Şimdi Ara

LG Mobile, 2012 yılı birinci çeyrek finansal raporunu yayımladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

    Nokia, Apple ve HTC'nin ardından Güney Kore'nin ikinci büyük cep telefonu üreticisi LG Mobile, 2012 yılı birinci çeyrek finansal raporunu yayımladı.

     

    Yayımlanan rapora göre LG Mobile, 2012'nin birinci çeyreğinde 2.14 milyar dolarlık cep telefonu satışı gerçekleştirmiş. Satışlardan elde edilen faaliyet karı 34.1 milyon dolar seviyesinde. Satış gelirlerinin 2011'in dördüncü çeyreğine kıyasla %9, 2011'in birinci çeyreğine kıyasla %14 civarında düştüğü görülüyor. Ancak 2011'in dördüncü çeyreğinde faaliyet karı 8.76 milyon dolar iken, 2011'in birinci çeyreğinde faaliyet zararı 88.5 milyon dolar civarındaydı.
     
    LG'nin tüm bölümleri (ev elektroniği, beyaz eşya vb) göz önünde bulundurulduğunda ise satış geliri 10.8 milyar dolar, faaliyet karı 396.1 milyon dolar olarak gerçekleşmiş.












  • yeni dinamikleri biraz dogu analiz edip modellerinde basit ama onemli eksikler birakmamis olaydi, akilli telefon pazarinda samsung ile ayni cikisi cok rahat yakaliyabilirdi. yoksa lg ekran ve donanim olarak kaliteli modeller uretebiliyor.
  • telefonda yazılım desteği sıfır :(
  • lgnin samsung taklidi olmayan telefonlarının tasarımı hoşuma gidiyor.donanım ve ekran olarakda herhangibir eksiği yok.yazılım sorununuda hallederlerse htc,samsung,sony gibi telefonlrı iyi satılabilir.
  • LG geçen sene yazılım konusunda dersini aldın sayıyorum ve optimus serisine bakıyorum...Yazılımda sorun yaşama ve yaşatma ne olursun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 26 Nisan 2012; 16:45:39 >
  • Neden efsane firmalar bu kadar yerlerde diye düşünüyorum hep ama, aklımdada hep bir cevap var yenilikçi değiller, adlarını uzun süre hafızamıza kazıyıcak yenilikleri yok, sektörlerindeki eski başarıları kalmamış bir nevi yorgun efsanevi futbolcular Ronaldinho olabilirler..:) Sadece buda değil elbet sıkı,dişli yeniilikçi birçok rakibleri var.. :/
  • güncelleme ve yazılım destegi yok daa cook düşer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.