Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
171
Favori
328.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3D blok kırma oyunuydu. Oyundaki bloklarının rengini değiştirebiliyor yada oyundaki bir bölümün tamamını oyuncu tasarlayıp oynuyordu. PC.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mystique_Alice

    2002-2005 Tarihleri arasında oynadığım bi oyun vardı 5-6 yaşlarındaydım sanırım.Galiba oyunda kendim bölüm oluşturodum.Bölüme İstediğim kadar küp,top koyabiliyodum,bunların rengi,boyutu vb. ayarlanabiliyodu.Bölümü oluşturduktan sonra o bölümü oynuyodum,galiba topları yönetiyodum küpleri yok ediyodum.Kendim bölüm oluşturmasamda oyunda yüklü bölümler vardı herhalde.Oyundan hatırladığım görüntü:beyaz top koyu pembe bir küpe çarpıyor.Bu kadar hatırlıyorum. . Hatırlayan var mı bu oyunu?



    küp ve top resimleri buldum ,photoshopta birleştirip aklımdaki görüntüyü yapmaya çalıştım,

    http://imageshack.us/photo/my-images/256/90105518.jpg/




    muhtemelen inndir.com dan indirdiğim freeware oyundu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystique_Alice -- 9 Temmuz 2015; 16:11:22 >




  • X kare kullanıcısına yanıt
    ÇOK TESEKKÜRLER @X kare
  • 10 yıldır ps1 oyunu hatırlamaya çalışıyorum . bir otel odasında başlıyor oyun,banyodan küvetten sniper alıp karşı binadakileri öldürüyordun , sonra otelden çıkarken adamları filan öldürüyordun elektro shock vardı yakıyordu milleti filan , ismini hatırlayan var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yardımbeyler

    10 yıldır ps1 oyunu hatırlamaya çalışıyorum . bir otel odasında başlıyor oyun,banyodan küvetten sniper alıp karşı binadakileri öldürüyordun , sonra otelden çıkarken adamları filan öldürüyordun elektro shock vardı yakıyordu milleti filan , ismini hatırlayan var mı

    Syphon Filter 3
  • Yodanın bir oyunu vardı bulmaca puzzle falan çözüyorduk,tatooine de yarış yönetiyorduk,barda müzik falan çalıyorduk.Bir dergiden çıkmıştı herhalde çok ilginç bir oyundu var mı bilen ? (Yoda Stories değil)
  • Arkadaşlar çok fazla konu var okuyamayacağım ama 2oyun var ilki yarış oyunu yarışma genelde takla,yandan duvardan gitmek vardı pistler genelde havada olur aşağı düşerken cimlerde giderdin pek hatırlamıyorum ama çok güzeldi birde FPS oyun vardı bi aralar acayip modaydi değişik yaratıklar varkarakter olarak onları seci oduk half life tarzı heal silah sistemi var yerden al felan online ve single oynanıyordu hikâyesi yoktu onları bilen varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Yodanın bir oyunu vardı bulmaca puzzle falan çözüyorduk,tatooine de yarış yönetiyorduk,barda müzik falan çalıyorduk.Bir dergiden çıkmıştı herhalde çok ilginç bir oyundu var mı bilen ? (Yoda Stories değil)

    Bu mu ?

    Star Wars: Yoda's Challenge
    https://www.youtube.com/watch?v=MlA1wbz-0Sg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    quote:

    Orijinalden alıntı: ayvacuk

    Yodanın bir oyunu vardı bulmaca puzzle falan çözüyorduk,tatooine de yarış yönetiyorduk,barda müzik falan çalıyorduk.Bir dergiden çıkmıştı herhalde çok ilginç bir oyundu var mı bilen ? (Yoda Stories değil)

    Bu mu ?

    Star Wars: Yoda's Challenge
    https://www.youtube.com/watch?v=MlA1wbz-0Sg

    Evet bu çok teşekkür ediyorum.Çok aradım ama hiç bir şey bulamamıştım.




  • 3D blok kırma oyunuydu. Küplere top gönderip kırıyordum. Oyundaki bölümleri kendim tasarlayabiliyordum. Pembe küpleri bir arkaplan üzerine rastgele dizip beyaz toplar gönderdiğimi hatırlıyorum mesela. Belki de bu oyunun kendi bölümüdür. (Bölüm tasarlamayı Ataride oynadığımız Tank oyununa benzetebiliriz.) 2004'te ya da 2002-2005 arasında, muhtemelen "inndir.com" dan indirdiğim ücretsiz PC oyunuydu.

    Edit: Anlatım bozukluğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystique_Alice -- 13 Temmuz 2015; 16:41:04 >
  • Merhaba arkadaşlar oyun biraz yeni 2-3sene felan önce oynadım oyunun adında uncle vardı amcamizi arıyordum bölümlerden oluşur gibiydi bi eldiven vardı çok yükseğe ziplayabiliyorduk bide böle kayalar vs var spiderman gibi tutup fieliyorduk max 3 hak vardı sonra tutunamayıp dusuoduk en sonda amcamizi biliyorduk o oyunun adını hatırlayan varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bastus11

    Merhaba arkadaşlar oyun biraz yeni 2-3sene felan önce oynadım oyunun adında uncle vardı amcamizi arıyordum bölümlerden oluşur gibiydi bi eldiven vardı çok yükseğe ziplayabiliyorduk bide böle kayalar vs var spiderman gibi tutup fieliyorduk max 3 hak vardı sonra tutunamayıp dusuoduk en sonda amcamizi biliyorduk o oyunun adını hatırlayan varmı ?

    http://store.steampowered.com/app/278360/?l=turkish

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürlerilginc bi oyun ve zevkli ama daha 1senelikmis oyun ama sanki daha önceden oynamış gibiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 2005 yılları arasında oynadığım bi oyun vardı. Fps tarzı mı oluyor ne sadece adamıneli gözüküyordu İlk bölümü bi yerden kayarak tapınak gibi bi yere düşüyorduk.karanlık bi atmosferi vardı Ve düşmanlarımız böyle kafalarını sağa sola sallayarak yürüyorlardı. Ordan oraya zıplardık aşağıda canavarlar oluyordu. Ayrıca pc de oynuyordum. Oyunun ismini hatırlayacak bi cengaver var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanpolat13 -- 16 Temmuz 2015; 18:01:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba benimde aklımda kalan bir oyun var bir dinazor vardı kırmız sarı ve küçüktü bölüm geçtikçe ilerliyodun ve yaklaşık 15-30 bölüm sonra buyumutu baya bi bölüm vardı ve yanlışlıkla kuzenim oyunu silmişti tam olarak hatırlayamadığım ama onu aramaktan vazgeçemediğim bi oyun biliyosanız cevabınızı bekliyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Petegrus

    quote:

    Orijinalden alıntı: prestijkorsan07

    quote:

    Orijinalden alıntı: Petegrus

    Bende bir oyunun ismini hatırlayamıyorum.Bir tür puzzle oyunu zamana karşı renkleri eşleştir tarzı parçalara dokundugunda duvardan yankılı taş sesi gelirdi aklımda kalan resim :D
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]
    Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar [ANA KONU]

    :S

    yokmu bilen

    https://www.google.com.tr/search?espv=2&biw=1920&bih=955&tbm=isch&sa=1&q=mahjong+games&oq=mahjong+games&gs_l=img.3..0i19l5j0i30i19j0i8i30i19l4.1964.6431.0.6660.13.12.1.0.0.0.302.1695.0j9j0j1.10.0....0...1c.1.64.img..3.10.1551.FZxxbEI7M_4



    Belki ismi böyledir? Mahjong




  • Evet arkadaşlar anlatacağım oyun yaklaşık 15 sene önceydi sanırım. Muhtemelen çete oyunu idi, oyunda ya tek kişiyi yönetiyorduk ya da 4-5 kişi ile ilerliyorduk tam hatırlamıyorum, kuşbakışı kamera ile oynuyorduk, oyunda evlere girebiliyorduk, eve girince evin çatısı görünmez oluyordu ve içerisini görebiliyorduk(the sims gibi), kontrol ettiğimiz çete ve diğer çetelerin üstleri çıplak olup sadece altlarında hangi çeteye ait olduklarını belirten renkli şortlar vardı. Sanırım yönettiğimiz çete mavi şort giyiyordu.
    Umarım hatırlayan olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 27 Temmuz 2015; 1:39:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 02an1907

    Evet arkadaşlar anlatacağım oyun yaklaşık 15 sene önceydi sanırım. Muhtemelen çete oyunu idi, oyunda ya tek kişiyi yönetiyorduk ya da 4-5 kişi ile ilerliyorduk tam hatırlamıyorum, kuşbakışı kamera ile oynuyorduk, oyunda evlere girebiliyorduk, eve girince evin çatısı görünmez oluyordu ve içerisini görebiliyorduk(the sims gibi), kontrol ettiğimiz çete ve diğer çetelerin üstleri çıplak olup sadece altlarında hangi çeteye ait olduklarını belirten renkli şortlar vardı. Sanırım yönettiğimiz çete mavi şort giyiyordu.
    Umarım hatırlayan olur

    Şu listede ki oyunları bir incele. Anlattığın tarzda olan farklı oyunlar biliyorum hepsi listede var belki aradığında vardır.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Organized_crime_video_games




  • Bulamadım maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benimde eskiden oynadığım bir bilgisayar oyunu vardı ismini hatırlayamıyorum sanırım F harfi ile başlıyordu ismi. oyunu biraz anlatayım.
    oyun strateji robot oyunuydu avatar filminde hani 2 ayaklı insanların içine bindiği robot vardı ya o türden bi robotu idare ediyorduk, tabi robotun içinde insan yoktu şekil olarak anlaşılması için örnek verdim. görüntü tepeden değildi kontrol ettiğimiz robota kilitli şekilde 3b görünümlüydü yani oyunun içindeydik. aynı anda 2 kişi aynı bilgisayarda oynanabiliyordu ekran ikiye bölünüyordu o zaman. rakip olarak ya 2 kişi karşılıklı oynanabiliyordu yada bilgisayar seçilebiliyordu. bilgisayar seçildiğinde rakip uçak şeklinde siyah bir robot oluyordu ve o havada geziyordu ve sürekli konuşuyordu, binalarını patlattığımızda kızarak birşeyler diyordu, o bizim binamızı patlattığında gülüyordu. oyunda her iki tarafında ana binaları oluyordu bu ana binadan sürekli küçük robotlar çıkarak rakibin ana binasına doğru gidiyorlardı tabi güzergahta da sabit otomatik silahlar vardı bu silahları patlatıp kendi rengimizden yapabiliyorduk böylece küçük robotlarımızın karşıya ulaşmasını sağlıyorduk oyunda amaç rakibin ana binasını ele geçirmekti. öldüğümüzde tekrar ana binadan doğuyorduk.

    önce de dediğim gibi ismi f ile başlıyordu gibi geliyor bana yanlışda hatırlıyor olabilirim oyunu oynadığım zamanlar 1998 2005 arası olabilir. oyunun ismini söyleyen hatırlayan olursa çok sevinirim. teşekkürler.




  • Merhabalar , ben küçükken eniştemin bilgisayarından oynadığım bir oyun vardı sanırım yıl 2007 felandı oyun strateji tarzındaydı age of empires gibi köy kurma felan savaşlar vesaire ancak ileri teknoloji çağda geçen bir oyundu adını harvest diye hatırlıyorum ama araştırdım bulamadım böyle yeni binalar kurunca binalar arasında enerji bağlantıları gibi bir şey oluyordu bir bağ oluyordu ordaki bağı hızlandırabiliyorduk ve dengede tutmak gerekiyordu hızlanınca daha çabuk gelişiyordu ama fazla yüklenince patlıyordu biraz süre geçince waveler gelmeye başlıyor ve köyümüzü savunuyorduk lütfen yardımcı olun :(
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.