Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Digitürk IQ Kullananlara Kanallar Hediye...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

229 Mesaj
25 Nisan 2012; 16:34:28 

Digitürk IQ kullananlar IQ HEDIYE yazıp 3555 gönderdikleri takdirde size özel kanallar 3 iş günü içerisinde hediye edilecektir...

144 Mesaj
25 Nisan 2012; 17:28:38 

quote:

Orijinalden alıntı: psikoturk

Digitürk IQ kullananlar IQ HEDIYE yazıp 3555 gönderdikleri takdirde size özel kanallar 3 iş günü içerisinde hediye edilecektir...

Hediye edilcek kanalların bir süresi var mı?Ayrıca,bu hediye kanalalr IQ üzerinden seyredilebilecek içerikler mi?

Merhaba.Benim adım Huaserk.16 yaşındayım.Ben bir Sincap Avcısıyız.Dünyamızı ele geçirmeye çalışan kötü kalpli Sincap'lara karşı biz ve arkadaşlarımız He-Man,Batman,Süperman,Böcükman,Pikachu ve Bugs Bunny'le amansız bir mücadele vermekteyiz.

Sincap Avcıları Her Salı Saat:19:00'da Htv'de.

229 Mesaj
25 Nisan 2012; 17:31:28 

quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

Orijinalden alıntı: psikoturk

Hediye edilcek kanalların bir süresi var mı?Ayrıca,bu hediye kanalalr IQ üzerinden seyredilebilecek içerikler mi?

bir süresi tabiki var diyelim film paketi hediye ettiler 2 hafta bu süre içerisinde seç izleden de film izleyebilirsiniz...

229 Mesaj
28 Nisan 2012; 12:49:19 

1 aylık film paketi hediye ediyorlar, ayrica dun erotik kanallar hepsi açıktı :))

1232 Mesaj
28 Nisan 2012; 18:43:41 

Bilgi için çok teşekkürler

Qualcomm MSM8660 Dual-core 1.2 GHz Cpu - Adreno 220 Gpu - Android v4.0.3 (Ice Cream Sandwich) - 540x960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) - 1 GB storage, 1 GB RAM - Htc Sense 3.6
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın » Digiturk » Digitürk IQ Kullananlara Kanallar Hediye...
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.141