Şimdi Ara

THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
16
Favori
35.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  THE EVİL WİTHİN (PS4/PS3 ANA KONU) SURVİVAL HORROR

Mikami'nin Korku Oyunu "The Evil Within" Duyuruldu

Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni korku oyunu The Evil Within duyuruldu. Project Zwei adıyla ortaya çıkan oyunun resmi adı da böylece ortaya çıkmış oldu. IGN oyun hakkında ayrıntılı bir tanıtım yazısı yayınlayacak.

Şu an için ortaya çıkan bilgilere göre Shinji Mikami'nin Tango Gameworks adlı stüdyosu tarafından geliştirilen The Evil Within Playstation 3, Xbox 360, PC ve yeni nesil konsollar için geliştiriliyor. Oyun 2014 yılında piyasaya çıkacak.

www.bolumsonucanavari.com
    Mikami'nin Korku Oyunu "The Evil Within" Duyuruldu
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mikaminin_Korku_Oyunu_The_Evil_Within_Duyuruldu-37442.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Nisan 2013; 17:15:07 >

• Bu oyun bence son yılların Underrated'ı dır. Bilmiyorum beğenmeyenler çok ama ben nedense çok beğendim. Atmosferi sesler, hikayesi sürekli içinize işliyor. Sadece evet eksikleri var ama kötü bir oyun demek yanlış. 4 kere bitirdim oyunu bu arada. Uzun yıllar sonra Survival Horror olarak piyasaya çıkan oyunların sayısı oldukça az maalesef.
  • Resident Evil serisinin ilk oyunlarına benzeyen bir korku oyunu olursa bizim gibi Survival horror severleri cok sevindirmis olur. Bu nesilde eksikligini duydugum oyun türü. Silent Hill: Downpour u daha oynuyamadim, fakat eskisine yakin bir performans sergiledi , Bir umudda Codenamed Zwei den geldi.
  • Yepyeni bir Resident Evil mı geliyor?

Oyun endüstrisinin önemli isimlerinden Shinji Mikami'nin kurduğu Tango Gameworks, kod adı "Zwei" olan bir survival-horror oyunu üzerinde çalışıyor.

Famitsu dergisinin son sayısında belirtilene göre "Zwei", 2013 yılında çıkmaya hazırlanıyor. Proje, 2010'da kurulan stüdyonun ilk projesi olma özelliğini de taşıyor.

"Zwei"ın, Mikami'nin "Yönetmen" olarak yapacağı son oyun olacağı söyleniyor.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Yepyeni bir Resident Evil mı geliyor?
    http://www.merlininkazani.com/Yepyeni_bir_Resident_Evil_mi_geliyor-haber-50788p1.html

• - Shinji Mikami Creating Survival Horror Game With Bethesda Softworks

Kaynak:

- Eerie Artwork Pops Up At Tango Gameworks

Kaynak:

http://www.siliconera.com/2010/11/01/eerie-artwork-pops-up-at-tango-gameworks/

• - Check Out Artwork From Tango Gameworks

Kaynak:

http://www.siliconera.com/2010/12/21/check-out-artwork-from-tango-gameworks/

• Resident Evil creator's new survival horror is called 'Zwei'

Kaynak:

http://www.computerandvideogames.com/345052/resident-evil-creators-new-survival-horror-is-called-zwei/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resident evil in bozulmasini saglayan zaten MIKAMI dir arkadaslar.
    Resident Evil 4 u kim yapti saniyorsunuz.
    Ha Resident Evil 4 ondan sonra gelenler gibi full aksiyon degildi ama ilk 3 oyunun da yanina yaklasamazdi S&H turu anlaminda.
    Yani simdilerde Kawata yada Jun Takauchi ye kiziliyor. Adamlarin yaptigi bir sey yok. Adamlar Mikaminin actigi yoldan ilerliyorlar.
    Zaten MIKAMI Capcomdan ayrilmasa idi yine bizi res 1 -3 arasi bir oyun beklemiyordu buna en guzel ornekde hem Re 4 hemde sonrasinda yaptigi Vanquish ve yapiminda yer aldigi Shadow Of The Damned. Bakiniz hepsi de aksiyon odakli.
    O yuzden bu oyun icinde fazla beklenti icinde olmayin..

S&H severlere burdan sesleniyorum. Bizim devrimiz malesef bitti.
    Devir cod fifa devri. Artik hic bir firma (devasalar haric ) ONLINE olmayan oyunlar yapmayi goze alamaz ki burda handikap basliyor S&H de de atmosferi baltalayan en buyuk etken online ve coop dur. Yani gunumuz online furyasinda SHorror lara yer yok arkadaslar.
    Ancak iste bazi oyunlar (Silent HILL gibi) dogustan onlinena kapali. Onlar ciktikca belki oyun bulabiliriz ancak yeni serilerden helede buyuk butceli bir S&H oyunu beklemek cok utopya benim gozumde.

• Shinji Mikami yeni projesi ile ilgili birkaç gelişme detayları dün gece Famitsu ortaya çıkarmis fakat ingilizce. Bir kardesimiz cevirebirse mutlu olurum. Bu arada 2010 yilindan beri detaylar geliyormus sanirim.

More Zwei development details from Mikami

Kaynak:

http://gamingeverything.com/19477/more-zwei-development-details-from-mikami/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Resident evil in bozulmasini saglayan zaten MIKAMI dir arkadaslar.
    Ha Resident Evil 4 ondan sonra gelenler gibi full aksiyon degildi ama ilk 3 oyunun da yanina yaklasamazdi S&H turu anlaminda.
    Yani simdilerde Kawata yada Jun Takauchi ye kiziliyor. Adamlarin yaptigi bir sey yok. Adamlar Mikaminin actigi yoldan ilerliyorlar.
    Zaten MIKAMI Capcomdan ayrilmasa idi yine bizi res 1 -3 arasi bir oyun beklemiyordu buna en guzel ornekde hem Re 4 hemde sonrasinda yaptigi Vanquish ve yapiminda yer aldigi Shadow Of The Damned. Bakiniz hepsi de aksiyon odakli.

Devir cod fifa devri. Artik hic bir firma (devasalar haric ) ONLINE olmayan oyunlar yapmayi goze alamaz ki burda handikap basliyor S&H de de atmosferi baltalayan en buyuk etken online ve coop dur. Yani gunumuz online furyasinda SHorror lara yer yok arkadaslar.
    Ancak iste bazi oyunlar (Silent HILL gibi) dogustan onlinena kapali. Onlar ciktikca belki oyun bulabiliriz ancak yeni serilerden helede buyuk butceli bir S&H oyunu beklemek cok utopya benim gozumde.

re4 capcomun yüzünden aksıyona kaydı.Mikami istemedi
    mikami ile araları açıldı nintendo yüzünden.
    adam nintendoya nasıl oyun çıkardı. resident evil remake ve resident evil zero bunları başka konsolda gördünmü? hayır. niye mikami istedi diye. adam nintendo fanatiği
    mikamiye sallmışsın hemen
    Shadow Of The Damned oyununa gelince bu oyun suda 51in oyunu bu oyunda ea gamein aksıyon tarzı istemesi yüzünden aksıyon oyununa döndü sonrada ordan ayrıldı.Boşuna ayrılmadı yani.Adamı takip edenlerdenim.En son kendi şirketini kurdu
    re4ün iptal edilen oyununu bi izle
    s91myoutube
    Resident Evil 3.5, The Resident Evil 3.5 gameplay video.
    http://www.youtube.com/watch?v=kWpEE_5pDzQ

Vanquish e gelince adam her defasında horror oyunu yapacak değil ya
    Oyunu oynadım çokta güzel oyun şahsen beğendim oyunu

Bu son duyurusu beni umutlandırıyor Mikami kendisi yönetecek ve işine karışılmazsa ortaya güzel bi oyun çıkar

• Shinji Mikami, Zwei ile Korkuyu Hissettirecek

Resident Evil serisinin ilk oyunları ile korku oyunları tarihine damgasıını vuran Shinji Mikami şu sıralar kendi stüdyosu Tango Gameworks'te kod adı "Zwei" olan bir oyun üzerinde çalışıyor. İşte bu oyun ile Mikami bize korku dolu bir atmosfer sunma amacında.

tangogameworks.com
    Tango Gameworks
    http://tangogameworks.com/project/index_en.html

"Sonunda dikkatimi topladım ve bir kere daha katıksız bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum. Kaliteli bir yapım hazırlamak için kolları sıvadım. Bu konuda emin olabilirsiniz."

Resident Evil serisinin bir aksiyon oyununa dönüştüğünü (Capcom da bunu gururla söylüyor) göz önüne alırsak, sonunda Shinji Mikami, Resident Evil serisinin eski hayranlarının isteklerine uyup katıksız bir hayatta kalma-korku oyunu sunacak gibi görünüyor. Aşağıda Zwei'ın ilk konsept çalışmasını görebilirsiniz.

www.bolumsonucanavari.com
    Shinji Mikami, Zwei ile Korkuyu Hissettirecek
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Shinji_Mikami_Zwei_ile_Korkuyu_Hissettirecek-27113.htm

• Yeni bir görsel.

• Tango releases first art for Zwei – get it inside

http://www.vg247.com/2012/04/25/tango-releases-first-art-for-zwei/

Resmi sitesi:

http://tangogameworks.com/project/

• Shinji Mikami'nin artık ciddi ciddi toparlanması gerekiyor.

Survival Horror türüne adını kazıyan bir efsanenin yaratıcısının uzun zamandır bu türde böyle sessiz kalması hoş değil. İnşallah bu oyunla birlikte üzerindeki ölü toprağını atar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Resident evil in bozulmasini saglayan zaten MIKAMI dir arkadaslar.

usta S&H türü oyun seviyorsan ve iyi kötü idare eder bir sistemin varsa Amnesia oyna yakında 2. oyunuda gelecek, şimdiğe kadar yapılmışen S&H türünde en iyi oyunlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GwynBlade -- 26 Nisan 2012; 0:44:52 >

• Oyun dünyasının en cıvık dönemlerini geçirdiği şu zamanlarda multiplayersız çok az oyun ayakta kalıyor
    Evet multiplayersız yapımlar satmıyor ama survival horror bu bakımdan küçük bir istisna taşıyor ilgi var bu türe iyinin üstü bir yapım fazlasıyla kazandırır arkasında ünlü bir yapımcı var ise hele.
  • Shinji Mikami' nin Yeni Korku oyunu "Codenamed Zwei" hakkinda söyledigi su cümlelere DiKKAT ! :

"Sonunda dikkatimi topladım ve bir kere daha katıksız bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum. Kaliteli bir yapım hazırlamak için kolları sıvadım. Bu konuda emin olabilirsiniz."

Sonunda dikkatimi topladim cumlesinden Shinji Mikami nin kendine bir öz elestiride bulundugunu algilamak mumkun. Cunku cumlenin arkasina KATKISIZ kaliteli bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum diyor.

Shinji Mikami nin konusmasi icinde yer alan "KATKISIZ" cumlesi gercek manada bir korku oyununa isaret etmek istedigi icin özellikle vurgulamak adina söylenmis önemli bir cümle. Sifre "KATKISIZ"cumlesinin icinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Shinji Mikami' nin Yeni Korku oyunu "Codenamed Zwei" hakkinda söyledigi su cümlelere DiKKAT ! :

Sonunda dikkatimi topladim cumlesinden Shinji Mikami nin kendine bir öz elestiride bulundugunu algilamak mumkun. Cunku cumlenin arkasina KATKISIZ kaliteli bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum diyor.

Shinji Mikami nin konusmasi icinde yer alan "KATKISIZ" cumlesi gercek manada bir korku oyununa isaret etmek istedigi icin özellikle vurgulamak adina söylenmis önemli bir cümle. Sifre "KATKISIZ"cumlesinin icinde olabilir.

Vanquish i zicarken mi yapmis :) Dikati nerdeymis yan masada ki karinin bacaklarinda mi :)
    Ya ben eskiden oyundan once ucan kacan tek Cevat Yerli abimiz saniyordum arasina eskinin devi MIKAMI de katilmis :)
    Once yap sonra konus anlayi artik once gazla sonra ortada gorunme ki kulaklarin cinlamasin mantiginda ilerliyor

• "Sonunda dikkatimi topladim"

Daha oncede dedigim gibi Shinji Mikami nin bu cumlesi kendine yapmis oldugu bir öz elestiri tasiyor. Cumlesinin devaminda :

"KATKISIZ kaliteli bir hayatta kalma-korku oyunu için çabalıyorum" diyor.

Daha oncekilerinde GDO vardi :) Survival Horror icine Aksiyonu yani GDO yu soktu Katkili oldu. Simdi bu yeni oyunumda GDO yu kaldirdim bu oyunda KATKISIZ olucak diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 26 Nisan 2012; 10:58:00 >
  • hadi hayırlısı. bir korku sever olarak mutlu etti beni bu haber.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.