Şimdi Ara

Sagem 2004 Kış-İlkbahar Kolleksiyonu : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sagem ülkemizde çok tanınmayan cep telefonundan düz ekran televizyonlara kadar pek çok elektronik ürün üreten bir Fransız firması.

    myX-5 ile pek çok firmadan önce ülkemiz dahil olmak üzere uygun fiyatlı renkli ekranlı cep telefonu konseptini ilk uygulayanlardan biri.

    Agresif cep telefonu pazarında yeterli ölçüde ürünleri tanıtılmayan firma yeni modelleri 2004 yılına hazır bir şekilde giriyor.

    - Sagem myX-1G resminden de anlayabileceğiniz gibi giriş seviyesi siyah-beyaz LCD ekranlı, GPRS, WAP 1.2.1, modem, 200-not sakalama kapasitei, 8-ton polifonik melodi (wav, midi), 5 ekran koruyucu, EMS, T9 gibi özelliklere sahip bir model.

    - Sagem myX-3-2 mevcut X-3 modelini temel almış. 4096 renkli LCD ekran, MMS desteği, 400Kb bellek, polifonik melodi (wav, midi, iMelody), 1500 not saklama vb. özellikler sunuyor.

    - Sagem myC-3s ve Sagem myC-3b ise biri erkeklere diğeri ise kadınlara özel iki telefon. Deniz kabuğu tasarımlı telefonların her biri kendine özgü bir özelliğe sahip. Erkek modeli Sagem myC-3s iki adet hoparlörü ile özellikle Samsung'un çığır açtığı polifoni olayına yepyeni bir boyut kazandırıyor: Stereo Polifonik Melodiler. Kadın modeli Sagem myC-3b ise bioritminizi takip edebilmenizi sağlıyor.

    Bunlar haricinde yakın bir gelecekte fotoğraf çekme özellikli mevcut myX-6'nın yerini alacak üst uçta olan myX-7'nin tanıtılması planlanıyor.

    Mevcut bir kaç markanın dominasyonundan sıkılanlar için hem kaliteli hem de değişik görünümleri ile Sagem'ler iyi bir alternatif.








  • Kesinlikle Sagem`i öneriyorum. Ben şu anda Sagem MyX-6 yı kullanıyorum ve dehşet bir alet yani yok yok. Entegre kapak klipsli kamera, 65000 TFT ekran, sanki Xp işletim sistemi yüklenmiş gibi menü arka planları, çekilen fotğraflar üzerinde değişiklik yapabilme, 2X,3X ve 4X digital zoom,gece görüşü, arazi görüşü, net çekim gibi kamera özellikleri, 12 satır ekran, değiştirilebilir kapaklar, polifonik sesler, ses kaydı, kızılötesi, GPRS (5), kendinizi çekmeniz için ayna yani süper kesinlikle herkese tavsiye ederim...Ahmet ÇELİK
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celikmet

    Kesinlikle Sagem`i öneriyorum. Ben şu anda Sagem MyX-6 yı kullanıyorum ve dehşet bir alet yani yok yok. Entegre kapak klipsli kamera, 65000 TFT ekran, sanki Xp işletim sistemi yüklenmiş gibi menü arka planları, çekilen fotğraflar üzerinde değişiklik yapabilme, 2X,3X ve 4X digital zoom,gece görüşü, arazi görüşü, net çekim gibi kamera özellikleri, 12 satır ekran, değiştirilebilir kapaklar, polifonik sesler, ses kaydı, kızılötesi, GPRS (5), kendinizi çekmeniz için ayna yani süper kesinlikle herkese tavsiye ederim...Ahmet ÇELİK



    Sagem mi kalmış artık hepsi hikaye tek gerçek NOKIANOKIA dan başka telefon kullanmanızı tavsiye etmem




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.