Şimdi Ara

SFxT'nin Hacklenmesi Capcom'u Hüsrana Uğrattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •   
       Street Fighter X Tekken diskinde zaten yer alan 12 karakterin ücretli olarak DLC paketi halinde satılacak olması karşısında hackerlar oyunun Xbox 360 versiyonunu hacklemiş ve 12 karakteri ücretsiz olarak oyuna dahil etmeyi başarmışlardı.

Oyunun yapımcısı Tomoaki Ayano, GameSpot ile yaptığı söyleşide, hackerların 12 karakteri açıp çoktan keyfini çıkarmış olduklarından ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını dile getirdi:

"Şahsen hackleme haberlerini ilk duyduğumda  büyük bir süpriz yaşadım. Benim için oldukça hüsran vericiydi. Beni şaşırtan diğer şeyse hackerların ne kadar yetenekli olduğu."

Street Fighter ve Tekken taraflarından 6'şar karakterin dahil olduğu DLC paketi, oyunun PS Vita sürümü de çıkınca dijital markette 10 dolara satışa sunulacaktı.

• sen karakterleri koy oyunun içine, DLC ile beraber sat oyunu, sonra adamların zaten sahip olduğu ürün için milleti keriz yerine koyarak extra para iste. Sonra da hüsrana uğradım de...

Asıl hüsrana uğrayan oyun dünyasında bayağıdır varolan bir şirketin oyuncularını keriz yerine koyup bir daha talep ettiği oyunculardır sanırım.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REV0 -- 22 Nisan 2012; 17:54:11 >
  • bi söz vardır ama ben onu değiştirerek söyleyim

"Öyle çiçeğe böyle böcek sevgili CAPCOM.."
  • Valla bende hüsrana uğradım daha fazla para vermek istiyordum
  • tomoaki noldu
    zorunamı gitti bebe :D
    nilleti kerizlersen kerizlenirsin :D
  • Ben de Tomoaki Ayano'nun şaşırmasına şaşırdım.Dünyada crak yapılamayan bir oyun var mı da bunu da başaramasınlar.İleriyi görememiş.
  • Utanmadan bide hüsrana uğradık diyorlar. DLC yapmayın demiyoruz size aldığınız o 10$ lık paranın hakkını veren dlc yapın. Resmen kaz gibi nasıl yolacaklarını düşünür olmuşlar. Daha beterini yapsınlar sizin gibi zihniyeti olan şirket ve insanlara
  • Street Fighter X Tekken oyun içine yedirip sözde adı DLCyi Tomoaki Ayano satamayınca zoruna kaçmış ,insan utanır lafını etmez Tomoaki birde hayıflanmış rezil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 22 Nisan 2012; 20:15:11 >
  • allahın sopası yok salak salak dlc icatları çıkarmayın arkadaş o hackerların elleri dert görmez inş.
  • Bu firmalar DLC ile insanları kazıklamaya devam ettiği sürece bu tip haberler okunacak. DLC denen ekler eski oyunlara bedava gelirdi. Biraz adil davranmaları gerek. 50 Euro para verip üstüne bir de DLC için 1 Euro ile 15 Euro arası değişen paralar ödemek hiç hoş değil.
  • hackerlar cok iyi yapmıs hak ettiler dlc bile para bune :D kutluyorum onlari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.