Şimdi Ara

STALKER Yapımcılarından Free2Play FPS: Survarium

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      GSC Game World'ün kapanmasının ardından isim hakları gerekçesiyle S.T.A.L.K.E.R. serisine devam edemeyen Vostok Games, ilk oyununu duyurdu. 
     
         S.T.A.L.K.E.R. serisinin yapımcısı GSC'nin köklü isimlerinin bir araya gelip kurduğu Vostok Games, ilk projesinde yine S.T.A.L.K.E.R.'da olduğu gibi afet sonrası temayı konu ediniyor. Facianın temelini araştıracağımız Survarium isimli oyun, FPS'lerin Free to Play pazarını hedef alıyor.
     
         Survarium'a özel Vostok Engine isminde yeni bir oyun motoru geliştiren Vostok Games, oyunu PC'ye özel olarak oluşturuyor. S.T.A.L.K.E.R. serisini de ilk olarak PC'ye özel başlatan ekip, yeni projelerini 2013 sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyor. 
     
         Oyun hakkında şimdilik bir video yok. Hatta yayınlanan resmi açıklamalar bile sadece Ukraynaca yayınlanmış. Umarız detaylı bilgilere erişmek uzun sürmez. İlk konsept tasarımına haber resminden göz atabilirsiniz.








  • stalker ın isim hakları kimde? thq mu deep silver mı?
  • abi niye böyle lanet olsun, 2 oldu bu. kahretsin 2 yıldır bu oyunu bekliyorum!! ne oldu mutluydunuz geliştiriyordunuz hay yapacağınız işe de, haklarınızada neyse
  • Hala GSC'nn kurucusunda isim hakkı. İnşallah başka firmaya satmaz da Vostok'a bırakır. Çünkü asıl adamların daha başarılı olacağını düşünüyorum. Batılı yapımcıların elinde patlayan az ünlü isim görmedik konsepte uyum sağlayamamalarından (bkz. Capcom lisansı altındaki oyunların çoğu).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.