Şimdi Ara

İddia : Yeni Galaxy, SIII olmayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
11.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İddia : Yeni Galaxy, SIII olmayabilir






    Samsung'un 3 Mayıs'ta tanıtacağı yeni Galaxy modeli hakkında pek çok görsel ve video internete sızarken, Amazon Almanya sitesinde de ön siparişlere başlandığı ortaya çıktı. Samsung'un SIII olarak adlandırması beklenen yeni modeli ile ilgili farklı bilgiler internette dolaşıyor ancak Cnet sitesinden ilginç bir iddia geldi.




    Cnet sitesinin İngiliz telekom sektöründeki kaynaklarına dayanarak verdiği haberinde yeni Galaxy modelinin S2 gibi yenilikçi olmayacağı, üzerine bazı eklemeler yapılarak piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. 




    Apple'ın, iPhone 4 modeli üzerine tasarım olarak değil donanım olarak bazı iyileştirmeler yaparak iPhone 4S modelini ortaya çıkarması gibi, yeni Galaxy modeli de benzer bir stratejiye sahip olacak. Site yeni modelin SIII olarak adlandırılmayacağını belirtiyor. Modelin firma içi denemelerde Bali kod adıyla anıldığı da diğer bir ayrıntı.




    Exynos 4412 dört çekirdekli 1.4GHz hızında işlemci, hızlandırılmış Mali-T400 grafik birimi, 4.65 inçlik 720p Super AMOLED ekran, 1GB RAM, 8MP kamera, 16GB depolama kapasitesi şimdilik ortada dolaşan iddialar. Ancak ses getirecek ve rakiplerini geride bırakacak derecede önemli bir donanım yeniliği göze çarpmıyor.  




    Modelin sunacağı en önemli yenilik ön kamera ile göz takibi yapılabilmesi. Samsung bunu İnsan Etkileşimi olarak adlandırılıyor. Ön kamera, kullanıcının gözünü takip ederek ekrandan gözünü ayırdığını algıladığında uygulamayı kapatıyor veya ekran kilidini devreye sokuyor.




    Gsmarena sitesi ise bir süredir bu özelliklere sahip telefonun Galaxy M Olympic Edition olarak 3 Mayıs'ta tanıtılacağını ısrarla belirtiyor. Samsung'un bu modeli 2012 olimpiyatları için hazırladığı biliniyor. Tanıtım afişlerinde SIII şeklinde bir isimlendirmeden ziyade Sonraki Galaxy şeklinde bahsedilmesi isim konusunda bir sürprizin bizi beklediğine işaret ediyor olabilir.




    Samsung'un 3 Mayıs'ta tanıtacağı diğer bir hizmet ise S-Cloud olacak. Apple iCloud hizmetine rakip olacak S-Cloud üzerinde Samsung uzun süredir çalışmalar yapıyor. 5GB kapasite tanıyacak olan hizmet, sonrası için belirli ücretler talep edecek.




    İddia edildiği gibi Galaxy M Olympic Edition şeklinde bir modelin tanıtılacak olması, SIII modeli ile ilgili soruların da büyümesine neden olacaktır.

     

    Güncelleme : Samsung ayrıca http://www.tgeltaayehxnx.com/ şeklinde anagram olduğu gözlemlenen site adresinde yarın saat 14.00'a geri sayan bir sayaç koymuş durumda. Muhtemelen model ile ilgili ipuçları bu şekilde verilecek. Bakalım yarın bizi  nasıl bir sürpriz bekliyor. 

     

    İddia : Yeni Galaxy, SIII olmayabilir 








  • olabilir, edilebilir, olmayabilir, Allah bilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 22 Nisan 2012; 23:56:42 >
  • tadımızı bozmayın çıkarın şu s3'ü
  • samsung böyle bişe yaparsa apple patent davası acar alimallah :D
  • büyük bir ihtimalle s3 tanıtılmayacak.
  • o zaman napıyormuşuz nexus serisi telefon kullanıp keyfimize bakıyormuşuz
  • Boyle bir telefon cikaracak kadar aptal degildir samsung. Ben de dahil kimse gecen yilin gpu suna o kadar para bayilmaz. One x ten cok daha iyi bir model bekliyorum ben.
  • Taşlar yerine oturuyor, A15 mimarisinde bir işlemci ancak S3 adını hakeder. Iphone5 i bekleyip Olimpiyatlardan sonra Galaxy S3 ü piyasaya sürebilir. S3 artık tüm özellikleri netleşendaki geçen cihaz olacaksa daha öncede yazdım fiyasko olur, en azından benim için.

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu s3 ün cortex-a15 li islemci ile gelebilme ihtimalini arttirir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatbabatan -- 22 Nisan 2012; 23:58:23 >
  • S3 olacağı konusunda hertürlü iddasına varım
  • o taktik bir tek apple'da işe yarar.samsung'un hedef kitlesi donanım,yazılım,tasarım alanlarında yenilik bekleyen bir kitle.
  • http://www.tgeltaayehxnx.com/
    geri sayım başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 23 Nisan 2012; 0:14:11 >
  • Muhtemlen içinde 2-4 GB arası bir Ram, 2Ghz veya üstüde bir işlemci olucakdır dahili depolama belleği oalrak 64Gb sunulur seçim bize kalır :P:P
    Şirketlerin elinde her potansiyel var evet doğru ister bir iki özellik ekler elinde zaten çokdan beri olan bir teknolojidir büyük ihtimal bu yeni model diye çıkartır Samsung bunu yapabilir, yapmıyadabilir ama yapmıyıcağını düşünüyorum çünkü bu çıkıcak telefon hem tek başına Apple'ın Yeni iPad işlemcisine rakip olucak hemde bir mobil telefonun hatsafhada neler yapabileceğini göstericekdir..
  • Olmazsa umrumda olmaz.Alırım bi tane htc one S A15 le bakarım keyfime hangisi iyi yaparsa parayı kapar ...
  • SII Plus geliyor desenize. Bana mantıklı geldi zira herkes S3'ü cortex a15 işlemciyle bekliyor eğer söylentiler doğru ise cortex a9 4 çekirdekli bi işlemci ile gelicekse HTC One X'den çokda üstün bir cihaz olmayacaktır
  • kesinlikle öyle olmaz,öyle olursa samsung kendini bitiriir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

    Olmazsa umrumda olmaz.Alırım bi tane htc one S A15 le bakarım keyfime hangisi iyi yaparsa parayı kapar ...
    ONE S de tam a15 yok ki nerdeyse a9 quad core ile aynı performans vericek.....Çok az bir fark var. Melez bir chipset kullanıyor ONE S..Pil yönönden iyi fakat.
  • applenin işlerine döndü buda :) 3 mayıs gelsede görsek ne olacağını ama s3ü tanıtmazlarsa iyi olmaz bende htc one gibi yüksek performanslı bir cihaz bekliyorum.
  • Galaxy 3 gelecek rahat olun...
  • Çıkar S3 gitsin ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.