quote:
Orijinalden alıntı: cagataykoroglu
quote:
Orijinalden alıntı: demo11590 iste neyse fark etmez benim 850 TL tutarinda butcem var 690 alirim ama bi sorun var ben ps3 de almam lazim bilgisayarda oyun bes elin bes parmayini gecmiyor multi icin konusuyorum yani multi pc den oynamayi seviyorum ama single ps3 de oynamayi seviyorum birsuru oyun cesiti var ozellikle god of war bu oyun hastasiyim hem artik bilgisayardan doydum slkldim 2000 bin gb hardisk var agizina kadar oyun dolu gozum doydu simdi nasip olursa ps3 feet edicem :D
Bu kafaya neyle ulaştın? Bence sana direkt levyeyi verelim.
E valla adam haklı beyler :)
Ne için alıcaz bu kartı şimdi ? GTX 680 sli yapan modeller ne için alıp yapıyor...
Dur ben söyleyeyim...
BF 3 :)
Eh yani, görsel kalite PC kadar değil tabii ki ona söz yokta... Allah için PS 3 te daha çok oyun var, yalan mı yane nedir :)
Allahtan bu yeni oyunlar var gelen de yinede dökülen bu serveti karşılayacak kadar bu donanımları kullanan oyun yok PC de, doğruya doğru.
Burada bakıyorsun, millet almış alacağını ne oynuyor BF 3, ne oynayacak gene BF 3... :/
Hayvani kartlar var oyun yok...
Ne hangi oyun hakkını verecek bu kartın mesela bilen varsa beri gelsin...
Ha tabii 3d vision surround BF 3 MULTİ devasa harita 64 kişi :)
Hmm doğru...
Hemmen gidip GTX 680 SLİ yapalım, yada dur az bekleyip GTX 690 alalım !
Elzem tabii...
Yazık ya, komik...
Bari başka oyunlar olsa şöyle eh buna da bu kart lazım dedirten...
Şu konsol sahiplerine komiksin modunda takılmayın artık, oyun yok oyun bu kadar parayı saçtığına değecek, adamlar bu konuda haklı en azından.
Ulan varsa yoksa BF 3, kıtmı kardeşim bu kadar para saçan ademoğlu böyle sistemlere...
Başka bir şey oynamaz mı ?
Tek oyuna o paralar dökülür mü ?
Herkes bi GEEK modunda takılıyo bu sitede, büyük marifet gibi...
Ne oyundan anlayan var ne adam akıllı oyuncu ( sözüm meclisten dışarı )
Varsa yoksa en son ne çıktıysa 3 er 5 er alsın ss atsın ego tatmini şov yapsın, tebrikleri kabul etsin, kendi çapında ortam yapsın sanal alemde para saçtığı şeylerle...
Ha bunu bir de hobi sanmıyorlar mı...
Tabii, en son çıkan telefonu almak hobi, gösteriş hobi, nazik cümleler kurarak lafta mütevazi takılıp caka satmak ve komik olmak hobi...
İyi hastalıklar, yeni tutkular bekler yeni arzu objeleri...
10 da 1 ini kullanmadığımız şeyler için 2 3 oyun için millete şov için...
Birde başka yerde başka insanda yokmuş performansı neymiş ne değilmiş bilinmiyormuş gibi böyle bir heves falan...
Biz bu haldeysek kusura bakmasın kimse ama 800 tl lik PS 3 sahibi PC ye çıkanlardan daha nitelikli oyunlara sahipse ve oynuyorsa, buradan ahah şaşkın bu yaa konsol diyor hala demek asıl komik oluyor...
En azından milyarlar saçan dakika başı PC tayfası gibi 2 3 oyundan ( aslında 2 3 bile değil BF 3 odur yani :) ) çok daha fazla ve çeşitli ve güzel oyun oynuyor bu beğenemediğimiz konsol tayfası...
PC de de güzel oyunlar var bu kadar üst uç ekran kartlarının hakkını verenler 2 3 tane olmakla birlikte şimdilik ama oynayan yok zaten...
Kaç gtx 680 ne bileyim gtx 590 yada sli fantezili arkadaş Arkham City i oynadı...The Witcher 2 yi oynadı, SKYRİM i şöööyle modlayıp modlayıp canavar gibi oynadı, CRYSİS 2 yi bile DX 11 de fulleyip oynadı...
Eaaah, buraya bunları yazmak bile saçma, vakit kaybı, sanal ortam, sanal zırvalıklar...
Millet bu kartları oyun için falan almıyor, kendi çapında cemiyetinde hava atmak için alıyor eşe dosta yabancıya, buz gibi ortada...
O yüzden işte...
Gamer değil bu zihniyet...
GEEK zihniyeti...
:)