Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1] 3 4 5 6      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

4541 Mesaj
24 Nisan 2012; 16:19:54 

Aracıma taktırdığım Audio System Digital Music Changer USB SD AUX aparatının incelemesini yapayım dedim.
Ben taktırmadan önce internette yeterli bilgi bulamamıştım. Farkı markalardan, farklı çözümlerden, genelde yurtdışı kaynaklardan araştırdım, o şekilde taktırdım.

Kısaca aracın orjinal müzik çalar ünitesini (teybini) değiştirmeden, kablolarında kesme biçme yapmadan, Cd Changer (değiştirici) ile uğraşmadan, orjinal çözüm arayana bire bir.

Montaj Ana ünitenin arkasındaki Cd Changer girişine kutunun içerisinden çıkan -her araca göre farklı üretilen- kablo takılıyor. Kablo teybin arkasından istenilen yere getiriliyor (torpido, küllük, çakmaklık, saklama gözü vs.) ve kablonun ucuna Usb Sd Aux aparatı takılıyor. İşlem tamam.
HİÇBİR EKSTRA APARATA-KABLOYA İHTİYAÇ DUYMADAN DİREKSİYON TUŞLARININ HEPSİ ÇALIŞIYOR

Resimlere bakacak olursak;

Kutu icerisinde gelen Aux kablosu

Kutu icerisinde gelen baglanti kablosu (kirmizi ile isaretli)

Ses Kalitesi Sesi epey açınca ve anca parça geçişlerindeki sesslizlikte duyulan hafif bir tıss'lama ve yine 3-4 saniyede bir duyulan hafif cızırtı benzeri ses hariç mükemmel. Bu sesleri de anca sessiz bir şekilde iken, kendinizi cihazdan bir şey duymaya verirseniz duyabiliyorsunuz zaten. (Cizirti diye tabir ettigim ses CD okuma sesine benziyor, kesinlikle rahatsiz edici degil, sahsen Bmw Business'ta Cd okunurken daha cok ses cikiyor diyebilirim :) )
Aynı parçayı hem Cd'ye hem Usb'ye koydum, aynı yerleri arka arkaya dinledim, kalitede bariz bir fark yok, Cd'de kalite %100 ise, Usb'de %95'tir heralde.
Ayrıca aynı ses seviyesinde Usb, Cd'den daha fazla ses veriyor bunu da söyleyeyim (yine aynı parçanın aynı saniyeleri)

Görüşüm sorulacak olursa; taktırdığıma son derece memnunum. 120 TL ürüne, 30 TL montaja verdim. Sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
BMW Business Cd çalar var ana ünite olarak. Mp3 çalmıyor Business'ların %90'ından fazlası belki bilirsiniz, benim gibi orjinalliği bozmak istemeyenler için bulunmaz hint kumaşıdır bu ürün. BMW için yıllardır takip ediyorum, bir türlü fiyatı düşmek bilmeyen, montajı zor ve pahalı ürünler var hep.
Aldım, taktırdım, kullanıyorum, audio cd eziyetinden kurtuldum çok şükür.
Bir de E46 ana ünitelerde iki farklı tip giriş var (pin sayısı vs.). Genellikle 2004 öncesinin 17 yuvarlak (round) pin olduğuna kanaat getirmiştim ben, velhasıl öyle çıktı. Bir de düz (flat) pinli olan var. Kutunun üzerinde BMW1 yazan yuvarlak pin kablolu, BMW2 yazan düz pin kablolu.
Diğer tüm araçlar için tek tip kablo var sanırım. Takması falan son derece kolay. Bence kendiniz de takabilirsiniz eliniz yatkınsa. Kabloyu torpidoya kolaylıkla veremiyorsanız en fazla torpido sökme işlemi yapılabilir o kadar. Benim araçta biraz uğraştık kabloyu teybin arkasından torpidoya ulaştırabilmek için. Fazla yer yapmamışlar sanırım. Torpidoda da herhangi bir kesme, biçme işlemi yapılmadı, sigorta kutusunun içerisinden getirdik kabloyuda.

Kullanım
- USB, SD veya AUX kullanabilirsiniz.
- Ben 8 GB USB ve 8 GB SD kullandım, ikisi de sorunsuz. AUX da denedim, onda da problem yok.
- USB'nin FAT32 formatinda olmasi gerekiyor (birkac saniyede NTFS'den FAT32 formatina donulebiliyor)
- AUX kullanmak için USB veya SD bağlı olmaması gerekiyor.
- SD kullanimi tavsiye ediliyor USB'den ziyade. (Ben USB'nin hicbir dezavantajini gormedim ama yine de SD kullaniyorum. Ayrica aracta USB'de bulunduruyorum)
- Klasörlerin ismini CD01, CD02, CD03 şeklinde yapmak gerekiyor.
- Alt klasor yaratmak sikinti yaratabilirmis (denemedim)
- WMA ve MP3 disindaki formatlarda parca barindirmak sikinti yaratabilirmis (denemedim)
- Kontağı kapatıp açmada sıfırlanmıyor, kaldığı yerden devam ediyor.
- Parça geçişleri falan muhtemelen Cd'den bile hızlıdır veya aynıdır.
- Ana ünite kaç cd destekliyorsa o kadar klasör görüyor. Her klasöre 99 parça konulabiliyor. (Aslinda MAX 15 klasor ve sinirsiz parca konulabiliyor ama teyplerin geneli 99 parca goruyor)
Ör: benim aracımda (BMW E46) 6 Klasör x 99 Parça = yaklaşık 600 parça kullanabiliyorum.
- Kingston marka bazi yeni USB'leri okuyamayabiliyormus (denemedim - Cin isi 4 Gb ve Toshiba 8 Gb USB ve Sandisk 8 Gb Sd denedim, sorunsuz)
- Bazi klasorlerin icindeki parcalari harf sirasina gore degil de, degistirilme (pc'ye kaydedilme) sirasina gore okuyabiliyor. Harf sirasina gore okutmak icin BU LINKTEN programi indirerek saniyeler icinde cozume ulasabiliyorsunuz.

Kutu İçeriği
- Audio System Digital Music Changer Usb Sd Aux aparatı
- Aracın tebine göre üretilmiş kablo
- Aux kablosu
- Kullanma klavuzu

Ana ünitelerin desteklediği muhtemel klasör sayısı:

Honda radio....................15 klasöre kadar
Toyota radio...................15 klasöre kadar
Mazda radio....................6 veya 10 klasöre kadar
Nissan radio....................9 klasöre kadar
Suzuki radio....................9 veya 15 klasöre kadar
Hyundai 8 pin radio..........8 klasöre kadar
Hyundai 13pin radio..........9 klasöre kadar
Peugeot radio..................6 klasöre kadar
Renault radio...................6 veya 9 klasöre kadar
Citroen radio...................6 klasöre kadar
Fiat/Alfa radios................10 veya 15 klasöre kadar
VAG range radio...............6 klasöre kadar

Sony radio........................6 veya 10 klasöre kadar
Pioneer radio....................15 klasöre kadar
Alpine(M-bus) radio............6 klasöre kadar
Panasonic radio..................9 veya 15 klasöre kadar
Clarion radio......................9 klasöre kadar
Sanyo radio.......................9 klasöre kadar
Blaupunkt radio..................9 klasöre kadar

Aklıma gelen başka bir şey olursa güncelleyeceğim. Sorularınız varsa cevaplamaya, deneme yapmaya çalışırım.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 31 Temmuz 2012; 14:25:06 >

4 Mesaj
24 Nisan 2012; 21:52:35 

Ellerine sağlık.çok güzel bir inceleme olmuş.Merak edilen herşeye cvp vermişsin.
Ben kendim DIY sitelerine bakarak AUX kablosu yapıp takmıştım,çalışmadı.Hevesim kırılmıştı.
Birde birşey sormak istiyorum,bilen varsa eğer.Subwoofer taktırmak istiyorum.Şöyle küçük bişey m3 deki gibi.
Dolgun bir bass hissetmek için.mümkünmüdür acaba??

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE "Mustafa Kemal ATATÜRK"

4541 Mesaj
25 Nisan 2012; 12:03:14 

quote:

Orijinalden alıntı: kyn35

Ellerine sağlık.çok güzel bir inceleme olmuş.Merak edilen herşeye cvp vermişsin.
Ben kendim DIY sitelerine bakarak AUX kablosu yapıp takmıştım,çalışmadı.Hevesim kırılmıştı.
Birde birşey sormak istiyorum,bilen varsa eğer.Subwoofer taktırmak istiyorum.Şöyle küçük bişey m3 deki gibi.

Teşekkür ederim.

Teybin Aux desteği yoksa çalışmayabilir. Bmw Business teypler parça kodlarına göre değişik özelliklere sahip.

Bass konusunda bilgi veremeyeceğim malesef.

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
25 Nisan 2012; 12:52:06 

Guzel bi alete benziyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

4541 Mesaj
25 Nisan 2012; 13:53:16 

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Guzel bi alete benziyor.

Gayet güzel bir ürün.

Aracının orjinal teybinde cd çalar olmayan,
Cd çalar olup cdleri okumakta zorlanan,
Cd çalar olup mp3 çalmayan,
Veya mp3 çalsa bile Cd ile uğraşmak istemeyen,
700 Mb yerine 8 GB Usb + 8 Gb Sd + Aux ile sınırsız parça dinlemek isteyen,

Orjinal teybine cd changer taktırmak isteyen,
Kaset çalarlı ise kablolu kasetler ile dinlemeye çalışan,
FM Transmitter ürünleri kullanan,
Teybini değiştirmek isteyen müzik severlere birebir ürün :)

Uzaklaştırılmış
Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
25 Nisan 2012; 14:33:04 

Megan ii icin dusunebilirim. Nerde satiliyor bu alet? internetten alip taktirsak? Yada izmire satan / monte eden yer varmidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

4541 Mesaj
25 Nisan 2012; 15:37:58 

quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

Megan ii icin dusunebilirim. Nerde satiliyor bu alet? internetten alip taktirsak? Yada izmire satan / monte eden yer varmidir?

İlan No 69708633

Satıcıya sorun aracınıza uyar mı vs. diye. Ben Megane yazan sadece bunu gördüğüm için yazdım ilan nosunu.

302 Mesaj
26 Nisan 2012; 12:56:52 

valla güzel inceleme olmuş geçen hafta aldım daha takmak nasip olmadı hep aklımda bir kaç soru işareti vardı onunda cevaplarını sen yazmışsın emeğine sağlık.

..fake doğduk..
...fake yaşadık...
....fake öleceğiz....
.....fake gömüleceğiz.....

4541 Mesaj
26 Nisan 2012; 14:12:02 

quote:

Orijinalden alıntı: TargArts

valla güzel inceleme olmuş geçen hafta aldım daha takmak nasip olmadı hep aklımda bir kaç soru işareti vardı onunda cevaplarını sen yazmışsın emeğine sağlık.

Rica ederim. Yardımcı olduysa ne mutlu.

Başka bir sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Teşekkürler

671 Mesaj
3 Mayıs 2012; 15:48:59 

ipod,iphone bağlanırsa şarkıları okur mu acaba ?

4541 Mesaj
3 Mayıs 2012; 16:22:13 

Hocam bağlantı AUX ile olacağı için AUX'tan ne bağlarsanız bağlayın, dinlersiniz.

Ör: Aux çıkışı olan her türlü telefon, laptop, netbook, tabletler vs. vs.

Ben iPhone'u bağladım, müzikleri telefondan ayarlıyorsunuz, değiştiriyorsunuz vs.
Sorunsuz bir şekilde çalıyor. Bütün AUX bağlantılı sistemlerde zaten parçaları vs. telefondan (veya tabletten vs.) değiştirirsiniz, Aux sadece sesi iletir. Yani Aux ile arabaya bağladığınızda, ses iPhone'un hoparlöründen çıkıyormuş gibi araba hoparlörlerinden çıkar.

671 Mesaj
3 Mayıs 2012; 18:34:54 

Yanlış sormuşum aslında hata bende.
USB den ipod'u bağladığımızda teybin üzerinden kontrol edebiliyor muyuz ?

290 Mesaj
3 Mayıs 2012; 23:34:01 

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Teşekkür ederim.

Teybin Aux desteği yoksa çalışmayabilir. Bmw Business teypler parça kodlarına göre değişik özelliklere sahip.

hocam bazı teypler aux uyumlu değil demissiniz de orjinal kasetçalar +cd changeri olan 97 model 3.18is aracıma (e36) cihazı takarsam aux çıkışı çalışır mi bilginiz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Opel Astra Classic 3

4541 Mesaj
4 Mayıs 2012; 2:29:04 

quote:

Orijinalden alıntı: takeiteasy

Yanlış sormuşum aslında hata bende.
USB den ipod'u bağladığımızda teybin üzerinden kontrol edebiliyor muyuz ?

Son model bazi araclarda genelde ekstra ucret alinarak takilan iphone/ipod arayuzu var ise ancak iphone/ipoddaki parcalar ana uniteden kontrol edilebilir. Zaten onlar da aux gibi iphone'un ustune (aux girisine) takilmaz, iphone'un altindan takilir (sarj giris yerinden)

Bu sistemde aux ile dinlemek istiyorsaniz muziklerinizi iphone/ipod'dan degistirmelisiniz.

4541 Mesaj
4 Mayıs 2012; 2:40:33 

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

quote:

quote:

Teşekkür ederim.

hocam bazı teypler aux uyumlu değil demissiniz de orjinal kasetçalar +cd changeri olan 97 model 3.18is aracıma (e36) cihazı takarsam aux çıkışı çalışır mi bilginiz var mi

Arkadasin yazdigina istinaden verdim ben o cevabi.
Arkadas ben aux kablosu taktim teybin arkasina, calismadi demis. Ben de bmw e46 teyplerinin arkasinda aux kablo yeri olsa bile teybin aux ozelligi yoksa sadece o kabloyu takarak auxtan muzik dinlenemez dedim..

Yani incelemesini yaptigim audio system adaptoru ile ilgili bir cevap degil o.

Adaptorde usb, sd ve aux cikislari her aracta sorunsuz calisir.

8 gb usb + 8 gb sd + aux ile sinirsiz parca dinlenilebilir. (usb ve sd 16 gb da destekliyor denilmis bazi yabanci sitelerde ancak ben bizzat denemedigim icin 16 yazmiyorum)

Usb ve sd kart ile sanki cd caliyormus gibi teybin tum fonksiyonlari calisir + direksiyondan kumanda da calisir.

Aux sadece ses iletimine yarayan bir olay oldugu icin aux kablosu ile iphone, ipod, ipad, tablet, mp3 calar, laptop, netbook baglarsaniz sarkilari da o bagladiginiz kaynaktan degistirirsiniz.

5473 Mesaj
4 Mayıs 2012; 16:28:40 

inceleme için teşekkürler.
benimde merakettiğim usb den iphone bağlayabiliyomusunuz? bağlayınca ipod u direksiyondan kumanda edebiliyomusunuz ve şarj ediyormu?

4541 Mesaj
4 Mayıs 2012; 20:17:00 

quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

benimde merakettiğim usb den iphone bağlayabiliyomusunuz? bağlayınca ipod u direksiyondan kumanda edebiliyomusunuz ve şarj ediyormu?

Adaptor gucunu sadece teypten aliyor, ekstra bir yerden guc kablosu falan gelmiyor yani.

Dolayisiyla iPhone/iPod'u USB'den sarj etmiyor. Adaptorun teypten aldigi guc Usb ve Sd'deki muzikleri okumaya yetiyor. Yani USB ve SD girisleri, icinde sadece muzik yuklu olan USB ve SD kart icin. Baska bir islevi yok.
AUX kablosu ile, tum AUX cikisi olan cihazlardan, sadece SES aktarimi yapilabilir.

Sizin bahsettiginiz iPod/iPhone arayuzleri benim aracim icin Amerika'da 150-250 $ arasinda satilmakta. Arti olarak isciligi var. Ki isciligi de incelemesini yaptigim urun gibi degil. Cetrefilli.
Teybin Aux'u ile Cakmakliktan (veya her neredense) aldiklari elektrigi birlestiren bir sistemmis gibi dusunulebilir.

Audio System adaptorunun islevi ve suanki satis fiyati sorgulama kabul etmeyen cinsten. Yurtdisi sitelerde, forumlarda, Amerika'da, eBay'de bile bu fiyatlara yok.
Ben Turkiye'de boyle bir urunu bu fiyata bulabildigim icin ve uygulamasi bu kadar kolay oldugu icin, hicbir yere zarar vermedigi icin, sadece USB'si bile olsa yine alirdim, yine kullanirdim.

5473 Mesaj
4 Mayıs 2012; 20:30:23 

Urun gercekten 10 numara ama insan her ozelligi barindiran cin mallarini gorunce aceba diyor
Benim tek derdim montaj. Servise daha once sormustum pek bilgileri yoktu. Yarin gene sorucam iscilige uygun bir fiyat derlerse hemen slip taktiricam.

4541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 4:34:18 

quote:

Urun gercekten 10 numara ama insan her ozelligi barindiran cin mallarini gorunce aceba diyor

Hocam bu da her ozelligi barindiran cin mali zaten :)

Ben de iPhone kullaniyorum ama iPhone'a deli gibi muzik atanlardan da degilim. O yuzden iPhone muziklerini teypten kontrol etme gibi bir sikintim yok.

Hatta AUX olmasinin soyle bir avantaji var; iPhone'un altina takilarak muzikleri calabilen bir arac teybinde, iPhone'un sadece "Muzik" uygulamasindaki muzikler calinabiliyor.
AUX baglantisinda ise Muzik uygulamasindaki muzikler, Turkcell muzik - sarkilar - tunein radio - fizy - music box - protube'daki muzikler, youtube videolari, iPhone'dan cektigimiz veya iPhone'a attigimiz videolar, ses kayitlari ve kisacasi sesi olan tum oyun ve uygulamalarin sesini arac hoparlorlerinden almak mumkun :) Bardagin dolu tarafindan bakmak lazim.

4541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 4:47:46 

quote:

Benim tek derdim montaj. Servise daha once sormustum pek bilgileri yoktu. Yarin gene sorucam iscilige uygun bir fiyat derlerse hemen slip taktiricam.

Montaja da montaj demeye sahit ister. O kadar basit.

Teybi sokmeyi bilen, sonrasinda kabloyu torpidoya cekebilecek birinin takamamasi gibi bir ihtimal yok.
Kablo eger torpidoya verilmekte zorlaniliyorsa (yeterli bos alan olmadigi icin), biraz daha rahat gorebilmek icin torpidoyu sokmeyi bilmek de gerekebilir.

Kirmizi ile isaretledigim kablo kutu icerisinden cikiyor.

1 numarayi teybin arkasindaki sokete
2 numarayi aractan gelen sokete
3 numarayi da adaptorun arkasina takinca bitiyor

Bana gelen kablo aynen budur (BMW e46), diger araclara gore de mantik aynindir sanirim, ancak soketler degisik tabi, araca gore farkli.

4541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 15:00:11 

quote:

Bahsettiginizi biraz once denedim dunki konusmalarimizdan sonra.

Asagida gosterecegim kablo ile sesi dijital olarak ilettim, telefon sarj da oluyor, ses acma kapama icin sadece teyp ve direksiyon kullaniliyor, ancak sarki gecisleri yine iPhone'dan yapiliyor.

Bir ucu USB ve AUX - diger ucu iPhone sarj girisi olan kablo

Kablodaki USB'yi cakmak sarjina taktim, AUX'u music changer adaptorune taktim, iPhone girisini de iPhone'a taktim.
Sarj oluyor + Ses dijital olarak iletiliyor (iPhone'dan ses kontrolu yapilamiyor yani)
USB'yi takmazsaniz sadece ses dijital olarak aktariliyor

Bu benim icin AUX ile baglamaktan daha mesakkatli bir islem, kaldi ki goruntu guzel olsun diye ya cakmakligin arkasindan elektrigi torpidoya iletmek lazim, ya da music changer adaptorunu cakmakligin oralara bir yere almak lazim :)
Parca gecisleri teypten yapilmadigi icin iPhone'u baglayacaksam AUX'tan baglarim, sarj edeceksem de cakmak sarjimi kullanirim ayri ayri. Bana yeter :)

Ha ses dijital olsun, ben AUX to AUX baglantinin sesinden rahatsizlik duyuyorum derseniz o zaman resimdeki kablo isinizi gorecektir.
Kablonun AUX'unu music changer'a, iPhone girisini de iPhone'a bagladiginizda dijital ses alirsiniz...
Ben de arabada duran AUX to AUX kablonun yanina bu kabloyu da koydum. iPhone/iPod'dan muzik dinlenilecekse bu kablo ile dinlerim. iPhone/iPod harici bir cihaz ile dinlenilecekse zaten mecburen AUX to AUX ile dinlenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 5 Mayıs 2012; 15:03:11 >

5473 Mesaj
5 Mayıs 2012; 15:09:03 

Valla hocam cok tesekkurler eline saglik usenmedin bizim icin arastirdin.
Bugun trabzon honda servisini aradim durumu izah ettim. Bikactane taktik ama ses kalitesi iyi degil diye sorunlar yasadik o yuzden artik takmiyoruz dediler. Ama illa istiyosaniz tanidik birilerine yonlendirebiliriz dediler. Garanti konusunda ilerde sorun olursa sikinti yasayabilirsiniz dediler. Aracimin garantisi devam ettiginden biraz cekindim acikcasi. 5-6 ay dahabeklicem garantim dolunca taktiricam.
Hersey icin tesekkurler Onur bey

4541 Mesaj
5 Mayıs 2012; 17:09:21 

quote:

Valla hocam cok tesekkurler eline saglik usenmedin bizim icin arastirdin.
Bugun trabzon honda servisini aradim durumu izah ettim. Bikactane taktik ama ses kalitesi iyi degil diye sorunlar yasadik o yuzden artik takmiyoruz dediler. Ama illa istiyosaniz tanidik birilerine yonlendirebiliriz dediler. Garanti konusunda ilerde sorun olursa sikinti yasayabilirsiniz dediler. Aracimin garantisi devam ettiginden biraz cekindim acikcasi. 5-6 ay dahabeklicem garantim dolunca taktiricam.
Hersey icin tesekkurler Onur bey

Rica ederim ustad :) Elden gelse fazlasini yapabilsek.

Kafanizin rahat olmasi en onemli sey tabiki, o yuzden birsey diyemem ama bu konuda bile garantinin lafini etmeleri mantiksiz. Cunku gercekten rahatsizlik verici bir durum olacagini zannetmiyorum.

Yani cakmakliga takilan bir sarj aleti bile bu islemden daha zararli olabilir :)

Sorun olsa olsa (ki olmasinin imkani yok ama) teypte meydana gelebilir belki. Zaten bu aparati takarken kablo kesme bicme islemi olmadigindan aparat cikartilip orjinal kablo teybe takilip gidildiginde bunu ne servistekiler anlayabilir, ne de araci baglayacaklari bilgisayar anlayabilir.

Neyse tabi belki kalitesinin kotu olma ihtimali de olabilir, o yuzden akliniza nasil esiyorsa o sekilde yaptirin.

THT'de bir Honda Civic EP2 kullanicisi ses kalitesinin cok iyi oldugunu yazmisti, o basliga bakarken gordum orada da yazmisim size :)

5473 Mesaj
5 Mayıs 2012; 20:36:15 

Evet tht de de sormustum. Son soylediginiz cok mantikli bir sorun olursa sokturulup gidilse zaten anlamazlar. İlk firsatta taktiricam bu kafama yatti simdi.
İyi forumlar:)

4541 Mesaj
6 Mayıs 2012; 3:20:09 

quote:

Evet tht de de sormustum. Son soylediginiz cok mantikli bir sorun olursa sokturulup gidilse zaten anlamazlar. İlk firsatta taktiricam bu kafama yatti simdi.
İyi forumlar:)

:) siz THTdeki arladasa da bir sorun isterseniz aklinizda kalan soru isaretlerini. En nihayetinde o arac da honda cunku.

3 Mesaj
7 Mayıs 2012; 1:54:16 

Hocam ürünü nerden aldınız acaba toyota corolla 2004 uyumlu almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun?

4541 Mesaj
7 Mayıs 2012; 10:12:33 

quote:

Orijinalden alıntı: selcukpakaki

Hocam ürünü nerden aldınız acaba toyota corolla 2004 uyumlu almayı düşünüyorum yardımcı olurmusun?

İlan No: 67404397

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 7 Mayıs 2012; 13:37:59 >

3 Mesaj
7 Mayıs 2012; 13:30:21 

quote:

quote:

http://www.sahibinden.c...parati-67404397/detay/?

hocam teşekkür ederim taksit imkanı uyguluyorlarmı peki bi bilginiz varmı?

4541 Mesaj
7 Mayıs 2012; 14:00:02 

quote:

quote:

quote:

İlan No: 67404397

hocam teşekkür ederim taksit imkanı uyguluyorlarmı peki bi bilginiz varmı?

Forumdan bir alıntı yapayım Taksit konusunda:
"Sen GET olarak yapacaksın satışı. Sana ne kadar para gelmesini istediğini / ilanda fiyatın ne görünmesini istediğini gireceksin. Alıcı taksitle almak istiyorsa eğer alırken ödeme seçeneklerinden girip, ekstra komisyon ödeyerek alacak."

Dolayısıyla ürünler sitede GET ilanı olduğu için muhtemelen almak istediğinizde taksit seçeneği de çıkacaktır. Sizin ödemeniz gereken ekstra Taksitlendirme ücreti ne olur onu bilemiyorum.

NOT1: Ürün ilanında: "LÜTFEN ARACINIZA UYUMLULUĞUNU VE STOK DURUMUNU SORUNUZ..TÜM ARAÇLARA GÖRE USB MEVCUTTUR…SORABİLİRSİNİZ.. LÜTFEN DİĞER İLANLARIMIZA BAKINIZ.." yazmaktadır.
Ben sadece 2004 Toyota dediğiniz için satıcının sayfasında arama yaptım ve o şekilde ilanı paylaştım. Yoksa aracınıza uyumluluğu konusunda vs. herhangi bir fikrim yok. Bu konu ile ilgili satıcı ile irtibata geçiniz lütfen.

NOT2: Benim satıcı ile veya ürün ile ilgili herhangi bir bağım yoktur buarada, onu da belirteyim.
Bu sitede veya başka sitelerde benzer ürünler başka satıcılar tarafından da satılmaktadır. Ben uygun fiyatlı olarak bunu bulduğum için bu satıcıyı seçtim ve İstanbul'da elden aldım, aynı yerde taktırdım.
Ellerinde her araç için yüzlerce ürün vardı, zaten sorduğumda ürünün distribütörlüğünü aldıklarını söylemişlerdi.

NOT3: Yukarıda da bahsettiğim gibi ben ürünü İstanbul içinde ELDEN (firmanın bulunduğu yerden) aldım ve orada aynı kişiye taktırdım. İnternet üzerinden peşin veya taksitle alışveriş yapmadım. Sadece siz Taksit ile ilgili soru sorduğunuz için yine donanımhaber forumundan arama yaptığımda gördüğüm mesajı yazdım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 7 Mayıs 2012; 14:01:37 >

3 Mesaj
7 Mayıs 2012; 14:21:13 

az önce satıcıya mesaj attım hocam uyumlu ürün varmı diyerekten inş. vardır sistem on numara cevapladığınız için ayrıca tşk ederim :):) hayırlı günler

671 Mesaj
7 Mayıs 2012; 16:29:56 

Nissan Note'a düşünüyorum ben de umarım uygun model vardır.

4541 Mesaj
7 Mayıs 2012; 17:02:04 

quote:

Nissan Note için İlan No: 67434689 olarak gözüküyor.
Yine de satıcıya sorarsınız.

671 Mesaj
7 Mayıs 2012; 21:07:53 

quote:

quote:

Teşekkürler

4541 Mesaj
8 Mayıs 2012; 13:32:23 

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Rica ederim :)

1 Mesaj
9 Mayıs 2012; 12:24:01 

Sevgili Onur__ kardeşim. Yapmış olduğun çalışmalar ve açıklamalar çok güzel ve yeterli. Ellerine sağlık. (53 yaşında olduğum için kardeşim dedim, umarım yanılmadım)
Benim problemime gelince;
2009 Megane 2 dizel aldım. Radyo veya cd sesinden memnun değilim. Arka hoparlörleri de taktırdım, ses kalitesi yine tatmin etmiyor. Mono cd olduğundan stereo ses çıkmıyormu bu aletten?
Bu cihazı takarsam, stereo ve bas tiz gibi özellikleriyle sesin kalitesi yükselir mi sizce?
İlgine teşekkür ederim

4541 Mesaj
9 Mayıs 2012; 12:31:38 

quote:

Orijinalden alıntı: skyz

Sevgili Onur__ kardeşim. Yapmış olduğun çalışmalar ve açıklamalar çok güzel ve yeterli. Ellerine sağlık. (53 yaşında olduğum için kardeşim dedim, umarım yanılmadım)
Benim problemime gelince;
2009 Megane 2 dizel aldım. Radyo veya cd sesinden memnun değilim. Arka hoparlörleri de taktırdım, ses kalitesi yine tatmin etmiyor. Mono cd olduğundan stereo ses çıkmıyormu bu aletten?
Bu cihazı takarsam, stereo ve bas tiz gibi özellikleriyle sesin kalitesi yükselir mi sizce?
İlgine teşekkür ederim

Teşekkür ederim.

Bu sistem ile bir fark olacağını düşünmüyorum.

Sorununuzu anca ana ünite (teyp) değiştirerek veya sisteme anfi ekleyerek çözebilirsiniz gibime geliyor.

5473 Mesaj
9 Mayıs 2012; 15:34:00 

Bende bu gün gg dan aldım aparatı. gelince taktırıp izlenimlerimi yazarım.

4541 Mesaj
10 Mayıs 2012; 14:08:14 

quote:

Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi çıkar.

5473 Mesaj
10 Mayıs 2012; 14:27:16 

quote:

quote:

Hayırlı olsun, inşallah istediğiniz gibi çıkar.

aparattan yana sıkıntı yaşicamı düşünmüyorumda onu monte ettirecek yer sıkıntı. Servis takmak istemiyor bakalım kime taktırıcaz.

5473 Mesaj
11 Mayıs 2012; 19:12:55 

Bugun bi tesisatciyla gorustum 50 tl istedi montaj icin. Bide bu aldigin kalitesiz bende 185 e kalitelisi var dedi. Hepsinin cinde ayni fabrikada uretildiginden ithalatciya gore marka basildigindan haberi yok adamin. Cok zor civiklere montaj dedi. Youtubede videosu var adam 5 dk da sokup takiyo. Usta yok burda gercekten. Servisi zorlim bakim takarlarmi.

4541 Mesaj
12 Mayıs 2012; 2:10:29 

quote:

Bugun bi tesisatciyla gorustum 50 tl istedi montaj icin. Bide bu aldigin kalitesiz bende 185 e kalitelisi var dedi. Hepsinin cinde ayni fabrikada uretildiginden ithalatciya gore marka basildigindan haberi yok adamin. Cok zor civiklere montaj dedi. Youtubede videosu var adam 5 dk da sokup takiyo. Usta yok burda gercekten. Servisi zorlim bakim takarlarmi.

:) Kalitelisiymis. Seviyoruz bu ustalari..

Serviste bir tane usta bile tanisaniz isi cozersiniz. Ya usta sok su aracin teybini diyin, soksun teybi, sonra arkasindaki kabloyu cikartip aparatin kablosunu takin, aparati da takip deneyin, sonra arkadan torpidonun oraya alin kabloyu, budur yani..

5473 Mesaj
12 Mayıs 2012; 14:36:35 

Araci alali 4 ay oldu serviste pek tanidigim yok. Cihaz pazartesi elimde olucak gelsin gidip servisi ikna edicem.

582 Mesaj
15 Mayıs 2012; 19:34:50 

benim için cok faydalı bir konu oldu teşekkürler onur bey. yabancı sitelerden benzer ürünleri araştırmıştım ancak en uygunu dahi kargoyla beraber 200-250tl 'ye geliyordu. o dönemde montaj videolarını da izlemiştim bu da aynı yoldan monte ediliyormuş, fiyat uygun. satıcı ile de görüştüm sanıyorum alacağım. deneyimlerimi aktarırım.

4541 Mesaj
15 Mayıs 2012; 21:17:55 

quote:

Orijinalden alıntı: eas722

benim için cok faydalı bir konu oldu teşekkürler onur bey. yabancı sitelerden benzer ürünleri araştırmıştım ancak en uygunu dahi kargoyla beraber 200-250tl 'ye geliyordu. o dönemde montaj videolarını da izlemiştim bu da aynı yoldan monte ediliyormuş, fiyat uygun. satıcı ile de görüştüm sanıyorum alacağım. deneyimlerimi aktarırım.

Rica ederim ustad.

Benim taktirmadan onceki halimi gordum sizde. Yabanci sitelerden arastirma, videolari izleme, fiyatin pahali gelmesi vs. :)

Insallah memnun kalirsiniz benim gibi

5473 Mesaj
15 Mayıs 2012; 22:45:50 

Bende onur beyin yardimlariyla urunu aldim ve bugun yetkili servise 50 tl ye taktirdim. Sukadarini soylim 10 numara oldu:)) sd den cd gecisleri cd icinde sarki gecisleri cok hizli ses guzel ve montaj guzel. Ortalikta gezinmiyor civigime super oldu. Sd denedim usb denedim aux denedim hepsi super.
Tekrar tesekkurler onur bey

4541 Mesaj
15 Mayıs 2012; 22:48:03 

quote:

Bende onur beyin yardimlariyla urunu aldim ve bugun yetkili servise 50 tl ye taktirdim. Sukadarini soylim 10 numara oldu:)) sd den cd gecisleri cd icinde sarki gecisleri cok hizli ses guzel ve montaj guzel. Ortalikta gezinmiyor civigime super oldu. Sd denedim usb denedim aux denedim hepsi super.
Tekrar tesekkurler onur bey

Ustad sevindim sorun cikmamasina :) Hayirli olsun

Gule gule kullanin

5473 Mesaj
18 Mayıs 2012; 10:17:52 

2008 honda civic premium montaj sonrası resimleri arkadaşlar. belki düşünenlere fikir verebilir.

4541 Mesaj
18 Mayıs 2012; 11:09:43 

Çok güzel düşünmüşsünüz yeri, hayırlı olsun.

1154 Mesaj
21 Mayıs 2012; 15:33:47 

Cihazın fiyatı çeşitlilik gösteriyor internette tam olarak kaç liradır?En ucuz kaça bulabiliriz?Montajı kendimiz yapamazmıyız teybin soketini arka tarafından sökünce tekrar takınca sorun olurmu kod falan istermi teybi kitlemeyelim.2004 Passat

1154 Mesaj
21 Mayıs 2012; 16:03:44 

İleride aracı değiştirdik diyelim bu durumda uyumu soketi bulabilirmiyiz?

4541 Mesaj
21 Mayıs 2012; 16:05:30 

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Cihazın fiyatı çeşitlilik gösteriyor internette tam olarak kaç liradır?En ucuz kaça bulabiliriz?Montajı kendimiz yapamazmıyız teybin soketini arka tarafından sökünce tekrar takınca sorun olurmu kod falan istermi teybi kitlemeyelim.2004 Passat

BURAYA TIKLARSANIZ ben ve diğer satın alanların aldığı kişiye ulaşırsınız.
Sayfada herhangi bir ilana tıklayıp, daha sonra sağ tarafta bulunan Mesaj Gönder butonuna tıklayıp satıcıya soru sorabilirsiniz. Sizin aracınız için ürün mevcut mu, stokta var mı, montajı nasıldır gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 21 Mayıs 2012; 16:06:28 >

4541 Mesaj
22 Mayıs 2012; 11:52:18 

quote:

Bunu da satıcıya danışmak lazım. Tek kablo satılıyor mu yoksa komple aparatla birlikte mi satılıyor.

1154 Mesaj
22 Mayıs 2012; 11:54:52 

quote:

quote:

Bunu da satıcıya danışmak lazım. Tek kablo satılıyor mu yoksa komple aparatla birlikte mi satılıyor.

sordum sadece vag grubu araçlara uyumluymuş 2005 altı

4541 Mesaj
22 Mayıs 2012; 12:01:58 

quote:

sordum sadece vag grubu araçlara uyumluymuş 2005 altı

BU LİNKTEKİ ÜRÜN sizin aracınıza olmuyor muymuş?

Ben de ilk sorduğumda görememiştim ama şimdi var gözüküyor. İsterseniz bir daha sorun.

Veya başka satıcılardan da bakabilirsiniz, Google'a 2004 passat usb sd yazınca baya ürün çıktı.
(Ben ürünü en uygun fiyatlı olarak linklerini verdiğim satıcıda bulduğum için ve oradan aldığım için onu yazıyorum. Başka satıcılar da olabilir veya Yatour diye de bir marka var, aynı işlevi görüyor olabilir)

582 Mesaj
23 Mayıs 2012; 19:42:51 

bozkan38,
cok güzel düşünmüşsünüz güle güle kullanın. bakalım, bu yaz süresince ben de düşünüyorum kurmayı. fotografları paylaşırım

1154 Mesaj
27 Mayıs 2012; 15:57:50 

Cihazı aldım taktım passatın 8 adet kaliteli hoparlörü sayesinde mükemmel bir ses alıyorum.Stok donanıma göre,baslar tizler çok iyi.Tavsiye ederim.

4541 Mesaj
28 Mayıs 2012; 13:43:52 

quote:

Cihazı aldım taktım passatın 8 adet kaliteli hoparlörü sayesinde mükemmel bir ses alıyorum.Stok donanıma göre,baslar tizler çok iyi.Tavsiye ederim.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

2700 Mesaj
29 Mayıs 2012; 10:12:16 

2005 nissan primera tekna icin hala bulamadim. Hepsiburada.com da var ama model yili belirtilmemis

2005 Nissan Primera Tekna + 2005 Renault Modus 1.6 Dynamique Stil Paket
www.nissanclubtr.com

61 Mesaj
29 Mayıs 2012; 13:50:44 

ben bu üründen aldım yanlız aracım laguna ve 6lı cd changer olduğu için kullanamadım (benim teybin arkasında giriş olmadığı için cihazı amfi üzerine bağlamak zorunda kalıyordum ve teyp tuşları çalışmıyor sadece direksiyon kumandasından çalışıyor cihaz ) o yüzden satılığa çıkardım almak isteyen varsa linkini veriyorum...

http://www.sahibinden.c...3-calar-88115349/detay/

4541 Mesaj
30 Mayıs 2012; 13:27:04 

quote:

Orijinalden alıntı: sertancay

ben bu üründen aldım yanlız aracım laguna ve 6lı cd changer olduğu için kullanamadım (benim teybin arkasında giriş olmadığı için cihazı amfi üzerine bağlamak zorunda kalıyordum ve teyp tuşları çalışmıyor sadece direksiyon kumandasından çalışıyor cihaz ) o yüzden satılığa çıkardım almak isteyen varsa linkini veriyorum...

http://www.sahibinden.c...3-calar-88115349/detay/

Hocam ürünü satmışsınız sanırım, hayırlı olsun.

Siz CD Changer'ınızı kullanıyorsunuz diye mi USB SD aparatını kullanmak istemediniz?
Yani CD Changer kablosunu teybin arkasından söküp bu aparatı taktığınızda çalışacaktı ürün değil mi?

CD Changer boşa çıkmasın diye istemediniz heralde kullanmak.

Sayfa:   [1] 3 4 5 6      >>
Tüm forumlar » [Motorlu Araçlar Dünyası] » Ses ve Görüntü Sistemleri » İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX
Sayfa: [1] 3 4 5 6      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

1.887