Şimdi Ara

AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi


     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi

    444 44 51
    www.AutoFox.org

    AutoFox Kimdir?

    “Oto Yenileme Sektörü” tamir tekniklerinin geleneksel tamir metotlarına göre aracın orijinalliğini korumayı amaçlayan çok daha hızlı ve ucuz olma avantajları tüketici kesiminin ve sigorta şirketlerinin yoğun ilgisini çekmektedir.

    Auto Fox “Oto Yenileme Sektörü”nde konusunda uygulama tekniklerini ve yüksek teknoloji malzeme ve ekipmanlarını kurumsal hizmet standartları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile tüketiciye sunmayı amaçlayan bir Türk markasıdır.


    Auto Fox Oto Yenileme Sistemleri; “Boyasız Kaporta Düzeltme”, “Boya Hasarlı Kaporta Düzeltme”, “Boya Tamiri, MiniYama”, “İç Döşeme Tamiri”, “Ön Cam Tamiri”, “Plastik ve Aluminyum Parça Tamiri”, “Oto Bakım ve Koruma”, "Aluminyum Alaşımlı Jant Tamiri", "Leke Çıkarma", selde veya su içinde kalan araçları temizleme vb.. bir çok Sistemlerden oluşmaktadır. Auto Fox Oto Yenileme Sistemlerinde amaç; günümüzde birer menkul kıymet olan özel ve ticari araçlarımızın iç ve dış aksamlarındaki, kaporta, boya, plastik, deri, vinil, kumaş, ön cam gibi malzemelerindeki küçük ölçekli hasarların, aracın orijinalliğinin azami ölçüde korunarak, giderilmesi, yenilemesi ve dış etkilere karşı azami şekilde korunmasıdır. Auto Fox servis konsepti koşulsuz müşteri memnuniyeti, ucuzluk, hızlılık ve mobil servis prensiplerine dayanır. Hizmette bir tamir işleminin geleneksel tamir metotlarına göre daha hızlı, daha ucuz, aracın orijinalliğinin azami ölçüde korunması ve yüksek kalitede yapılması hedeflenir.

    Auto Fox oluşturmakta olduğu kaliteli franchise ağıyla ve Servis Merkezlerinde tek bir standartta uygulanan yaklaşık1000 sayfa ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ve Franchise Standartları dökümantasyonu ve Oto Yenileme Sektörünün lideri ve örneği olma sorumluluğuyla, sektörünün tüm avantajlarını kendine özgü hizmet anlayışı ve yorumu ile tüketiciye sunmayı amaçlamaktadır

     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi


    Vizyonumuz : Kasgolu - kasgosuz, sigortalı – sigortasız, ticari veya hususi, marka ve model ayrıt etmeksizin, müşteri memnuniyetinden ve kaliteden ödün vermeden tüm araçların hasar onarım işlemlerini başarıyla yapmayı hedeflemiş , bu yönde çalışmalarını teknolojik ekipman ve eğitimli personeliyle sürdürmektedir.

    Misyonumuz : Uzatmaya gerek yok. Misyonumuz müşterilerimize en kaliteli ve en dürüst hizmeti verebilmek, sektörümüzde temiz işçilik ve gülen yüzümüzle büyümektir.[/font

    MÜŞTERİLERİMİZE: Mümkün olan en kaliteli servis hizmetini belirtilen süre içinde ciddi, nazik, güleryüzlü ve işbirlikçi bir anlayış içerisinde tedarik etmek, müşterilerimizin beklentilerinden daha fazlasını vermeye çalışmak.

    FRANCHISEE” ’LERİMİZE: Oto yenileme sistemleri alaninda Dünya’daki en iyi ve en yeni sistemleri tedarik ederek Türkiye’ye getirmek ve sürekli olarak gelistirmek, Franchisee’lerimizin kendilerine ve ailelerine güvenli bir gelecek yaratabilmek için tatminkar bir gelir düzeyi elde etmelerine, islerini sürekli gelistirmelerine ve profesyonel hedeflerine ulasmalarina yardimci olmak.
    PERSONELİMİZE:Güvenli, huzurlu arkadasça bir çalisma ortami içerisinde kendilerine kisisel çalismalarini, becerilerini ve gelismelerini takdir eden bir kazanç potansiyeli ve kariyer gelisimi temin etmek.
     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi


    Hizmetlerimiz Tüm hizmetler garanti kapsamındadır:
    - Podya ve Şase Düzeltme
    - Alüminyum Malzeme Düzeltme
    - Kaporta Düzeltme
    - Boya Tamiri
    - Boya Mükemmelleştirme
    - Radyatör Tamiri
    - Klima Boru Tamiratı
    - Far Camı Yenileme
    - Detaylı İç Dış Temizlik ve İç Koruma
    - Alüminyum Alaşımlı Jant Tamiri
    - Güvenlik ve Koruma Filmleri
    - Araç Kurutma ve Temizleme
    - Diğer Hizmetler...

     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi


    Hizmet Standartlarımız

     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi



    Servislerimiz

     AutoFox - Hızlı ve Kaliteli Hasar Onarım Merkezi


    Bayi Başvuru Formu :http://www.autofox.org/#!franchising/oenlx

    Web Sayfamız :www.AutoFox.org
    Facebook :www.facebook.com/autofox.org
    Twitter :www.twitter.com/Auto_Fox




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL-ALTINKAYA -- 18 Haziran 2016; 10:14:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.