Şimdi Ara

Dokupen RC800 ; mobil sayfa tarayıcılarda çıta yükseliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerika bazlı Planon, kalem boyutlarında olan bilgisayar bağımsız sayfa tarayıcıları ile isim yapmış bir teknoloji şirketi. Firmanın yeni taşınabilir sayfa tarayıcısı DocuPen RC800, 100 sayfalık yerleşik belleği, 100 ile 400 dpi arası resim çözünürlüğü ve MicroSD slotu sayesinde bellek arttırımına izin vermesiyle bu ufak tarayıcıların geldiği son noktayı temsil etmekte. RC800, kullanıcılara ofiste, okulda veya şantiye gibi alanlarda herhangi bir dökümanı bilgisayar bağımsız olarak tarayıp dijital olarak saklama olanağı sunuyor.

    200 x 20 x 227mm boyutlarında ve 57 gram ağırlığında olan ürün, kullanıcılara taşıma konusunda zorluk çıkartmayacak boyutlarda ve ölçülerde. Ürünün hafif olabilmesi için kasası plastikten yapılmış. Bu RC800'ü biraz kırılgan yapsa da sert şekilde düşürmediğiniz sürece sorun yaratmıyacak bir durum.

    Taranıcak dökümanın başından aşağıya kadar elle sürüklemek kaydı ile tarama işlemini gerçekleştiren RC800, çözünürlüğe göre 4 ile 8 saniye arasında A4 boyutlarındaki bir sayfanın tarama işlemi bitirmekte. Cihazın o anda bulunduğu modların görülebilmesi için altlarında bir dizi led bulunan resimli bir durum paneli bulunmakta.

    Siyah beyaz, 12bit ve 24 bit renk seçenekleri bulunan üründe taranan döküman 8MB lık yerleşik hafızada depolanmakta. Firma 8MB lık alana 100dpi ve renkli 100 adet resme kadar saklanabileceğini belirtmiş fakat ürünün desteklediği MicroSD kart genişleme yuvası sayesinde depolama alanı 256MB'a kadar arttırılabilmekte.

    Bilgisayar ile bağlantısını USB portu üzerinden sağlayan RC800'ün TIF formatında saklamış olduğu resimler, beraberinde gelen özel bir yazılım sayesinde bilgisayara aktarılmakta. Ürün ile gelen yazılımın ayrıca OCR özelliğide bulunuyor. Yerleşik şarj edilebilir Li-ion bataryası ile 50 dakika boyunca tarama yapabilen RC800, şarjını USB portu üzerinden yapmakta.

    http://www.virtual-laser-keyboard.com/ WEB adresini ziyaret ederek örnek tarama test resmine (en altta PDF linki) ulaşabileceğiniz RC800, yapabildikleri ve sağladığı kolaylıklarla dikkat çekici bir cihaz. Özellikle bilgisayar bağımsız çalışabilmesi kullanıcılara oldukça fazla esneklik kazandırmakta. Yurtdışında 300$ fiyat etiketiyle satılmakta olan ürünün bir alt modeli olan ve yurtdışında 150$ fiyat etiketiyle satılan RC700 hakkında bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.








  • canavar bi alet.
    mühendislere-mimarlara yada sanayi casusluğu+normal casusluk+yani kısa zamanda kopyala kaç için çok güzel bir alet.
    parası çok ama yahu.
  • harika bi aletmiş...
    zamanla hafızayı da arttırırlar artık...
    kağıt üzerinde çalışanların tereddüt etmeden alp,kullanmaya başladıklarından eminim..
  • iyi niyetli kullanılırsa süper bi alet. olmazsa olmaz yanımızda bulunması gereken bir cihaz. :)
  • Bunu çok önceleri duyduğumda adamlardan burada satabilmek için mal istedim hayvan gibi fiyat verdikleri için amacıma ulaşamamıştım.
  • turkiye ye 10 yıl sora gelir,eh o zaman alırız hala alım gücümüz elveriosa.

    adamlar mimaride niye ileri gitmisler belli.biz hala elle mimari proje cizerken adamlar asmışlar yaww..
  • Bide bunu GPS bağlayacan :D Üniversite yada Başka sınavlarda :D iyi işe yarar :D

    sadece fikir :D yani türküz :D.
  • mükemmel bir alet.. hep böyle bir aleti hayal etmişimdir.. Anında fotoğraf yani .. Her türlü amaca hizmet eder.. fiYATları şöle 50$`a filan düşsün o zaman bakarız belkim.. Lakin 150 ve 300$ çok para..
  • bir de bunun taranan metni göstereni olursa öğrencilerin çok rağbet edeceği kesin
  • Bu donanımı Türkiyede temin edebilrimiyiz? nasıl alabiliriz teşekkürler
  • sınavlarda kullanmak amacıyla causuluk vesayre cesitli amaclar icin butun sınıf birlestik 207 dolara docupen r-700 aldık
    yannız bi sikyetim var boyutu casusluk icin uygun degil normal kalem boyutundan 1.4 kat kadar daha buyuk bu cok kotu oldu bızım ıcın, bıze
    kalem boyutunda ve gercek kalem seklınde causu bi tarayıcı lazım varsa bole bı sey bılen onerılerınizi bekliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drieren

    Bu donanımı Türkiyede temin edebilrimiyiz? nasıl alabiliriz teşekkürler


    www.bekoict.com bu internet adresine gir sitenin istanbul telefonunu al,sonra arayıp bulundugun bolgede hangı distrubutor bu siteyle calısıyo ogren sonra git o yere siparisini ver r-700 u 207 dolara aldım kdv dahil
    keysmart tan siparis i verdim bi gunde geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.