Şimdi Ara

Maltepe Carrefour'da Lg Jet Cool ve Samsung klimalarda mükemmel indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aksam gordum fiyatları ihtiyacı olanlar kaçırmasın.

LG JET COOL 9000 BTU KLİMA - 599 TL

LG JET COOL 12000 BTU KLİMA - 739 TL

SAMSUNG BORACAY 12000 BTU KLİMA - 699 TL

Peşin fiyatına 12 taksit yapıldığınıda unutmayın.

AYRICA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 29 Nisan 2012; 21:59:33 >

• klima alcaklar için fiyatlar uygun. yaz dönemi zam gelmeden alınabilir.
  • Montaj ücretsiz ise SÜPER
    ama sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Montaj ücretsiz ise SÜPER
    ama sanmıyorum

Ucretsiz buyuk ihtimal ben gecen yil boracay almistim oradan ucretsiz montaji yapilmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

ama sanmıyorum

Ucretsiz buyuk ihtimal ben gecen yil boracay almistim oradan ucretsiz montaji yapilmisti.

Memnun musun birde ben şanlıurfadayım burda carrefoursa express var burdada geçerli mi acaba.
  • Başka klima var mı peki uygun olan? Mesela Velena var mı? Geçen sene 700 TL'ye Velena klima (Airfel üretimli ve garantili) vardı. Alana 200 TL'lik puan yükleniyordu Carrefour kartına, yani 500 TL'ye geliyordu. Keşke yine yapsalar bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 29 Nisan 2012; 21:36:47 >
  • Teşhir falan değil değil mi? Stokta var yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

ama sanmıyorum

Memnun musun birde ben şanlıurfadayım burda carrefoursa express var burdada geçerli mi acaba.

Hocam detayli bilgim yok fiyatlari gordum bikac ihtiyaci olan tanidiga haber verdim sonra foruma yazdim.

Samsung klima iyide servisi cok kötü.Ben tercihimi lgden yana tutardim bu fiyatlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 29 Nisan 2012; 22:13:27 >

• acaba diğer carrefourlarda da mevcutmudur ?. LG klimada iyimidir.
  • acaba ürünler sıfır mı yoksa teşhir ürünü mü?
  • süper yüksek teknoloji piller iyiymiş
  • Fiyatların sadece belirtilen mağazaya ait olma ihtimali yüksek , zira Carrefour'da uzun süre satılmayan ürünlerde mağazaya özel böyle indirimler olabiliyor..
  • banada 9000lik bir klima lazım. aslında 7000 bile olur diye arçelik düşünüyordum cünki onlarin fiyatlari biraz daha düşük 500 tl altında oluyordu genelde. LG'nın fiyatıda iyiymiş.

acaba gidip alsak kargo parası alirlar mi ? hadi montajı bi şekilde büyük ihtimal ücretsizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

banada 9000lik bir klima lazım. aslında 7000 bile olur diye arçelik düşünüyordum cünki onlarin fiyatlari biraz daha düşük 500 tl altında oluyordu genelde. LG'nın fiyatıda iyiymiş.

acaba gidip alsak kargo parası alirlar mi ? hadi montajı bi şekilde büyük ihtimal ücretsizdir.

Yaşadığın bölgede Carrefour varsa kesinlikle kargo parası alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

banada 9000lik bir klima lazım. aslında 7000 bile olur diye arçelik düşünüyordum cünki onlarin fiyatlari biraz daha düşük 500 tl altında oluyordu genelde. LG'nın fiyatıda iyiymiş.

Görünürde düşük oluyor Vestel, Arçelik ve Beko klimaların 9000 BTU olanları, fakat stokta bulunmuyor. Mağazalarına giderseniz "o yok ama şunu tavsiye ederim" olayı gerçekleşiyor. Geçen sene 3 markanın da müşteri hizmetlerini arayıp sordum, 1 aya ancak stokta olur dediler ve bunu ağustos ayında söylüyorlar. Eylüle kaldıktan sonra ne yapayım o klimayı dedim ve almadım.
  • Bana 9000'lik klimayı gönderebilecek var mı? Parayı nakit çıkarım...
  • Havalar yakında iyice ısınmaya başlar. O yüzden klima fırsatları diye bir başlık açıp gördüğümüz kampanyaları orada paylaşsak güzel olur.
  • gerçi ben geçen sene koçtaş'tan GREE marka klima aldım 12bin btuluk. genel anlamda memnunuz. yaz sıcaklarında kullanmıştık gecen yıl. kışında fazla açmadık test ve deneme amaçlı 5-7 kez belki onlarda da çalışmışsa max 1-2 saat.
    799 TL ödemiştim + kargosuna 35 TL vermiştim. kurulumuda Airfel servisi yapmişti ücretsiz.

Mayıs ayında klimalarda kampanyalar olabiliyor. koçtaş , pratiker , carrefour gibi
  • LG veya Samsung 12000 BTU'yu kapabilirdim diyecektim ama daha yeni başka şeylere para harcadım. Gerçi tamda ekstre zamanı. Mersinde klimasız yaşanmıyor.
  • Butun mağazalarda geçerlimi acaba bılgısı olan varmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.