Şimdi Ara

Sapphire HD 7850 O.C Edition kullanıcı İncelemesi(Testler Yenilendi-BF3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
9.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşLar sizLere nacizane biLgiLerimLe ekran kartının skorLarını payLaşmaya çaLışacağım...Pek BiLgim oLmadığı için şimdiLik Heaven Benchmark ve 3D Mark testLerini verebiLiyorum... SizLerinde desteği oLursa daha iyi testLer payLaşabiLirim...Sistemim İmzam da mevcuttur..

3D Mark

Heaven Benchmark

Battle FieLd 3 TestLeri

YanLış yada eksik yaptığım bişeyLer var ise söyLersiniz yenisini yaparım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaPT!Y3 -- 2 Mayıs 2012; 20:17:58 >

• hocam 1024 x 768 için o kart çok fazla gibi bari 200-250 yede güzel bir monitör al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 28 Nisan 2012; 19:37:21 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

hocam 1024 x 768 için o kart çok fazla gibi bari 200-250 yede güzel bir monitör al

Teşekkür ederim.. Allah herkese daha iyiLerini nasip etsin... aLacam kardeşim 1 haftaya kaLmaz ;) şimdiLik biraz maddi sıkıntım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaPT!Y3 -- 28 Nisan 2012; 19:38:24 >
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun.Gerçekten güzel bir sisteme sahip olmuşsunuzFull HD monitör gelmeden incelemek sadece zahmet olur düşüncesindeyim hocam.

Orijinalden alıntı: xRay97

Öncelikle sisteminiz hayırlı olsun.Gerçekten güzel bir sisteme sahip olmuşsunuzFull HD monitör gelmeden incelemek sadece zahmet olur düşüncesindeyim hocam.

En azından bir ön fikir oLur diye düşündüm , beLki yardımı oLur arkadaşLara.. Oyun testLeri koyacaktım vaz geçtim.. Monitör geLince yaparız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaPT!Y3 -- 28 Nisan 2012; 20:17:48 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Kolay gelsin, Kartın hayırlı olsun, güle güle kullan..Unique heaven testinde tessalation disable olarak kalmış, onu Extreme yapıp testi yenile istersen..

Tamamdır dostum öyLe yaptım ve değiştirdim ;) teşekkür ederim uyarı için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 28 Nisan 2012; 20:26:30 >
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

şöyle iyi bir lcd veya led monitör almazssan karta ayıp olur bence

Abimi kandırdım en kısa sürede aLacam inşaLLah :) daha sağLıkLı testLer payLaşabiLirim o zaman

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Kartın gücünü o çözünürlükle test etmeniz mantıksız eğer monitör almayacaksanız çok gereksiz kart olmuş

aLmam mı monitör can atıyorum ben ya :) oyun biLe oynamıyorum zevkim kaçmasın diye :)
  • Her zaman söylemişimdir bilgisyarın yanında aldığınız çevre donanımınız mouse klavye mouse pad ses sistemi mikrofon monitör hatta ve hatta masa sandalye bile en az donanımınız kadar önemildir oyundan aldığınız keyfi büyük ölçüde etkiler saydığım her parça.

Orijinalden alıntı: Hobar

oc yapmadın mı?
    ben düz olanı 1050-5600 e aldım.

bende duz olanından aldım.daha gıtmıyormu acaba?

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

oc yapmadın mı?
    ben düz olanı 1050-5600 e aldım.

bende duz olanından aldım.daha gıtmıyormu acaba?

Ccc nin sınırı bu kadar daha fazlası için ek program kullanmak veya bios modlamak lazım. Voltaj vermek de gerekebilir. Fazla zorlamaya gerek yok bence
  • L'ler neden büyük acaba?

Bu arada not: tam bunu yazacakken sizin mesajınızı görmek de ayrı bir enstantane oldu benim için

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

L'ler neden büyük acaba?

15 yıLLık bi aLışkanLık diyeLim ya :S
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.