Şimdi Ara

SONY Xperia S - Oyunlar ve Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
4
Favori
23.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topicte SONY Xperia S kullanıcıları sadece oyunlar ve uygulamalar üzerine fikir alışverişi yapacaktır.

" Arkadaşlar bir de uygulamalar ve oyunlar için ayrı bir topic mi açsak? " diyordum telefonun ana başlığında olumlu tepkiler aldım.
    Çok kaotik bir ortam var ana topicte.
    80 sayfada tek tek okuyamıyor insan uygulama tavsiyesi görürüm belki diye.

Uzun lafın kısası ben tavsiyelerimi aktarayım.

-SYGIC tek kelimeyle muhteşem bir GPS uygulaması. Test ettim gördüm fakat 1 hafta sonrasında ücret ödemek durumundayız.

-Dolphin HD Browser, sağlam bir tarayıcı.

-Battery Dr Saver hem batarya kullanımına hakim olmak için hem de uygulamaları toplu olarak kapatmak için(task killer) güzel bir uygulama.

-Vignette - Kameradan maksimum performans almak için (ayarları 12mpx ve superfine yapmalısınız)

-Instagram, söylememe gerek var mı bilemiyorum ama hatırlatma olsun :)

Not: Topic uygun görülmemesi halinde kaldırılabilir fakat yukarıda bahsettiğim gibi ana topic çok karıştı, herkes ayrı telden çalıyor. İnsan, belki uygulama veya oyun tavsiyesi görürüm diye 80 sayfa okuyamıyor bu nedenle

FULL sürüm crackli oyunlar ve uygulamaların paylaşıldığı site - http://approb.com/android/ - Kapanmadan sömürün arkadaşlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souza -- 3 Mayıs 2012; 17:17:47 >

• arkadaşım bende iş yoğunluğumdan dolayı android markette çok gezemiyorum ama yazdığın Battery Dr Saver'ı indirdim ve güzel,ancak bir sorum olacak.Ekranın üstü tarafında programın kendini görme şansımız var mı?mesela % olarak?
  • iyi olmus açılması.

Orijinalden alıntı: ygtylc

arkadaşım bende iş yoğunluğumdan dolayı android markette çok gezemiyorum ama yazdığın Battery Dr Saver'ı indirdim ve güzel,ancak bir sorum olacak.Ekranın üstü tarafında programın kendini görme şansımız var mı?mesela % olarak?

arkaşım eğer düşünürsen one touch battery saver diye bir program var onda gösteriyor ve sadece on tuşu ile telfonun ekran parlaklığını kendi ayarlıyor bana göre batarya konusunda başarılı tavsiye ederim
    Winamp klasik pc kullanıcılarının yabancı olmadığı bir uygulama (müzik dinlemek için)
    Poweramp de müzik dinlemek için kullanılabilir.
    Go weather, yine yukarıda belirttiğim Go ürünlerinden. Adı üstünde hava durumu uygulaması
    TubeMote (daha kullanmadım) youtube videolarını telefona indirmek için.
    WhatsApp, bir mesajlaşma klasiği.
    ..
    Ben şimdilik bunları yükleyip kullandım ve memnun kaldım. Daha telefonu alalı 5 gün oldu.

SyGic Navigasyon : Türkçe ve ekrana tam uyumlu navigasyon programı. Google Play Link

Smart Tools : Uzunluk, açı, mesafe, yükseklik gibi ölçümler alabilen program. Google Play Link

QuickPic : Fotoğrafları görüntülemek için galeri. Google Play Link

ES File Explorer : Telefon ve ağdaki aygıtlar içerisindeki dosyaları görüntüleme ve açma. Google Play Link

TVGo : Tv kanallarını canlı izlemek için gerekli program. Google Play Link

MX Player Pro : En iyi video izleme uygulaması. Google Play Link

Player Pro : Sorunsuz bir müzik dinleme uygulaması. Google Play Link

Dolphin Browser HD : İnternet browser. Google Play Link

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD FİLM İZLE
    HD DİZİ İZLE (İkiside mükemmel dizi ve film izleme uygulamasıdır)

FRE-ENGTUR (Bence en iyi çevrimdışı sözlük)

PicsArt (Mevzu resimler üzerinde oynamak, eklemeler yapmaksa en iyisidir. Biraz yavaş ama telefondaki photoshopunuz olacak)

TweetCaster (Resmi Twitter app sine on basar. Son güncellemelerle iyice aştılar)

Birthday Asistant (Facebookunuzla entegre çalışır. Doğum günü hatırlatıcısı)

Reckless getaway: bu oyun iphone 4 kullanirken de oynamaktan keyif aldigim bir oyun ancak 4.3 ekranda daha sahane

Shadowgun, real racing 2, lane splitter, metal slug, asphalt 6, pes 2012, fifa 2012 diger oyunlar, keyifle oynuyorum linkleri atamadim mobile baglaniyorum. Tavsiye oyun bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bomberman vs zombies
    angry birds space
    strike knight
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Defender 2 derim ötesine karışmam
    Canon EOS 450d 18-55 mm kit lens

• arkadaşlar pes 2012,fifa 2012,asphalt 6,metal slug gibi oyunları google play storeda aratıyorum bulamıyorum."Öneren" widgetından pes 2012 yi felan buldum bu seferde "ülkenizde desteklenmiyor" hatası verdi.Bunu nasıl halledebiliriz?
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

arkadaşlar pes 2012,fifa 2012,asphalt 6,metal slug gibi oyunları google play storeda aratıyorum bulamıyorum."Öneren" widgetından pes 2012 yi felan buldum bu seferde "ülkenizde desteklenmiyor" hatası verdi.Bunu nasıl halledebiliriz?

googleandroid adresinde aradıklarını ve daha fazlasını bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ayriyetten up

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

arkadaşlar pes 2012,fifa 2012,asphalt 6,metal slug gibi oyunları google play storeda aratıyorum bulamıyorum."Öneren" widgetından pes 2012 yi felan buldum bu seferde "ülkenizde desteklenmiyor" hatası verdi.Bunu nasıl halledebiliriz?

googleandroid adresinde aradıklarını ve daha fazlasını bulabilirsin

Tam adresi verebilirmisiniz hocam ?
  • GO takımının ürettiği uygulamaları tavsiye ederim.

GO Launcher ile temanızı değiştirebilirsiniz.
    GO SMS ile aynı şekilde mesaj bölümünüzü düzenleyebilirsiniz, daha hoş görünüm.
    ve diğer uygulamaları...
    BlackStabe HD ( bi müddet sonra SIKIYOR ama sildim oyunu)
    HD Film izle

Orijinalden alıntı: ÖmerFarukBal

arkadaşlar bizim cihaz pes ,fifa ve asphalt ı açmadı

ayriyetten up

fifa 2012 aciyor hocam bende
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.