmışlar.Bunu sistem dolaylı yoldan yapıyor.Siz çevrenizdeki arkadaşlarınıza, akrabalarınıza, ailenize iş anlatmıyorsunuz.Ya da çevrenizdeki birilerini ikna etmeye çalışmıyorsunuz.Ya da ürün satmak için uğraşmıyorsunuz.Sizin yerinze herşeyi sistem dolaylı yoldan yapıyor.Bu sayede en kolay biçimde network marketing yapabiliyorsunuz.Bu da bize kullanıcı düzeyinde bilgisayar bilgisi olan herkesin network marketing yapabilme ve kazanç elde edebilme imkanı sunuyor.Şimdi sonuçta ortada bir platform var.Az çok bilgisi olan arkadaşlar beni daha iyi anlayacaklardır.Ben bizzat araştırdım.Kullandıkları yazılımların çalışması için dedicated bir sunucuları var.Bununda masrafı aşağı yukarı aylık 400 tl civarıdna kdv si ile.Bunun haricinde kullandıkları bir takım yazılımlar var lisanslı.Bunlarında ortalama aylık masrafı 500-600 tl.Kiralamış oldukları online odalar, arama görevlileri var bunlar yine sizin bizim gibi üyelerden seçiliyor.Bunlara şirket hattı gönderiliyor üst tarifeden bunlarında masrafı nerden baksan totalde 1000-1500 tl.Bunu haricinde az önce bahsetmiştim mikrofon ya da benzeri yani reklam harici görev alan kişilere üye desteği vermek için sistem reklam ajansları, google adwords, facebook sayfa sahipleri, sponsor reklamlar, popüler web siteleri gibi yerlerle anlaşıp aylık reklam bütçesi ödüyor.Buda nerden baksan en kötü 4-5 bin tl yapar.Mesela en son ben bir dizi sitesinde banner görmüştüm.Ben bizzat siteye mail atıp sanki ben alacakmışım gibi sordum aylık 3.500 tl fiyat çektiler.Bu sadece bir alan.6-7 bin tl den aşağı aylık masrafları yok.Kariyer grubun da eskiden klasik network yapmış kişiler tarafından burada yaşadıkları olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacı ile geliştirilmiş bir iş projesi odluğunu düşünürsek bunu bir kişi kendi cebinden karşılayamaz.Bundan dolayı da böyle bir sistem düşünülmüş.Bir nevi döner sermaye.Zaten bakın bunun 10 tl sini bize geri ödüyorlar.Birde işe başlayanların elinin altında yardımcısı olması için bir dvd hazırlamışlar bunuda bize resmi kayıt olduğumuzda gönderiyorlar kargo ile.Sisteme 10-12 tl ancak kalıyor.

Ben tabloda baktığımda 100-150 sg alıyorlar aylık şuan için bırakın 200 tane alsınlar.200 x 12 tl desek = 2400 tl yapar masrafları karşılamıyor bile.Üst düzey kariyere ulaşan 2-3 kişi geri kalanını ceplerinden tamamlıyorlar.

Bizim karımız ne burda odalar sürekli açık(09:00-24:00).Bizim adımıza hizmet veriliyor.İş anlatılıyor.Kişilerin problemleriyle ilgileniliyor.Eğitimler veriliyor.Üyelerimiz telefonla bizim yerimize aranıyor vs..

Bırakında olsun bu kadar.Hemde ömür boyu üye oluyoruz.Bu hizmetlerde ömür boyu.Bu sayede el birliği ile karşılanıyor.Bu sistemde kim çalışıyor ya da para kazanacaksa bunlardan faydalanacak.Bana sorsanız sen kendi cebinden bu masrafları karşılarmıydın diye kesinlikle cevabım hayır olurdu.Ahmet'te buradan para kaznaıyorsa o da elini taşın altına koysun.öYLE YÜKSEK BİR MEBLAĞDA DEĞİL.

Birçok yere üyeo luruz bazen.Ya da oyun oynarız.Gideriz forum sitesinde premium, platin ya da vip üye oluruz.Doğal oalrak ekstralardan faydalanırız.Bunun içinde ücret öderiz yıllık yanlışmıyım ?

Ya da şöyle düşünün bir aprtmanda oturuyorsunuz.10 daire var.O apartmanların otomatikleri var, zili var, temizlikçisi yada kapıcısı var.Bunlar için aidat ödemiyormuyuz ? Ortak bir şekilde karşılanıyor yanlış mıyım ? İşte burada da aynı mantık var.

2- 150 Puanlık ürün alışına gelelim.Her network firmasındaki gibi sponsor firmanında tek şartı bu.Ama daha basit daha kolay ve daha mantıklı bir yol.Normalde zaten hepimiz hayatımıza devam etmek için ihtiyaçlarımızı marketlerden karşılıyoruz.Firmadanında tek şartı bir aylığına benden karşıla ihtiyaçlarını bende sana bu işin anahtarını sunayım.Bundan dahadoğal ne olabilir ? Firmada bu sayede hem reklamını yapmış oluyor bizim sayemizde hemde ticaretini yapıp para kazanıyor.Bizede burdan %46 lara varan prim ödüyor.

Normal ticareti düşünün birde.Sürekli aldığınız bir diş macunu mesela belkide 10 yıldan beri aynı markayı ya da aynı marketten alıyorsunuz.Size bir iş imkanı sundular mı yada para verdiler mi ? :)

Kısacası işin özü bu platformda network marketingi değiştirip herkesin yapabileceği bir çalışma stratejisi ile çok güzel bir iş projesine dönüştürmüşler.Ve herkesin korktuğu çekindiği satış ve pazarlama olayını çalışanların üzerinden almışlar.

Benim söyleyeceklerim şimdilik bu kadar.Atladığım yerler varsa yazarsanız cevap veririm.Ya da direk web sitesini ziyaret edin her türlü bilgi var.(www.kariyergrup.net)İşin detayına girmek istersenizde ücretsiz üye olup canlı destek odalarına bağlanın.Sizin bizim gibi işe başlayıp görev almış kişilerden odalarda bilgi alın.Platformda çalışan kişilerin hepsi sizin bizim gibi işe dahil olmuş kişiler.Yarın öbürgün çalışmak isterseniz sizlerde orda olucaksınız bunu unutmayın.

Bu arada arkadaşlar ben Müdür Kariyerine ulaştım şuan yönetici seviyesindeyim platformda ve 3.000-3200 tl civarında kazanıyorum.Ama bu birden olmadı zaman içerisinde ekip genişledikçe oldu.İlk aylarımda 50-100 tl civarında kazanç elde etmiştim.Artarak devam etti.

Uzun bir yazı oldu ama kısacada anlatılamazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Futbol sektöründe iş bulmak?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.