Şimdi Ara

oynuYORUM: Max Payne

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max'in üçüncü macerasından önce mobil platformlar için çıkışını gerçekleştiren Max Payne ile hafızamızı tazeliyoruz.

• Vay bea.
  • oyun bir kenara kapak şahane
  • yav bırakın ya bence gayet rahat oynanıyor bence siz konsol tanıtmaya devame din telefon oyunundan anlamadıgınız besbelli
  • Pclerde zar zor oynadığımız bu oyun şimdi elimizde vay be şu teknolojiye bak
  • pc de çok daha zevkli :)
  • Ses niye genele hiç bir zaman etki etmez.
  • bu oyunun kabusları çok fenaydı ya hele o kırmızı çizginin üstünde yürüdüğümüz yerler :) ayrıca inceleme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

bu oyunun kabusları çok fenaydı ya hele o kırmızı çizginin üstünde yürüdüğümüz yerler :) ayrıca inceleme için teşekkürler

Kardeş çok haklısın vallah ben o kabus bölümlerinden çok korkardım yahu.Dediğin kırmızı hattan gidip bide düştüğün zaman çıkan bebek çığlıkları çok korkunçtu.. :)
  • Erdinç ve Ersinin olduğu her inceleme zevkli oluyor
  • Eskiden ne oynardim bee...
    Video incelemesi için tesekkürler...
  • Videonun başındaki sahne neydi öyle ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: theodorus321

Pclerde zar zor oynadığımız bu oyun şimdi elimizde vay be şu teknolojiye bak

Aynen kardeş :))) benim pc kasıyodu çok üzülüyodum ama kasa kasa bitirdim
  • efsane'nin ceplerde olması güzel
  • Erdinç abi. Ersin abi çok güzel inceleme olmuş teşekkür ederim. Kabus sahnelerinden bende korkardım. Etkileyiciydi gerçekten.
  • 16mb Diamond Viper'ım (ekran kartı) 2000 yılında en çok etkilendiğim oyundu ...
  • grafikleri bence çok kötü pc dekinin aynısı olur diye bekliyordum fakat çoğu şeyi kısmışlar. max payne bullet time özelliği yüceltmiştir ob ile yok. birde sözde 2014 de mobil cihazlar grafik olarak xbox 250 ps3 gibi konsolları geçecekmiş daha çok yolları var kimseyi kandırmasınlar.
  • "Hepsi tamam evet Ersin girebiliriz yayına."
  • Bullettime özelliğinde mermiler tane tane gelir tane tane gider. Eee hani nerde taneler. :D:D buraya çok güldüm ya :D süpersin Erdinç abi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDamage -- 29 Nisan 2012; 23:29:39 >
  • O karamsar havayı yansıtan efsane oyun uzun zamandır 3. oyun haberlerinden sonra daha doğrusu 1den tekrardan bitirmek istiyordum 3e gelen kadar bır ısınma olsun diye bu tablet olayı çok iyi oldu keyifle oynarım heralde yalnız söyle bi durum var yeni çıkıcak oyunda 1 ve 2 ye bakıcak olursam o karamsarlığı max'in o caresizliğini kin nefretini yansıtamamışlar gibime geldi o yağmurlu sessiz karanlık mekanlardan yeşil ovalara açılmak bilmiyorum bakalım görücez artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.