Şimdi Ara

8mbit sınırsız(50gb akn) superonline adsl 24 ay 29.90tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
11
Favori
28.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bysecox

Sağolsun kadirekinci 'nin yönlendirmesi üzerine bende bu tarifeye an itibari ile geçmiş bulunmaktayım.

Şuan tekbirşey gözüme çarptı.İnternet sayfaları acayip hızlı açılmaya başladı. 5dk içinde ancak bu kadar bir gözlem yapabildim. :D

bunu bu şekiltde anlayamazsınız.

speedtest.coma girip bir ekran görüntüsü alp paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Sağolsun kadirekinci 'nin yönlendirmesi üzerine bende bu tarifeye an itibari ile geçmiş bulunmaktayım.

Şuan tekbirşey gözüme çarptı.İnternet sayfaları acayip hızlı açılmaya başladı. 5dk içinde ancak bu kadar bir gözlem yapabildim. :D

bunu bu şekiltde anlayamazsınız.

speedtest.coma girip bir ekran görüntüsü alp paylaşırmısınız?

Yukarıdaki mesajıma ekleme yaptım. Ama gözle görülür bir şekilde nette hızlanma var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysecox -- 14 Haziran 2012; 1:15:50 >
  • enterasan

birde ttnet online işlem merkezine giriş yapmayı deneyebilirmisiniz.
  • kampanya devam ediyor mu hala beyler?

istanbuldan kimle iletişime geçebiliriz? pm atarsanız sevinirim.
  • İnternet sayfaları bende de çok hızlı açıyor(ttnet e göre) ve ping sürelerim çok iyi 1X lerde..
  • almak gerek lazım oldu artık yavaşlıktan internete girmek istemiyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayan

kampanya devam ediyor mu hala beyler?

istanbuldan kimle iletişime geçebiliriz? pm atarsanız sevinirim.

kampanya 31 hazirana kadar devam ediyor
  • istanbul iletişim için pm atarmısınız..
  • REZİL TTNET.

bugün aradı ttnet den superonline a geçmişsiniz dedi

bende hayır smile dan geçtim dedim.

neyse superonline a geçe müşterilerin hiç birisi internete bağlanamıyormuş bu nedenle size özel bir kampanya yaptık zart zurt

bende internetimde sorun yok dedim

teşekkür etti kapattı tam sopalık bunlar.
  • Ben de bu tarifeden aldım. Hiç bir sorun yok. Bir de telefon bağlatmak zorunda olmasaydık keşke :/
  • peki arkadaşlar 24 ay bitmeden kampanyadan çıkarsak cezası var mı? varsa ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

REZİL TTNET.

bugün aradı ttnet den superonline a geçmişsiniz dedi

bende hayır smile dan geçtim dedim.

neyse superonline a geçe müşterilerin hiç birisi internete bağlanamıyormuş bu nedenle size özel bir kampanya yaptık zart zurt

bende internetimde sorun yok dedim

teşekkür etti kapattı tam sopalık bunlar.

Beni niye aramadı bunlar Neyse aramamaları daha iyi

• Superonline ile ilgili yardımcı olayım Fiber internet için Turkcell Superonline sözleşme bedelinizi karşılıyor. Fakat normal ADSL için karşılamıyor. Yakında YALIN internet yani telefonsuz internet geçişide sağlanacak(hemen geçmek isteyenler bana ulaşabilir.)

ADSL Kampanyaları Bireysel
     8mbit sınırsız(50gb akn) superonline adsl 24 ay 29.90tl

Geçiş işlemlerinde yardım almak isteyen arkadaşlar 5324238771 dan bana ulaşabilirler. Gerekli yardımları yaparım.
  • hocam bu varken?

• quote:

Orijinalden alıntı: rguler

Superonline ile ilgili yardımcı olayım Fiber internet için Turkcell Superonline sözleşme bedelinizi karşılıyor. Fakat normal ADSL için karşılamıyor. Yakında YALIN internet yani telefonsuz internet geçişide sağlanacak(hemen geçmek isteyenler bana ulaşabilir.)

Geçiş işlemlerinde yardım almak isteyen arkadaşlar 5324238771 dan bana ulaşabilirler. Gerekli yardımları yaparım.

bu başlığa yakışmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkadım52

quote:

Orijinalden alıntı: rguler

Superonline ile ilgili yardımcı olayım Fiber internet için Turkcell Superonline sözleşme bedelinizi karşılıyor. Fakat normal ADSL için karşılamıyor. Yakında YALIN internet yani telefonsuz internet geçişide sağlanacak(hemen geçmek isteyenler bana ulaşabilir.)

bu başlığa yakışmamış

bir de anlamadığım şu var. her iki arkadaş da sağ olsunlar yardımcı oluyorlar. fakat yardımcı oldukları kampanyalar çok alakasız. yani kim 29,9 a fiyat varken diğer kampanyaya gitsin? yada ikinci arkadaş niye 29.9 lık kampanya varken bu kampanyada yardımcı olmak istesin? yardımcı olan arkadaşların elinde neden farklı kampanyalar var? bu bir muamma oldu benim için..

• 29 küsürlük paket kurumsallar için normalde. Diğer paket ise bireyseller için. Aradaki fark bu sadece. 29 liralık pakete arkadaşlar yardımcı olup bireyselde geçirebiliyor. Birde alıntı yapıp durmasanız çok güzel olucak...
  • arkadaşlar superonline da akn geçince ttnet deki gibi mtu değeriyle hız artırılabiliyor mu acaba? yoksa superonline modeme gelen değeri direk 1024 mü yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar superonline da akn geçince ttnet deki gibi mtu değeriyle hız artırılabiliyor mu acaba? yoksa superonline modeme gelen değeri direk 1024 mü yapıyor?

bu dediğiniz nerden yapılıyor, söyleyin bir bakayım
  • quote:

29 küsürlük paket kurumsallar için normalde. Diğer paket ise bireyseller için. Aradaki fark bu sadece. 29 liralık pakete arkadaşlar yardımcı olup bireyselde geçirebiliyor. Birde alıntı yapıp durmasanız çok güzel olucak...

öyle bir şey yok kaç kişi kişisel abone oldu.

müşteri temsilcisinin yönlendirmesiyle alakalı sadece.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.