Şimdi Ara

PC'nin Hakkını Veren Bir Oyun Duyuruldu: RESET

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
         Theory Interactive, henüz oyuna sahip olmayan bağımsız bir oyun stüdyosuydu, ta ki RESET duyurulana kadar. Stüdyonun ilk oyunu olan RESET, bağımsız bir oyun olmasına rağmen görsel açıdan büyük gelecek vadediyor.

First Person bakış açısına sahip olacak oyunda çeşitli bulmacalar çözmeye çalışacağız. Yapımcının açıklamasına göre tek kişilik bir co-op olacak, geçmişe dönerek kendimiz ile yardımlaşarak ilerleyeceğiz. Şimdilik oyun ile ilgili daha fazla ayrıntı bulunmuyor.

Oyunun duyuru videosu oldukça etkileyici hazırlanmış. Hikaye ve atmosfere yoğun şekilde odaklanacaklarını belirtiyorlar. Duyuru videosunu izlerken CGI video etkileyici hazırlanmış diye düşünürken yapılan açıklamayı gördüğünüzde şok olacaksınız. Çünkü bu duyuru videosu tamamen oyun içi görüntülerden oluşuyor. Ne düşük çözünürlük olmasına rağmen büyültülmüş kaplamalar, ne de efektler ve objeler var; tamamen gerçek zamanlı olarak sahip olacağımız görüntü kalitesi bu olacak. Hatta oyun henüz Alpha aşamasında bile olmadığı için daha iyisine bile sahip olabileceğimiz söyleniyor.

• İşte bu be sonunda pc'nin hakkını veren oyun merakla bekliyorum.
  • İşte yeni nesil ekran kartı almak için güzel bir sebep!
  • Offf Süper görünüyor.Milyon dolarlık bir sinema filmi izliyormuş gibi hissettim. Eğer ki bu şekilde çıkarsa parasını çok umursamam alabiliyorsam orjinalini ne yapıp edip edinmeye çalışırım. Bana kalırsa pc oyuncularının hepsinin sahip olmak isteyeceği bir oyun olacaktır. Crysis'ten bile daha güzel gözüküyor bana kalırsa :) Ama bir düşündüm de bu oyuna ya Quad HD 7990-GTX690 lazım ya da iyi optimizasyon yoksa full üstü full ayarlarda oynayamayabiliriz. Düzgün optimizasyonla gelirse -ki öyle de olur bence- diğer firmaların ne kadar optimizasyon özürlü olduklarını daha iyi görmüş olacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 26 Nisan 2012; 19:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Offf Süper görünüyor. Eğer ki bu şekilde çıkarsa parasını çok umursamam alabiliyorsam orjinalini ne yapıp edip edinmeye çalışırım. Bana kalırsa pc oyuncularının hepsinin sahip olmak isteyeceği bir oyun olacaktır. Crysis'ten bile daha güzel gözüküyor bana kalırsa :) Ama bir düşündüm de bu oyuna ya Quad HD 7990-GTX690 lazım ya da iyi optimizasyon yoksa full üstü full ayarlarda oynayamayabiliriz. Düzgün optimizasyonla gelirse -ki öyle de olur bence- diğer firmaların ne kadar optimizasyon özürlü olduklarını daha iyi görmüş olacağız...

Yok be okadarda istemez gtx 580 gibi kartlar bu oyunu rahat oynatır zaten crysis kendini bozdu yeni bir crysis geliyor diyebiliriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 26 Nisan 2012; 19:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

Offf Süper görünüyor. Eğer ki bu şekilde çıkarsa parasını çok umursamam alabiliyorsam orjinalini ne yapıp edip edinmeye çalışırım. Bana kalırsa pc oyuncularının hepsinin sahip olmak isteyeceği bir oyun olacaktır. Crysis'ten bile daha güzel gözüküyor bana kalırsa :) Ama bir düşündüm de bu oyuna ya Quad HD 7990-GTX690 lazım ya da iyi optimizasyon yoksa full üstü full ayarlarda oynayamayabiliriz. Düzgün optimizasyonla gelirse -ki öyle de olur bence- diğer firmaların ne kadar optimizasyon özürlü olduklarını daha iyi görmüş olacağız...

Yok be okadarda istemez gtx 580 gibi kartlar bu oyunu rahat oynatır zaten crysis kendini bozdu yeni bir crysis geliyor diyebiliriz :)

Büyük ihtimal GTX580-HD6970 gibi kartlarda rahat açacaktır ama en yüksek ayarlar için çift kart veya daha güçlü bir kart gerekebilir diye düşünüyorum. Şuanki firmaların hepsi optimizasyona gereken önemi vermiyorlar umarım bu oyunda optimizasyona gereken önemi verirler de şu sistemlerin hakkını gerçekten verecek bir oyun çıkar...Crysis 2'deki dandirik kaplamalardan sonra Crysis'in o eski grafiksel etkisini yitirmeye başladığını düşünüyorum...Pc oyunu budur denecek bir oyun kalmadı piyasada. Şuankilerin hepsi konsol port gibi. Birkaç şey ekleyip alın pc'e yapıyorlar oyunları...Crysis'te bile kaplamalar bu kadar kalitesizse durum gerçekten vahim demektir. Böyle bir oyunu bekliyordum tam üstüne geldi :)

• Bağımsız bir firma.Böyle bir oyun.Helal olsun!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

Büyük ihtimal GTX580-HD6970 gibi kartlarda rahat açacaktır ama en yüksek ayarlar için çift kart veya daha güçlü bir kart gerekebilir diye düşünüyorum. Şuanki firmaların hepsi optimizasyona gereken önemi vermiyorlar umarım bu oyunda optimizasyona gereken önemi verirler de şu sistemlerin hakkını gerçekten verecek bir oyun çıkar...Crysis 2'deki dandirik kaplamalardan sonra Crysis'in o eski grafiksel etkisini yitirmeye başladığını düşünüyorum...Pc oyunu budur denecek bir oyun kalmadı piyasada. Şuankilerin hepsi konsol port gibi. Birkaç şey ekleyip alın pc'e yapıyorlar oyunları...Crysis'te bile kaplamalar bu kadar kalitesizse durum gerçekten vahim demektir. Böyle bir oyunu bekliyordum tam üstüne geldi :)

Katılıyorum güzelim crysis'i bozdular konsola çıkartcaz diye bu oyun pc kullanıcılarına ilaç gibi gelecek :)

• Daha da iyi olacaktır olmalıdır , merakla bekliyorum.
  • Oyunun adı Reset ama Hard Reset gibi senaryosuz olmasın da. Güzel grafikli Painkiller gibiydi.
  • Grafikler güzel gibi inşallah boş oyun çıkmaz.
    Xbox360 un arkasınada MS PS3 ün arkasında Sony olunca exc yağıyor tabi konsollara PC nin arkasında kimse yok NVDIA-AMD bir oyun stüdyosu kursa aslında varya PC ye özel oyunlar falan feci olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Grafikler güzel gibi inşallah boş oyun çıkmaz.
    Xbox360 un arkasınada MS PS3 ün arkasında Sony olunca exc yağıyor tabi konsollara PC nin arkasında kimse yok NVDIA-AMD bir oyun stüdyosu kursa aslında varya PC ye özel oyunlar falan feci olur.

Aynen
  • Bence PC'nin sınırları zorlamak iyi bir fikir deil herşey grafik deil her Pc kaldırsa oyuncu kitlesi çoğalır Amaç güzel olsun yeter Tek örneği Minecraft.
  • Moon filmini de daha yakınlarda seyretmiştim, güzel bir oyun olacağa benziyor ama çıkışı en erken gelecek yılı bulur heralde.
  • bu tür oyunları pek sevmeme sıkılıyorum oynarken ama güzel olursa denerim.

• zaten diyorum son 1-2 yıldır pcdeki donanım gücünü gerçekten kullanan oyunlar olsa cgi kalitesinde olur diyede kimse çıkıpta yapmıyor hatta şimdi bu oyun çıksa grafiklere çok sistem(misal) ister aslında şu an orta seviye ekran kartları için bile özel driverlerle optimize oyunlar geliştirilse sinema filmi kalitesidne oyunlar çıkar ama paranın gözü kör olsun
  • Sonunda dualarım kabul oldu galiba.Grafik kalitesine rağmen bulmaca öğeleri barındıracak bir oyun.Artık sırf grafiğe asılan,oynamanın hiçbir zevk vermediği mantıksız oyunlar görmekten bıkmıştık.
  • Eksileri basmış konsol fanboyunun biri ee napsın kıskandı tabi bu grafikleri.
  • Grafikleri güzel ama içi boş oyun çok gördük. Bu nesilde hiçbir PC oyunu GOTY olamadı, asla olamaz. Videolarla gaza geliyorsunuz sonra fos
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.