Şimdi Ara

FIFA 13 ÇIKTI! (PS3 ANA KONU) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.076
Cevap
49
Favori
370.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Orijinalden alıntı: evs4evs

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet__turk

quote:

@Mehmet__turk

Tabi herkezin farklı bir görüşü olabilir fakat seninki gerçekten mantıktan yoksun bir görüş.Üstelik resmi kaynaklı bilgilerden de haberin yok.

1-Şikenin oyun ile ne alakası var ?
    2-EA sports'un bir oyun firması olduğunun farkındamısın ?
    3-Şikeye adı karışmış ülkelerden haberin varmı? Almanya-İtalya-Fransa-Belçika-Portekiz-İngiltere
    4-Madem EA sports'u bir oyun firması değilde adalet bekçisi olarak görüyorsun neden sadece Türkiye'yi cezalandırıyor bunu açıklayabilir misin ?
    5-Şikeye karışmadığı için konduğunu iddaa ettiğin Galatasaray dışında neden başka klüp yok, geriye kalan 17 klübün şikeye karışmış olduğunu mu söylüyorsun
    6-20 farklı haber kaynağında TFF'nin lisans haklarında değişiklik yaptığı duyruldu , internetini dün mü bağlattın ?
    7-EA sports "Türkiye ile olan lisans sözleşmemiz sona erdi ve bizden yüklü para isteniyor" diye açıklama yaptı forumda 1000 defa yazılmasına rağmen bu ısrar niye ?
    8-2003-2004-2005 vs... yıllarında yine sadece Galatasaray vardı ne yani o tarihte EA sports'un Türkiye liginde şike yapılcağından haberi mi vardı ? Geleceği gören bir firma olabilir mi ? Yoksa bunun sebebi yalnızca uzun süreli yapılmış olan bir anlaşma mı ? (Eminim senin için ilki daha mantıklı geliyordur)

Daha soru sormaya devam edebilirim...

1-sen uyumaya devam et
    2-evet
    3-onlar kadar guclu degil turk ligi
    4-gucsuz ondan
    5-evet
    6-tff bizi istemediler mi diycek
    7-sike yuzunden almadik mi diycek ne bekliyosun
    8-gecmiste basarisizdi takimlar simdi basarili ama şikede.
    Neden dusuncelerim bu kadar sinirlendiriyo sizi tamam bence bole de git ama yok kahraman olucaksiniz ya ancak donkisot olabilirsiniz yazabiliyosan yaz beni sacmalamamanlami korkutucaksin dostum benim dusuncem beni aptal yapmaz ona saydi duymamk seni aptal yapar simdi uzaticaksinya cevap msjnda sana inat gidip simdi mw oynuycam herkesin sen oldugunu dusuncem;) iyi geceler dostum sana kizmiyorum senin turkce hocana kiziyorum ;)))

yazik

yas 32 bide

yazdiklarina bakiyorum, sonra bu ulkede neden bazi seyler dogru gitmiyor biraz daha iyi anliyorum

ama biz din kardesiyiz diye seversin dimi sen beni simdi?

Abicim adam Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım düşmanı içinde ne kadar kin ve nefret varsa artık mantıklı düşünmesini engelliyor. Saçmaladığının ve komik duruma düştüğünün farkında değil kaptırmış kendini. Cevap yazmayın daha yormayın kendinizi

Valla ben fenerbahce dusmani degilim aykut kocaman varken bana dusmez yasim 32 yakisikliyim konumun iyi hic gocunmam yasin 32 olmasindan insallah sizde benimgibi yasarsiniz amma uzatdiniz sike yap yap ligin degerini dusur oyuna koymayincada biride cikip soleyince yok sole yok bole yakinda sizin yuzunuzden daire satamayiz onlarinda degerini dusurursunuz siz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

arkadaşlar oyunu bandrollü almayın tepkinizi koyun böyle saçmalık mı olur ya ?

Tepkiyi TFF'ye koy.

Zaten bandrollü alan olmaz sanıyorum bu sitede.

65 TL vermek varken 120-140 TL veren olmaz.

Tff yle alakası yok bence.EA türkiyeyi önemsemiyor.Yav hadi lisansını alamadın lisanssız olarak koy farklı isim altında.5 dklık iş
    Millet her sene bandrollü alıp destek yaptığını sanıyor ea ye biz bandrollü alırsak onlar türkiye ligini koyucakmış gibi bir algı var ondan dedim.

sence electronic arts böyle bir şey yapar mı?dandik konamiyle karıştırdın galiba.lisans sorununun nedeni mehmet ali aydınlar'dır.önceden ea direk ligin lisansını alıp bütün takımları koyuyordu.aydınlar gelince yasa falan mı çıkardı ne yaptı bilmiyorum ama her takımdan tek tek lisans alması gerekiyor ea'nın.

Electronic Arts bunun allahını yapar.

EA ile alakası yok. İlk etapta Türk Ligi olacak dediler. Olmasını istiyoruz dediler ama yine anlaşılamadı. Muhtemelen Tüpçü Efendi de MAA'nın yolundan gidiyor.
    Diğer bütün ülkelerde paket halinde satılıyor muhtemelen. Zaten olması gereken de o. Bir takım anlaşamasa bütün lig olmuyor FIFAda.
    Çünkü FIFA lisanssız lig koymayacağız da demişti.

Ben de burda aylarca EA yüzünden değil, TFF vermiyor lisansı diyip durdum, ama GS'nin oyunda ama FB, BJK, TS yok neden? EA GS ile yaptığı anlaşmayı diğer büyüklere de gönderdi de onlar mı kabul etmedi sence?

GS'ın muhtemelen daha önceden yaptığı uzun süreli bir anlaşma var. Daha önceleri de Türkiye Ligi yokken hep SADECE Galatasaray vardı.

Peki senin dediğine göre bu "uzun süreli" anlaşma yapıldığında diğer kulupler yok muydu? Anlaşma baya uzun süreli olsa gerek 1906 yılında yapıldı heralde.

Detaylarını bilmiyorum ancak UEFA ya da FIFA - belki de - kupa kazanmış takımların oyunda olması şartı koymuştur FIFA isminin hakkı karşılığında vs. vs.
    Veya GS ile EA arasında 2000 yılında 10-15 yıllık sözleşme de imzalanmış olabilir.

Bu ihtimaller var sonuçta ortada. En mantıklı gelenler de bunlar şu an için.

Hadi diyelim FB, BJK şike olaylarından dolayı lisansı alınmadı, TS ya da Bursa neden yok o zaman? Demek ki hiç bir takımla anlaşılamıyor ya da EA anlaşma yoluna gitmiyor. Kıytırıktan bir ligimiz için ben olsam ben de taa elin Türkiye'sinde şehir şehir dolaşmam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Mehmet__turk

Tabi herkezin farklı bir görüşü olabilir fakat seninki gerçekten mantıktan yoksun bir görüş.Üstelik resmi kaynaklı bilgilerden de haberin yok.

3-Şikeye adı karışmış ülkelerden haberin varmı? Almanya-İtalya-Fransa-Belçika-Portekiz-İngiltere
    4-Madem EA sports'u bir oyun firması değilde adalet bekçisi olarak görüyorsun neden sadece Türkiye'yi cezalandırıyor bunu açıklayabilir misin ?
    5-Şikeye karışmadığı için konduğunu iddaa ettiğin Galatasaray dışında neden başka klüp yok, geriye kalan 17 klübün şikeye karışmış olduğunu mu söylüyorsun
    6-20 farklı haber kaynağında TFF'nin lisans haklarında değişiklik yaptığı duyruldu , internetini dün mü bağlattın ?
    7-EA sports "Türkiye ile olan lisans sözleşmemiz sona erdi ve bizden yüklü para isteniyor" diye açıklama yaptı forumda 1000 defa yazılmasına rağmen bu ısrar niye ?
    8-2003-2004-2005 vs... yıllarında yine sadece Galatasaray vardı ne yani o tarihte EA sports'un Türkiye liginde şike yapılcağından haberi mi vardı ? Geleceği gören bir firma olabilir mi ? Yoksa bunun sebebi yalnızca uzun süreli yapılmış olan bir anlaşma mı ? (Eminim senin için ilki daha mantıklı geliyordur)

1-sen uyumaya devam et
    2-evet
    4-gucsuz ondan
    5-evet
    Neden dusuncelerim bu kadar sinirlendiriyo sizi tamam bence bole de git ama yok kahraman olucaksiniz ya ancak donkisot olabilirsiniz yazabiliyosan yaz beni sacmalamamanlami korkutucaksin dostum benim dusuncem beni aptal yapmaz ona saydi duymamk seni aptal yapar simdi uzaticaksinya cevap msjnda sana inat gidip simdi mw oynuycam herkesin sen oldugunu dusuncem;) iyi geceler dostum sana kizmiyorum senin turkce hocana kiziyorum ;)))

yazik

yas 32 bide

yazdiklarina bakiyorum, sonra bu ulkede neden bazi seyler dogru gitmiyor biraz daha iyi anliyorum

Abicim adam Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım düşmanı içinde ne kadar kin ve nefret varsa artık mantıklı düşünmesini engelliyor. Saçmaladığının ve komik duruma düştüğünün farkında değil kaptırmış kendini. Cevap yazmayın daha yormayın kendinizi

Valla ben fenerbahce dusmani degilim aykut kocaman varken bana dusmez yasim 32 yakisikliyim konumun iyi hic gocunmam yasin 32 olmasindan insallah sizde benimgibi yasarsiniz amma uzatdiniz sike yap yap ligin degerini dusur oyuna koymayincada biride cikip soleyince yok sole yok bole yakinda sizin yuzunuzden daire satamayiz onlarinda degerini dusurursunuz siz

Ea yaptigi aciklamada tffnin takimlarin lisanslarini vermedigini ve onlarinda her takimla teker teker anlasmayacaklarinin aciklamasini yapti. Tartisilacak bir sey yok bu durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyin tartismasi bu? Sonucta koyulmayacak bosverin gecin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Mehmet__turk

1-sen uyumaya devam et
    2-evet
    4-gucsuz ondan
    5-evet

yazik

yas 32 bide

Vay bea ego bir milyon :) kardeş forumlarda kendini heba etme çayır çimen gez yeşillikler gör vs :) olmadı buzlu badem al :) boşver şike işlerini daha 32 yaşındasın geçsin güzelsin aynalar seni bekler :D :P

• Takip

• quote:

Ya bu şike yuzunden olmustur buna yuzde yuz eminim biraz cesaret beyler yapmayin koca EA turkiye ligini istiycek alamiycak lisans ah ahh yapmayin fifa 2013 un cikicagi belli degilmiydide yetismedi yada alamadi KİMSE EMEGİNE ŞİKE SOZ KONUSU OLAN Bİ LİG İ ALMAZ he bagzilari kizicak ama YASA AZİZ YİLDİRİM sende olmasan kim EA ya turk ligini aldiramiyabilirdi

sizin gibi trollerde olmasa biz kime gülecegiz dimi ?
  • Galatasaray taraftarıyım ama şu fb veya Tr liginin olmama sebebinin şikeyle uzaktan yakından alakası yok!
    Geçen sene de (fifa12) yoktu fenerbahçe veya Tr ligi.. Geçen sene başında şike ile alakalı bişey mı vardı da Tr ligi yoktu??

Eğer şikeden falan olsaydı koskoca seria a'dan düşürülen Juventus olmazdı veya şike yüzünden karman çorman olan italya ligi olmazdı..
    Bu kadar basıt bir şey bu.

Tr liginin olmaması tamamen ea ve federasyon yüzündendir. Bence Galatasaray da uefa ve super kupa olmasa, mazisinde puan olarak avrupanın 1. takımı ünvanı olmasa GS de olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Ya bu şike yuzunden olmustur buna yuzde yuz eminim biraz cesaret beyler yapmayin koca EA turkiye ligini istiycek alamiycak lisans ah ahh yapmayin fifa 2013 un cikicagi belli degilmiydide yetismedi yada alamadi KİMSE EMEGİNE ŞİKE SOZ KONUSU OLAN Bİ LİG İ ALMAZ he bagzilari kizicak ama YASA AZİZ YİLDİRİM sende olmasan kim EA ya turk ligini aldiramiyabilirdi

sizin gibi trollerde olmasa biz kime gülecegiz dimi ?

Hocam galatasaraylıyım ama bu işin şikeyle alakası olacağını hiç sanmıyorum. Italyada 2 senede 1 skandal oluyor ama ligleri hep var.

• quote:

Oyundaki en iyi finishing değeri Falcao'da olmalı,90+. Suratınıda yapmışlardır umarım. Oyuncular arası farklılıkları daha ön plana çıkarmalılar örneğin falcao gibi 18'den gol kaçırmayan akıl dolu vuruşları olan bir oyuncunun oyunda ki şut scriptlerinde de farklılıklar olmasını isterim falcao ile daha imkansız gözüken farklı goller vs...

Hacı 88 yapmışlar Falcao'yu belki oyun çıkınca gelecek olan Transfer Update ile 89 veya 90 olabilir pek sanmıyorum gerçi.

Ama yinede gücü iyi.

Bu arada Finishing'i dediğin gibi 90 üzeri tam olarak 91 olmuş oyunda fakat daha iyileri olur kesin.

Arda'yı da 83 yapmışlar Emre'de 81.

Birde son olarak Old Trafford atmosfer olarak yine çok iyi tribünler çok yakın.

Bilmiyorum daha önce söyleyen oldu mu ama GALATASARAY4.5 YILDIZ videoda şimdi farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 8 Eylül 2012; 1:28:50 >

• Fenerbahçe olsaydı keşke, iyi kadromuz var, oynamak zevkli olurdu.
  • Uff be burda da mı şike? bitmedi gitti ya
    Ya benim anlamadığım Tff ile olan anlaşma bitti yeni anlaşma için para istediler de bizim bu 2 büyük takımımız salak mı niye BJkden (ve Fbden) bizi mahrum bırakıyorlar? Gs gibi kendileri görüşüp niye anlaşmıyorlar?
  • Evet, Galatasaray 4.5 yıldız olmuş. Birilerinin overall değerleri bayağı artmış demek ki. Kimler acaba?

• suudi liginin olması çok ilginç başka lig mi kalmadı yaw neyse sabırsızlıkla bekliyorum oyunu daha fazla lig olsaydı keşke 5-6 lig daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Evet, Galatasaray 4.5 yıldız olmuş. Birilerinin overall değerleri bayağı artmış demek ki. Kimler acaba?

İşte bu harikaaa
  • beyler en çok merak ettiğim şey career mod fifa 12 de razalettin kendi takımının oyuncuları çok hata yapıyodu ve pres yapmıyodu inşallah düzenlemişlerdir
  • Fenerbahçe vardır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korgeneral

Fenerbahçe vardır umarım.

Yokmus

• quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

quote:

Orijinalden alıntı: theheretic

Evet, Galatasaray 4.5 yıldız olmuş. Birilerinin overall değerleri bayağı artmış demek ki. Kimler acaba?

İşte bu harikaaa

4 yildiz kalsaydi keske. Buyuk ihtimal 4.5 yildiz takimlar icinde en zayiflarindan biri olucak.

• TR ligi ve Türk takımları olmadığı için FIFA buradaki satışlarının buyuk bir kismini Pes e. kaptırıyor. Hiç farkında degil mi acaba. Oyun istediği kadar uzay cginfa olsun sırf sunun yüzünden soguyorum bu oyundan.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.