Valve her ne kadar duyurmamakta ısrar etse de, Half Life 3 ile ilgili tişörtler olsun, ARG'ler olsun, oyunlardan çıkan dosyalar olsun birçok bulgu bulunmuştu. Uzun sayılacak bir aradan sonra Half Life 3, yine sahnede.
İş ahlakı çerçevesinde kendine özel bir tarzı olan Valve, geçtiğimiz günlerde çalışanlarına yeni bir el kitabı dağıttı. Çok geç olmadan internete sızan bu el kitabında bir Reddit kullanıcısı, Half Life 3 ile ilgili bir şey fark etmiş. Evet, tahminleriniz yanlış değil, yine bir Half Life 3 logosu.
gerçekten baydı. ilgiyi sıcak tutuyorlar güya ama insanlar böyle şeyler üzerine konuşmaktan sıkıldılar salak gibi hissediyor insan kendini bi süre sonra.
Baydı artık millet soğuduktan sonra duyurulursa yandı o zaman valve
Milleti soğutmamak için bu tür şeyler yayınlıyor zaten. Half Life mı? O da ne? Dedirtmemek için yapıyorlar. Bir nevi nabız yoklama yani.
Bu ne yahu İllüminati mesajları arar gibi paranoyak olduk. O_o
bunu gören birinin ne düşüneceğini sandılar acaba onu merak ediyorum ? bunu yapıp sonra half life üstünde çalışmıyoruz derler yakında oyun içi görüntü vererek yaparlarsa hiç şaşırmam
oyun kurgulama hikaye içerikleri ve işleniş düzeyi okadar yükseldi ki, valve eski günlerdeki gibi yalnız olmadığını biliyor. şu anda çıkartacakları oyun da eski etkiyi yapamayacağı için tırsıyorlar.
efsane isimlerini korumanın tek yolu da işte böyle sakız gibi işi uzatmak.
artık hl3 ile ilgili haberlere inanmıyorum bu kaçıncı ya?ekran görüntüsü gelene kadar inanmamaya devam edicem.
Half Life serisi çok deyişik bi oyun her oyunuda birbirinden güzel ve deyişik Half Life 3 çıkartırlar bence
Valve hepimizde "Dinozor" geçiyor..
İşin en saçma tarafı da en ufak bir açıklama bile yapılmaması. İlginç firma Valve.
cok sıkıcı sınız valve !! half life haberlerlerini okumaktan sıkılıorum.!
yıllar geçtikçe beklentilerimiz artıyor ve artık beklentimizi karşılayacak bir oyun çıkarabileceklerini sanmıyorum.hemde şu anki seri oyunlarının halini düşünecek olursak
Çıkartacaksan çıkart Gabe çıkarmıyacaksanda gündemi meşgul etme.Yazık değil mi?.Herkes Hf 3 bekliyor.Çıkarmasan çıkarma.
kesin hiç bi çalışma yoktur boşuna heyecanlanıyoruz
Püfff... Yayınlamayın artık şöyle haberleri. Eski heyecanı kalmadı.
Önce reklam sonra oyun...Çok iyi reklamı yapılıp günlerce beklenen ve sonunda fiyasko oyunlar gördük ama bu Valve,HF2 bile o zamanda o grafiklere sahiptiyse bu çok daha üstün olacaktır...
Troll seviyesi: Valve
http://store.steamcommunity.com.ua/app/430/ oyun geçen güne kadar burada listelenmişti şimdi girilmiyor bunun neden haberi yapılmadı anlamıyorum editörlerede yolladım kimsenin umrunda değil
quote:
Orijinalden alıntı: med_cezir197
http://store.steamcommunity.com.ua/app/430/ oyun geçen güne kadar burada listelenmişti şimdi girilmiyor bunun neden haberi yapılmadı anlamıyorum editörlerede yolladım kimsenin umrunda değil
Site linkine dikkat edersen SAHTE olduğunu anlarsın.