Şimdi Ara

‘The Dark Meadow’ Tegra Zone yolunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  Phosphor oyun stüdyoları tarafından geliştirilen ‘The Dark Meadow’ ilk olarak 6 Ekim 2011 tarihinde Appstore’da yayınlanmıştı. Kaliteli grafiklere, gerçek zamanlı ışıklandırmalara ve yüksek çözünürlüklü yapılara sahip olan korku ve gerilim türündeki oyunda terk edilmiş bir hastane konu alınıyordu.

     Mobil oyun severlerin beğenisini kazanan oyun şu an Nvidia’nın resmi oyun mağazası olan Tegra Zone için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Epic Games’in Unreal engine 3 grafik motorunun kullanıldığı oyun Nvidia ve Phosphor oyun stüdyolarının ortak çalışması ile tegra 3 chip seti için yeniden optimize ediliyor. Tegra 3 chip setine özel yapılan bu optimizasyon ile The Dark Meadow’un kaliteli grafiklerinin, gerçek zamanlı ışıklandırmalarının ve yüksek çözünürlüğe sahip yapılarının kullanıcılara konsol kalitesinde yansıyacağı belirtiliyor.

     The Dark Meadow THD’nin Tegra chip seti taşımayan android cihazlar için gelmesi şu an için çok düşük bir olasılık. Oyun Tegra Zone için geliştirme aşamasında ve yakın bir zamanda gelmesi muhtemel görünmese de Tegra 3 için yeniden optimize edilmiş HD grafikleri ile mobil oyun severlerin sabrının karşılığını fazlasıyla alacağını gösteriyor.  







     







  • Oyun gerçekden korkutucu, ürkütücü efektler atmosfer, ortamlar falan optimize hali güzel olucakdır bu tanıtıma bakılırsa..
  • Nvidia'yı bu TegraZone konusunda çok başarılı buluyorum. Mobil dünyadaki en iyi oyunları iOS'ten Android'e getirmekle kalmıyor üstüne birde ekstra grafik ayrıntı filan sağlıyor oyunu daha da iyi hale getiriyor.
  • İzlerken tırstım
  • Grafikler canavar gibi :)
  • Açıklamayı okumadan videoyu izlerken, içimden grafikleri çok iyi değil, kaç sene önceki fear bundan daha güzel duruyodu filan diye düşünüyordum, sonra yukarıya baktım, oyunun cep telefonuna çıkacağını duyunca sustum sustum sustum...


    Bende 6 senedir Sony w810i var, çok geri kalmışız bazı şeylere
  • nividia başkası yalan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.