Şimdi Ara

RANKED WARZONES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ranked War Zone katılmak icin 8 parti oyuncusu gerekiyor.

iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 26 Haziran 2012; 23:04:28 >

• Normal pvpden ayrı olarak kazandırdığı birşey olacak mı?
  • Evet daha yeni yeni oturmaya başladı ama zamanlama hatası var.. Birçok kişi emin olun Diablo yu bekliyor ve çıktığındada gözle görülür bir azalma olacak malesef.. Bir umutla aldık ama 4 ay dayanabildim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 26 Haziran 2012; 23:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktekno

Merhaba,

İlk defa online bir oyuna 4 ay arka arkaya para verip; severek oynuyorum ve oynamaya devam ediyoruz.

Hangi oyun +20 GB?
    Hangi oyunda 3 günde bir bakım ve haftada bir yenilik olur?
    Hangi oyunda +300 server bulunur?
    Hangi oyunda müşteri hizmetleri 1 dakikada canlı chat ile cevap verir?
    Hangi oyunda questler videoludur?
    Hangi oyunda npc'ler konuşur?
    Hangi oyunda companion, gift, crew skill, crew meslek bulunur?
    Hangi oyunda warzone pvp'yi +1.000 defa oynasanızda bıkmazsınız?
    Hangi oyunda flash point, heroic quest, ve +5000 quest bulunur?
    Hangi oyunda interface ayarları bulunur?
    Ve aklımıza gelmeyen bir çok yenilik bizleri bekliyor.

Tek bir cevap var. " SWTOR"

iyi eğlenceler

Online oyun olarak düşünecek olursak en cazip seçenek

• Oyun normalde 7-8 GB aslında GER-FR clientları da var ondan böyle yüksek. Ama dediklerin doğru, bioware'in ilgi ve alakası yüksek. WZ ve operationlar baya keyifli. Oyunda beni sıkan tek şey queue beklemek hatta sırf bu sebepten 3-4 gündür oyuna girmiyorum. 1 saatte 1 warzone girebildiğim oldu. Popülasyon baya düştü bizim serverda. Server transferlerin en kısa zamanda gelmesi.
  • quote:

Merhaba,

İlk defa online bir oyuna 4 ay arka arkaya para verip; severek oynuyorum ve oynamaya devam ediyoruz.

Hangi oyun +20 GB?

iyi eğlenceler

oyun çok basit harici bi combosu yok yani bi tuşa basıyosun o kadar 70 yaşındaki adamla 7 yaşındaki bi cocugun bile basitçe oynayabileceği bir oyun o yüzden bırakdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 26 Mayıs 2012; 18:05:16 >
  • 1-2 Tuşla oynanan class gerçekten az oyunda. Kendi adıma Assassin'ın bu tanımla uzaktan yakından hiçbir alakası olmadığını söyliyebilirim. Hele hele madness tree:)
    Tomb Of Freedon serverındaki iyi oynayan ve hardcore pve yapmak isteyen adam sayısı nedir acaba ?
  • Valla ben betasından itibaren oynayıp 3 ay sonunda bıraktım.
  • quote:

Merhaba,

Hangi oyun +20 GB?

iyi eğlenceler

Hangi oyun +20 GB? Wow
    Hangi oyunda 3 günde bir bakım ve haftada bir yenilik olur? 3günde 1 bakım iyi birşey degildir hafta bir olur
    Hangi oyunda +300 server bulunur? 300 + Wow (cok server olmasıda iyi birşey degil yakında cogu kapanır birleşir)
    Hangi oyunda müşteri hizmetleri 1 dakikada canlı chat ile cevap verir? Wow maile donus hemen olur gm e ticket atarsin 4-5saat civari gm gelip oyundan yardımcı olur
    Hangi oyunda questler videoludur? Wow
    Hangi oyunda npc'ler konuşur? Wow ve bircok oyunda npc ler konusur
    Hangi oyunda companion, gift, crew skill, crew meslek bulunur? Wow crew denilen şey oyun icinde mesleklerdir ve gene 100oyundan 95inde var.
    Hangi oyunda warzone pvp'yi +1.000 defa oynasanızda bıkmazsınız? Bu kişiden kişiye degişir ben sw de gunde wz yi 5den fazla yapamıyordum sıkıyor.sen sıkılmazsin o baska.
    Hangi oyunda flash point, heroic quest, ve +5000 quest bulunur? Wow 10katı bulunur
    Hangi oyunda interface ayarları bulunur? Wow ve addons sistemi vardir bu ayarlarda swtordan cokdaha ustundur

Su yazdıklarına karsılık azdım sadece bunlarin hepsi bir oyunu iyi mi kötumu bakmak icin çok önemli şeyler degil. Bence star warsı ovmek istiyorsan sadece pve kısmına dikkat cek geri kalan pvp yönleri cok geride daha diger oyunlar agöreonuda halletseler güzel olur

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 26 Haziran 2012; 23:05:29 >
  • Malesef ranked warzone solo oyuncular için 1.3 de gelmiyor.

Ancak 8 kişi takımla katılınırsa ranked wz oynanabilecek.
  • ranked warzone'ların 1.3'te gelmesi çok geç kalınmış bir hamle. "ciddi" pvpciler 1.2'ten 1 gün önce ranked warzone iptal edildiği anda oyunu bıraktı zaten. şimdi bu adamları tekrar geri oyuna kazandırmak çok zor. 1.2'den sonra boşuna mı 30 gün bedava oyun süresi verdiler sanıyorsunuz...

swtor belki 1 sene sonra yeryüzündeki gelmiş geçmiş en iyi mmo olacak ama asla kaybettiklerini geri kazanamayacak. oyuncuları çok defa kandırdılar 1.1 ile 1.2 arasında.

güven gitti mi gerisi yalan.

not: ranked warzonelar pts'deki haliyle gelirse çok sorunlu olur. çok kısıtlama koymuşlar insanlar hızlı kasamasın diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 10 Haziran 2012; 8:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qahlel

ranked warzone'ların 1.3'te gelmesi çok geç kalınmış bir hamle. "ciddi" pvpciler 1.2'ten 1 gün önce ranked warzone iptal edildiği anda oyunu bıraktı zaten. şimdi bu adamları tekrar geri oyuna kazandırmak çok zor. 1.2'den sonra boşuna mı 30 gün bedava oyun süresi verdiler sanıyorsunuz...

swtor belki 1 sene sonra yeryüzündeki gelmiş geçmiş en iyi mmo olacak ama asla kaybettiklerini geri kazanamayacak. oyuncuları çok defa kandırdılar 1.1 ile 1.2 arasında.

güven gitti mi gerisi yalan.

not: ranked warzonelar pts'deki haliyle gelirse çok sorunlu olur. çok kısıtlama koymuşlar insanlar hızlı kasamasın diye..
    @alpatalik

Başta hata yapıldımı? evet kesinlikle yaptılar, belli bir zaman içerisinde oyun kendini domine ediyor, güveni kaybetmiş oyuncular, ÖRN: Ben hediye edilen 1 ayın son 2 günü kalmışken oyuna girip ne değişti diye bakayım derken değişiklikler ciddi olumlu geldi ve 2 ay daha oyunu uzattım, devamlı PVP yapan biriyim, 50 olduğumda hatırlıyorum da tank class ile oynadığım halde mini game de oynayamıyordum çünkü oynadığım class ayakta duramıyordu, 40 lvl da aldığın itemlerle yaptığın PVP den ne hayır gelirse, şuan öyle değil ve t3 PVP seti sıkı bir şekilde oynasan 1 hafta gibi sürede giyebiliyorsun. Pvp dengeli olursa zevkli üzerinde itimi olmayan kişi ile pvp yapıp onu kestikten sonra ne tür bir eğlence olabilir ki ÖRN : adamın üzerinde item yok bana vurduğu 500 sikil başı diyelim benim vurduğum 1k başkasını bilmem ama bana pek zevkli gelmiyor.

Ranked warzonelar da ne kısıtlama geldiğini bilmiyorum ama olmalı bence neden dersen hızlı kasanlar oyunda dengeleri bozacaktır yine oyun açıldığındaki hali alıp bir çok kişinin oyundan soğuması ile son bulacak, bence BW iyi ders çıkardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 10 Haziran 2012; 11:42:07 >

• @D4V3

1.2 öncesi sith tarafında sorcerer, powertech ve marauder'ım level 50'ydi. hepsinde full battlemaster seti var. yeşil-kırmızı pvp potlarından 1000er tane stoklamıştım. alt karakter olarak mercenary'im 30+, operative'im 29 leveldi. 1.2'nin çıktığı günkü hayal kırıklığımı ifade edemem. yaptığım her şeyin hem boşuna gittiği hissi, hem de üstümdeki gearin nerdeyse bedavaya geldiğini farketmemle oyuna veda ettim.

RWZleri o zaman vaad ettikleri şekilde çıkartsalardı devam ederdim. ama 1.2'den 1 gün önce yok olmadı deyip bir sonraki update'de hem de "kırpılmış" şekilde RWZleri çıkartmaları bugün itibariyle sadece ironik.

1.2'yi tanıtırlarken Mart sonu gelecek deniyordu. Sub'ı yeniledik. Mart bitti gelmedi. Nisan başı gelmedi. Nisan ortası geldi ama hiçbir şey getirmeyerek. Legacy güncellemesi tüm karakterleriniz 50yken çok gereksiz. 1-2 tane işe yarayan şey var. Onlarda olmasa olurdu. CE alanlara bedava verecez dedikleri gemi içi GTN'i paralı yaptılar adamlar.

Oyunda daily pve görevlerini yapanlar "aşırı" zengin oldu diye money-sink getirme adına yaptıkları herşey pvp'cilerin ceplerini vurdu. Bütün gün -10 küsür saat- pvp yapıp ancak 100-200k para yapanlarla, sadece daily pve questlerini 1 saate bitirip 250-300k yapan insanları aynı keseye koydular.

Şu aşamada her yeni update'de pvp gearine yaptıkları ortada. T1 geari nerdeyse bedava (artık questle bedava), T2 kolay kasılır, T3 vakit öldürücü şekilde yapıyorlar. Her yeni update ile T2 yeni T1 oluyor, T3 de yeni T2 ve yeni bir T3 getiriyorlar. Aslında 1.0'dan beri sistemleri bu. Centurion kasmak zorken 1.1.5 ile Centurion bedava, Champion kolay ve Battlemaster zaman öldürücüydü. 1.2'de Centurion-Champ iptal oldu, Recruit bedava, Battlemaster kolay ve War Hero zaman öldürücü oldu. 1.3'de böyle gidecekler.

Kısacası. Oyunu 1 sene bıraksanız bile, 1 sene sonra tam yeni bir update sonrası alacağınız ilk T1 pvp geari bedava, T2 kolay, T3 zaman öldürücü olacak. Arada oynarak kazanılan hiçbir şey yok. Bu kabul edilebilir bir şey değil. MMO'da karakter kasmak ve o karakteri gearlendirmek o karaktere değer verir. SWTOR'da 2-3 ayda 1 bunu değersiz kılan updateler yapıyorlar. O yüzden insanlar bırakıyor. O yüzden SWTOR hesapları sudan ucuz.

PVPyi baştan aşağı düzeltmeleri lazım. PVE raidlerini baştan düzeltmeleri lazım. Motorun çöpe atılıp yeni bir motor ile oyunun tekrar yazılması lazım. Şu oyun hero engine yerine unreal 3 engine ile yapılsaydı dağlar kadar fark olurdu şu andaki haliyle ve her şeye rağmen oynanırdı belki. Optimizasyon sorunu bu kadar yüksek olan bir oyun adında SW olmasa bugün 10k sub ile devam ederdi ancak. Olabilecek en high-end pc'lerden birine sahibim ama ben bile optimizasyon sorunu yaşadım oyunda.

Yazacak çok şey var. Ama yazma isteğim bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qahlel -- 10 Haziran 2012; 12:02:00 >

• @alpatalik

Seni gayet iyi anlıyorum Farklı bir MMO oyununda aynı seyle karılaşmıştım, cidden şu kastığın ve yaptığın hazırlıkları ben yapsam heralde Bw ve Ea yetkililerini gerçek hayatta yanımda olsa onlarla canlı PVP yaparım. Belirttiğin nedenler yüzünden oyunu biraktım ve yeni güncellemeleri bekledim ve şuan güzel yeni karakter açıp Tomb ta karakter kasıyorum. Birkaç ay sonra yeni başlayan ile aynı olacağım, her MMo nun sonu bu değilmi:) amaç para kazanmak bana kim gösterebilir ki bir oyun olsun sadece oyuncuyu düşünülerek yapılmış.

Sahsi fikrim, yeni başlayan oyuncu ile item bakımında fazla bir fark olmasını istemiyorum, böyle olursa ben oyunda birşey yapmıyorumdur karekterin üzerindeki itemler yapıyor olur ben bir şey ekliyemezsem oyuna oynamamın bir anlamı yok, kişisel beceri olarak kim nederse desin Age of Conan asker sınıfı ile oynamak o oyunda tam bir kişisel beceri ama o oyunun arkasında FAİLCOM var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyrion -- 10 Haziran 2012; 12:40:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpatalik

@D4V3

1.2 öncesi sith tarafında sorcerer, powertech ve marauder'ım level 50'ydi. hepsinde full battlemaster seti var. yeşil-kırmızı pvp potlarından 1000er tane stoklamıştım. alt karakter olarak mercenary'im 30+, operative'im 29 leveldi. 1.2'nin çıktığı günkü hayal kırıklığımı ifade edemem. yaptığım her şeyin hem boşuna gittiği hissi, hem de üstümdeki gearin nerdeyse bedavaya geldiğini farketmemle oyuna veda ettim.

RWZleri o zaman vaad ettikleri şekilde çıkartsalardı devam ederdim. ama 1.2'den 1 gün önce yok olmadı deyip bir sonraki update'de hem de "kırpılmış" şekilde RWZleri çıkartmaları bugün itibariyle sadece ironik.

1.2'yi tanıtırlarken Mart sonu gelecek deniyordu. Sub'ı yeniledik. Mart bitti gelmedi. Nisan başı gelmedi. Nisan ortası geldi ama hiçbir şey getirmeyerek. Legacy güncellemesi tüm karakterleriniz 50yken çok gereksiz. 1-2 tane işe yarayan şey var. Onlarda olmasa olurdu. CE alanlara bedava verecez dedikleri gemi içi GTN'i paralı yaptılar adamlar.

Oyunda daily pve görevlerini yapanlar "aşırı" zengin oldu diye money-sink getirme adına yaptıkları herşey pvp'cilerin ceplerini vurdu. Bütün gün -10 küsür saat- pvp yapıp ancak 100-200k para yapanlarla, sadece daily pve questlerini 1 saate bitirip 250-300k yapan insanları aynı keseye koydular.

Şu aşamada her yeni update'de pvp gearine yaptıkları ortada. T1 geari nerdeyse bedava (artık questle bedava), T2 kolay kasılır, T3 vakit öldürücü şekilde yapıyorlar. Her yeni update ile T2 yeni T1 oluyor, T3 de yeni T2 ve yeni bir T3 getiriyorlar. Aslında 1.0'dan beri sistemleri bu. Centurion kasmak zorken 1.1.5 ile Centurion bedava, Champion kolay ve Battlemaster zaman öldürücüydü. 1.2'de Centurion-Champ iptal oldu, Recruit bedava, Battlemaster kolay ve War Hero zaman öldürücü oldu. 1.3'de böyle gidecekler.

Kısacası. Oyunu 1 sene bıraksanız bile, 1 sene sonra tam yeni bir update sonrası alacağınız ilk T1 pvp geari bedava, T2 kolay, T3 zaman öldürücü olacak. Arada oynarak kazanılan hiçbir şey yok. Bu kabul edilebilir bir şey değil. MMO'da karakter kasmak ve o karakteri gearlendirmek o karaktere değer verir. SWTOR'da 2-3 ayda 1 bunu değersiz kılan updateler yapıyorlar. O yüzden insanlar bırakıyor. O yüzden SWTOR hesapları sudan ucuz.

PVPyi baştan aşağı düzeltmeleri lazım. PVE raidlerini baştan düzeltmeleri lazım. Motorun çöpe atılıp yeni bir motor ile oyunun tekrar yazılması lazım. Şu oyun hero engine yerine unreal 3 engine ile yapılsaydı dağlar kadar fark olurdu şu andaki haliyle ve her şeye rağmen oynanırdı belki. Optimizasyon sorunu bu kadar yüksek olan bir oyun adında SW olmasa bugün 10k sub ile devam ederdi ancak. Olabilecek en high-end pc'lerden birine sahibim ama ben bile optimizasyon sorunu yaşadım oyunda.

Yüce yafes diyor ki ben zamanında söylerken siz bana oyunu savundunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1313designer
    Yüce yafes diyor ki ben zamanında söylerken siz bana oyunu savundunuz :)

görmeden bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpatalik

Motorun çöpe atılıp yeni bir motor ile oyunun tekrar yazılması lazım. Şu oyun hero engine yerine unreal 3 engine ile yapılsaydı dağlar kadar fark olurdu şu andaki haliyle ve her şeye rağmen oynanırdı belki. Optimizasyon sorunu bu kadar yüksek olan bir oyun adında SW olmasa bugün 10k sub ile devam ederdi ancak. Olabilecek en high-end pc'lerden birine sahibim ama ben bile optimizasyon sorunu yaşadım oyunda.

Unreal 3 Engine ile bir MMO yapılamaz. MMO Engine değil bir kere, modifiye edilip yapılsa bile Swtor ayarında bir oyunun yapılması en az 5 yılı bulur. O zamana kadar da daha güzel grafikleri olan bir Engine cıkar mesela Enreal 4 Engine, o zamanda senin gibiler neden Unreal 4 Engine ile yapılmadı der, bu döngüyü kıramazsın.

Evimde bir Laptop'ım var FPS problemi çekiyorum. Özellikleri falan kısınca eh işte idare eder bir FPS ile oynuyorum. Bende senin gibi düşünüyordum, Engine kötü ondan kötü fps var, yoksa yeni aldım Laptop'ı cillop gibi i5 diyordum. Sonra iş yerine yeni bir bilgisayar aldık, onda kurdum Swtor'u. Gözlerime inanamadım, uçuyor oyun. High ayarlarda FPS 50-60'lardan düşmüyor.

Ve senin iddaa ettiğin kadar High-End PC değil işyerindeki bilgisayar. İşlemcisi i5, grafik kartı Catalyst, 4GB Ram oyun uçuyor. Hatta açim şu an, bakalım Freedon Nadd'in Fleet'inde FPS kaç.

Gayet iyi, 60FPS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gundarin -- 18 Haziran 2012; 12:44:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.