Şimdi Ara

NVidia: Mobil GPU'lar 2014'te Xbox 360'ı Geçecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
     
         Nvidia'nın AnandTech'e yolladığı bir slayt mobil cihazların grafiksel olarak ne tür bir gelişim içinde olduğunu gösteriyor. Bu slayta göre mobil cihazlar 2014 yılında Xbox 360'ın GPU'sundan (Grafik İşlemci Ünitesi) daha iyi performans sunabilecekler.
     
         Yukarıdaki slayta baktığımızda GPU açısından önceki nesle (Xbox 1 ve PS2 dönemi) 2011 yılında ulaşabilen mobil cihazların 3 yıl içinde bu nesil cihazları da geride bırakacaklarını görüyoruz. Yani 2014 yılında Xbox 360'ın grafik kalitesini mobil cihazlarda görme şansımız olacak gibi görünüyor.
     
          2014 yılında büyük ihtimalle yeni nesil konsolların da piyasada olacağını göz önüne almak da gerekiyor. Buna rağmen mobil cihazların Xbox 360 kalitesinde (veya biraz daha iyi) grafikler sunabilecek olması gerçekten de etkileyici. Gerçi Playstation Vita'daki oyunların görsel kalitesini gördükten sonra bu durum artık bize çok da şaşırtıcı gelmiyor.
     








  • Tabloya göre konsolla Pc arasındaki fark her geçen yıl daha da artacak.Yani yeni nesilde bile Pc liderliğini sürdürecek.
  • Bir zahmet artık geçsinler.
  • Geçse nolur ya geçse nolur bana onu söylesinler. Kontroller nolacak Sadece dokunmatik ekranla bir oyun nekadar kapsamlı nekadar zevkli olabilecek ? Herşeyin garafik olmadığını daha o koca beyinleri almadı gitti birçok örnek olmasına rağmen. Mobil Oyunlar gelişebilir ama gerçek Oyuncular asla Pc ve Konsoldan vazgeçebelieclerini hayel edemiyorum. He telefona koacaman ekran ve kontroller eklerlerse olabilir ama ozamanda ona cep telefonumu denir kucak içi telefonmu bilemeyiz artık.Tek bildiğim bişey var ben Oyunumu Konsolumda Pc de oynarım Oyun oynamayı seven biriyim benim gibi olan birçok sayıda insan olduğunuda eminim Mobil Oyunlar benim zerre kadar ilgimi çekmiyo.
  • konsol işte...5 yıl düzüne, 1 yıl dikine, 10 yıl düzüne..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clear_

    konsol işte...5 yıl düzüne, 1 yıl dikine, 10 yıl düzüne..


    5 yıldır donanıma 5 kuruş para vermeden oynuyoruz. Fenamı ? Halada grafiklerini çok beğeniyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.