Şimdi Ara

İddaa tahminlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyadan futbol bölümünde birkaç arkadaş maç isteğinde bulununca bu konuyu açmaya karar verdim. Konuyu zamanla güncellemeyi düşünüyorum ama genelde sıra dışı maçlara oynamayı sevdiğim için oynayacak sıra dışı maç bulamazsam da konuyu güncellemeyebilirim.

Bugünkü kupon:

Bilbao - Sporting 1
    Valencia - Atletico 0

• yerimizi alalım
  • Take a position.

Ayrıca;
  • Bulunsun.
  • Bilbao - Sporting 0
    Valencia - Atletico 2
  • Atletico maçını riske atmayıp 02 oynasaymışım keşke. Neyse bir kere de yatalım ne olacak?
  • Hafta sonuna 3-4 maç söylesene.Süper final olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Bora. -- 27 Nisan 2012; 20:49:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iddaa Basketbol Tahminleri
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Hafta sonuna 3-4 maç söylesene.Süper final olursa iyi olur.

Türkiye ligini 2 yıldır hiç takip etmiyorum o yüzden garanti veremem ama yine de yazayım birkaç maç:

Trabzon - Galatasaray 2
    Fener - Beşiktaş 02*
    Stoke - Arsenal 2
    Everton - Fulham 1 (Daha garanti istiyorsan 01 ama oran çok düşük)
    Wigan - Newcastle 2
    Bayern - Stuttgart 1
    Roma - Napoli 0**

* Çevremde herkes aksini iddia ediyor ama şampiyonlar ligi maçlarında da aynısı olmuştu. Yine de Türkiye ligini takip etmediğim için garanti veremem bu sefer.
    ** İtalya ligini de fazla bildiğimi söyleyemem o yüzden yine garanti veremediğim bir maç.

• Wigan - Newcastle maçına oynamayı unutmuşum ama iyi olmuş. Arsenal de öne geçerse şu an için sorun kalmayacak.
  • 2 dediğin maç 4-0 skorlar 1 bitmiş. Arsenal maçından da yattın. 2 maçı bildin diye kendini iddaa ustası zannediyosun kardeş. Gerçi o maçlarda da sadece kimin turu geçeceğini yazmıştın da neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

2 dediğin maç 4-0 skorlar 1 bitmiş. Arsenal maçından da yattın. 2 maçı bildin diye kendini iddaa ustası zannediyosun kardeş. Gerçi o maçlarda da sadece kimin turu geçeceğini yazmıştın da neyse.

Bilbao - Sporting 0
    Valencia - Atletico 2

Demişsin, ee Bilbao yatmış.
  • Ee ne var yani? İddaa tahminlerim diye konu açan ben değilim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

2 dediğin maç 4-0 skorlar 1 bitmiş. Arsenal maçından da yattın. 2 maçı bildin diye kendini iddaa ustası zannediyosun kardeş. Gerçi o maçlarda da sadece kimin turu geçeceğini yazmıştın da neyse.

Ben kendime ustayım demedim ki hiçbir zaman. Aslında bir an bir ilham geldi bu konuyu açtım. Wigan maçında şampiyonlar ligi için uğraşan Newcastle'ın maçı vermeyeceğini düşünüyordum ama büyük bir hezimet oldu haklısın. Arada bir ben de normal tahminler yapıyorum ve genelde böyle oluyormuş onu anladım. Normal konularımdan devam etmem daha iyi olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.