Arkadaşlar ben aldım Acer As9424 core2 duo 1.83 Ghz, 667MHz 2Mb cache, 17'' WXGA+ Crystal Brite ekran 256Mb Nvıdıa go7300 ekran kartı (turbo cache) 120 Gb hdd DVD super multi dubel layer 1 GB DDR2 667 ram bluettuth bazı versiyonlarında var bazılarında yok ve 2200 ytl civarı 1.3 mb kamera Wireless
yorumlarım : Ben kullanıyorumbu laptobu ve gayet güzel öncelikle dış görünüşü çok şık ve kamerası 225 derece dönebiliyor. ekranın cristal olması benim için çok önemli . bu laptobun tek kötü yanı biraz ağır çantasına koyunca yaklasık 4 kg geliyor. ve camerası o kadar net değil ama msn için falan yeterli. bence en uygun laptop fiyat ve özellik bakımından
ARKADASLAR İYİ GECELER HERKESE ..:)HD DV6185EA MI YOKSA FUJİTSU SİEMENS AMILO PI1556 Mİ,YARIN İKİSİNDEN BİR TANESİNİ ALICAMM..ACİLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SİZCE HANGİSİ DAHA UYGUN VE SORUNSUZ..?
arkadaslar ikisininde asagı yukarı özellikleri aynı fujitsinin artısı ekran kartının 256 mb ve paylasımsız olması ve fiyatı 1399 dolar,hp nin ise artıs ozelligi kamerası vede blutooth ozelligi onun fiyatı ise1599 dolar,cok karasızım..diger ozellikleri aynı sayılır,sizce hangisi mantıklı,acil yardım yarın alcamm...
berkeronur hp dv6185 le 200 ytl fiyat farkı olan dv6196 yı al derim özellikleri karşılaştırırsan bu farkın değeceğini göreceksin. fujitsuyu geç bir kalemde...
yaa vallahi uyumak lazım biraz kafam allak bullak oldu.. ama toshiba A100-912 yede cok fazla talep var,ama toshibalar 533mhz iken,hp ler 667mhz bence buda onemli bir ozellik nese yarın olsun da bakıcaz artıkk.. yardımlarınızı bekliyorum uyandıgımda bakıcam:)
SONY VAIO NOTEBOOK PCG-GRT916V..yardım lütefen bu notebook almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Customer Reviews 5/5 There is 1 review View here
Write a review WarrantyUpgrade the Warranty for this Laptop Processor Mobile Intel® Pentium® 4 processor featuring Intel® SpeedStep technology 2.80 GHz (HT)
Standard Memory 512 MB DDR SDRAM (PC2700-DDR333); max 1 GB DDR SDRAM
Graphics NVIDIA® GeForce™ FX Go5600 with 3D performance and 64 MB VRAM
Sound Capabilities 16-bit CD-quality stereo sound with surround capabilities
Interfaces Port replicator i.LINK™ (IEEE1394) S400 3 x USB 2.0 (High/Full /Low-speed) Type A connector Monitor (VGA) Parallel port External speakers or headphones Microphone connector AV Out (for Video out and line out) DC In (AC adapter) Memory Stick Pro™ compatible slot Communication Network: Ethernet 10BASE-T/100 BASE-TX (RJ-45)
PC CARD SLOTS (PCMCIA) 2 PC Card type I/II or 1 PC Card type III and CardBus support
Battery Lithium-Ion up to approx. 1 hour 34 min** (PCGA-BP2NY)
Dimensions (W x H x D) 357 mm x 44.8 - 47.4 mm x 300.3 mm
Weight (TOTAL) 4.1 kg
Port Replicator (PCGA-PRGT1) DC In (AC adapter) Monitor (VGA) 2 x USB 2.0 PS/2 mouse/keyboard Ethernet network (LAN) (10BASET/100BASE-TX) Parallel port Serial port TV Out Line-in Line-out S-Video Out Optical Out Power Accessories PCGA-BP2NY (Battery) PCGA-AC19V9 (AC Adapter) Memory Expansion PCGE-MM512F (512 MB)
Other PCGE-CCM2 (VAIO Deluxe Bag) PCGE-CCL2 (VAIO Executive Leather Bag) PCGA-UMS5 (Optical USB Mouse)
Sony Software View your options with VAIO Media Capture videos with DVgate Plus Manage your pictures with PictureGear Studio Enjoy your music with SonicStage Burn DVDs with Click to DVD
Additional Software Adobe® Companion Pack for VAIO: Adobe® Premiere 6.0 LE Adobe® Photoshop Elements 2.0 Acrobat Reader Acrobat Elements 6.0 Adobe® Photoshop Album 2.0 Starter Edition Watch DVDs with WinDVD™ Drag’n Drop CD+DVD Microsoft® Works 7.0 Norton Internet Security 2004
Supplied Accessories Rechargeable Battery (PCGA-BP2NY) AC Adapter (PCGA-AC19V9) AC Power Cord Weight Saver
bence bu laptobu alma nedeniyse artık vistaya geçtiğimiz şu günlerde bu bilgisayarın ekran kartı biraz düşük kalır işlemci olarak intel dual core olsa daha iyi ourdu senin almak istediğin sistem bence baya eski bir sistem