Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
6.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir dizinin daha sonunu getirdik valla.


    Final ile ilgili Çok değişik bi hafiflik ile yağ gibi akan, aksiyonsuz, olaysız olarak bitirdiler. Güzel bi finaldi; Will in şarkı söylediği sahne çok güzeldi. Good Evening
  • 3*06 (Final)

    Ben yapımların son sezonlarının, diğer sezonlara oranla daha az bölümden oluşmasına karşıyım. The Newsroom özelinde konuşmak gerekirse... En azından bi' 10 bölüme tamamlansaydı çok daha güzel olurdu. Final bölümüne gelirsek, oldukça sade ve mütevazi bir final oldu.


    Bölüm genel olarak yapımın ilk bölümün öncesine yoğunlaşmış, MacKenzie'nin bu işe nasıl girdiği, daha doğrusu Charlie'nin, Will etkisiyle onu nasıl ikna ettiğine değinilmiş. Genelde final bölümlerinde bu tarz flashbacklere rastlanılmaz, ama bence iyi olmuş.

    Eğer iki ana karakter aşk yaşıyorsa, dizilerin final bölümlerinde ya onlar sevgili olurlar, ya evlenirler, evlenmişseler de kadın hamile kalır. Bu yazdıklarım dizilerin final bölümlerinin klişelerindendir, genelde bu yola başvurulur. Burada da MacKenzie'nin hamile olduğunu öğrenmiş olduk.

    Maggie-Jim ise beklediğimden daha farklı bitti açıkçası. Ben Maggie ve Jim'in yin aynı çatı altında sevgili olarak hayatlarına devam etmesini beklerken, Maggie farklı bir iş için başkente gideceğini gördük. Bu sebeple aralarında uzun mesafe ilişkisinden bahsedildi ama Jim'in, Maggie'ye aşık olduğunu itiraf etmesi de bir nevi mutlu son sayılabilir onlar için.

    Don-Sloan ilişkisi daha önce de belirttiğim gibi çok garip bir ilişki türü. Aynı karakterde, aynı düşünce yapısında olan iki kişinin bir birleşmesi gibi onların ilişkisi. Charlie'nin eşinin, Charlie'nin papyonunu Don'a vermesi, ancak Don'un Charlie'nin ölümünden kendisini bir nevi sorumlu tutan Sloan'a bu papyonu hediyeyi etmesi de güzel bir jestti, bu sahne güzel düşünülmüş.


    Kısacası, sade ama bir o kadar güzel bir final izledik...




  • 4. sezon çıkmayacak mı?
    birde önerirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhcd

    4. sezon çıkmayacak mı?
    birde önerirmisiniz?

    4.sezon olmayacak, dizi final yaptı.

    İzlemeni öneririm, ama diziyi sevip sevmeyeceğini bilemem. Dizi hakkında biraz araştırma yapman, konusu ilgini çekerse başlaman daha mantıklı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercann35

    quote:

    Orijinalden alıntı: mhcd

    4. sezon çıkmayacak mı?
    birde önerirmisiniz?

    4.sezon olmayacak, dizi final yaptı.

    İzlemeni öneririm, ama diziyi sevip sevmeyeceğini bilemem. Dizi hakkında biraz araştırma yapman, konusu ilgini çekerse başlaman daha mantıklı olacaktır.

    şuan izlediğim house of cards a benziyor sanırsam
    severim bu tür politik olayları filan finalde yaptıysa izlemek için en iyi zaman
    teşekkürler


  • ben diziye yeni başladım güzele benziyor
  • Harika bir diziydi. Tadı damakta bırakıp gitti
    Ayrıca başrol Jeff Daniels'in yeni çıkan country albümü kesinlikle dinlenilmeli
  • ilk 3 sezonu indirdim ama son sezonu indirmek için bitmesini bekliyordum. bir baktım diğer sezonlar gibi 9 bölüm değilmiş, 6 bölümde bitmiş, boşuna beklemişim.
  • That's How I Got to Memphis şarkısı ile çok güzel final oldu.
    mc avoy u oynayan adamın gerçek sesi mi acaba bu ?
    keşke dizi bitmeseydi.
  • Efsane diziydi gerçekten 3. sezonun bitmesini beklemiştim izlemek için tatilde izliyim dedim dün başladım bugün bitirdim harikaydı oyunculuklar süperdi
  • Selam.

    Diziye yeni başladım ve 2 bölüm izledim. Başta olmasa da yine de sormak isterim. Diziyi yolda otobüste izlemeyi düşünüyorum. Uygunsuz sahneleri var mı ileriki bölümlerde?
  • Yok diye hatırlıyorum, olsa bile çok azdır. Zaten karakterlerin geveze olmasından ötürü o tarz sahnelere fırsat bile kalmıyordu.
  • 1 sene 3 ay geçmiş başlayacağım dedikten sonra anca sıra gelmiş
    şuan 2. sezon 1. bölümdeyim
    burda gördükten sonra networkü de izlemiştim oda gayet güzeldi ancak burda daha çok us siyaseti içerikli daha çok sevdim böyle tamda seçim yılında
  • bitti

    çok erken final yapmış bunu anladım ama 2. sezon kesinlikle çok iyiydi finalde üstte dendiği gibi oldukça hafif ve güzeldi
  • House of cards'ı seven birisi bunu da sever mi sizce? Birde izlenmeye değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chiefdante

    House of cards'ı seven birisi bunu da sever mi sizce? Birde izlenmeye değer mi?

    tam olarak sayılmasa da, ikisi de drama, ikisi de politik-güncel konular , ama house of cars'ta ana karakterler daha iyi, bunun dışında tabiki izlenmeye değer
  • Yıllardır listemde olan bir diziydi, ilk sezonu anca izleme fırsatı bulabildim. Diyalog temposu inanılmaz yüksek bir dizi. Bir de tabi fazlasıyla politik ve bizzat o konuları araştırmayan için biraz uzak ve yabancı konular. Ancak Aaron Sorkin'in yarattığı karakterler, ofis ortamı, koşuşturma, medya sektörü gibi unsurların iyi aktarıldığını düşünüyorum. İlk sezon 9/10.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci sezonu da bitirdim. Asıl olayı tüm sezona yayma planı biraz yordu açıkçası, flashbackleri takip ederken hangi olay arası ne kadar zaman geçmiş, anlamakta zorlandım biraz, yalnız da değilmişim neyse ki. Sezonun 2. yarısının daha oturaklı olduğu kanaatindeyim. Bir de ilk sezon daha bir Will McAvoy odaklıydı ki dizinin + yanlarından birisi bu bence. Bu sezon Genoa, sarin, seçim arası gitti geldi, son 2-3 bölümde rayına oturdu. 8/10 diyorum bu kez.

    Jim ile Hallie güzel çift oldu, Will - Mac zaten bekleniyordu o da kabul. Sloan - Don'un sinyalleri de bu sezon vermişlerdi hep. Güzel bir veda oldu gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 6 Mayıs 2021; 3:39:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.