Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
acunn.com yarışmaları bana samimi gelmiyor!!!!!!!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

612 Mesaj
28 Nisan 2012; 21:47:48 

survivor izleyenler bilirler geçen hafta sitede top patlatma oyunu var ilk üç iphone 3gs kazanacak felan dedi bende yarıştım oyun bitince bir baktımki ilk 3ün puanı aynı 59997
Arkadaşlara felan anlattım böyle bir oyun var birinci olcam diye arkadaşların cevabı sana bırakmazlar acun akrabalarına dağıtır oldu
Bana çok saçma geldi olum koca acun bu o kadar düşmez vercem dediyse verir felan dedim ama artık tam bir üç kağıtçı olduğundan eminim(o ilk 3 kişinin ismi listeden silinmezse tabii) şu an çok sinirliyim

Bknz:http://www.acunn.com/top-patlatma-oyunu

612 Mesaj
28 Nisan 2012; 22:15:23 

birde şöyle bir olay oldu:
Kurallarda "aynı puanı yapan iki yarışmacı olursa bu puana ilk ulaşan oyunu kazanacktır"
maddesi var ama bu kurala uyulmadı onlar elenmezse yazıklar olsun acun sana!

4 Mesaj
29 Nisan 2012; 21:29:54 

Beyler Ben Acun Ilıcalı nın akrabası falan değilim, o bahsettiğiniz yarışmayı 1. olarak bitirdim, ama henüz ne bir mail, ne bir telefon yada başka bişey gelmedi? Hiç bir bilgi yok. Anlayacağınız hakkımızı nerede arayacağız bilmiyorum. Eğer bir bilgisi olan olursa trksvr_06@hotmail.com adresinden bana ulaşsın. Acun Ilıcalı ? dakikada bir iphone parası kazanan adamın yaptığına bakın ? Bunuda herkese duyurun. İlginiz için teşekkürler.
G.R.OKYAY

612 Mesaj
1 Mayıs 2012; 15:57:36 

quote:

Orijinalden alıntı: trksvr_06

Beyler Ben Acun Ilıcalı nın akrabası falan değilim, o bahsettiğiniz yarışmayı 1. olarak bitirdim, ama henüz ne bir mail, ne bir telefon yada başka bişey gelmedi? Hiç bir bilgi yok. Anlayacağınız hakkımızı nerede arayacağız bilmiyorum. Eğer bir bilgisi olan olursa trksvr_06@hotmail.com adresinden bana ulaşsın. Acun Ilıcalı ? dakikada bir iphone parası kazanan adamın yaptığına bakın ? Bunuda herkese duyurun. İlginiz için teşekkürler.
G.R.OKYAY

acun işte tambir ş.......... örneği survivor'u zevkle izliyodum hatta geçen yılki survivor bitince ağladım şimdi ne izlicez diye hafta sonlarını zevkle izliyordum taaki bu olay çıkana kadar
Süre cuma günü 14:00'a kadar diyordu perşembe akşam 60.000 puanı geçtim kaydedilmedi. Birinciye lafım yok zatende ondan sonraki 4 kişinin aynı puan olması ilgimi çekti benim

0 Mesaj
2 Mayıs 2012; 18:16:44 

arkadaşlar bende 2. oldum o yarışmada ama hiç bir haber yok cok mail attım ama yok 1. ve 3. olan arkadaşlarla irtibata gecsek iyi olur acunn telefonların üzerine yatacak galiba :))))) farukmavi24@hotmail.com

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Konu Dışı / Off Topic] » Gereksiz Mesajlar » acunn.com yarışmaları bana samimi gelmiyor!!!!!!!!!!!
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.156