Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Bilgisayarımı az yoracak ücretsiz bir virüs programıarıyorum YARDIM!!!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

11 Mesaj
21 Nisan 2012; 22:59:45 

Ben genellikle truva atların cirit attığı,solucanların bol olduğu sitelere giriyorum da.Bir sürü virüs programı yükledim 3-4 tane ama hiç birinden memnun kalmadım siz bana ne önerirsiniz görüşlerinizi bekliyorum...

11 Mesaj
21 Nisan 2012; 23:01:12 

ne olur yardım edin

1148 Mesaj
21 Nisan 2012; 23:20:11 

norton v6 yi önerebilirim sana.hem hafiftir hemde koruması güzel.

http://buy-download.nor...LOEM_MRFTT_294_7006.exe

burdan indirerek 60 günlük ücretsiz full sürümü kullanabilirsin.

11 Mesaj
22 Nisan 2012; 9:48:39 

sagol abi bi deniyim.

795 Mesaj
22 Nisan 2012; 11:53:46 

Microsoft Essentials Security :)

4889 Mesaj
22 Nisan 2012; 13:32:47 

quote:

Orijinalden alıntı: CormoRant1

Microsoft Essentials Security :)

Evet bende bunu diyecektim, daha evvel avira kullanıyordum baktım kasıyor buna geçtim. 4 aydr falan kullanıyorum gayet hafif ve kuvvetli. Ayrıca ücretsiz.

iPAD : New iPad-Retina-Black-16GB Wifi+4G / TTNET kampanya
MAC : 21.5" iMac,10.1: 3.33(3.06 E7600)-8Gb DDR3-HD4670-500Gb / OS X 10.8.2
PC : MSI P43NEO/E5300@3.50Ghz-8Gb DDR2-Zotac 9800GT-Seagate 500Gb Sata3-21.5" Acer LCD / Linux MINT-Windows 7x64
Firefox Turbo : Ayarlar İçin Tıklayın, Donanım Haber Teması : Denemek İçin Tıklayın

1023 Mesaj
22 Nisan 2012; 23:19:53 

comodo internet security kur o zaman

2560 Mesaj
23 Nisan 2012; 4:31:42 

Ben Microsoft Security Essentials programını kullanıyorum. Yorulma ve kasılma durumu ile karşılaşmadım.

373 Mesaj
23 Nisan 2012; 17:38:56 

norton 2012 versiyonlarının hepsi çok iyi kasma durumu yok p4 makinede bile..

921 Mesaj
24 Nisan 2012; 0:18:19 

MRT_ hocamız bu yazdıklarınızı görür inşallah..

Hala Microsoft Security Essentials kullanan kaldımı ya? Hatta en güzel örneğini küçük bir testle vermişlerdi , kendinizi virüs gibi düşünün ; Security Essentials çalışıyorken programı hizmetlerden durdurmaya çalışın , birde avg free 2012 açıkken durdurmaya çalışın bakalım neler olucak.

Ayrıca Chip , Pcnet gibi dergileri takip edenler bilir Microsoft ilk 6-7ye bile giremiyor Testlerde.

Norton , AVG , Avira size tavsiyemdir(Free sürümleri)

Ben AVG Free 2012 kullanıyorum memnunum. Antimalware olarakta Emsisoft Antimalware Free kullanıyorum. (Arada bir taratmak için açıp kullanıyorum , free sürümü arka planda çalışmaz sadece taratmak içindir ve çok güçlüdür.)
Bu 2 program işimi görüyor.

Ha diyorsunuzki ben online oyun , internet bankacılığı gibi işlemler yapıyorum hesabım çalınmasın hacklenmesin diyorsanız Zemana Antilogger kullanmanızı tavsiye ederim. Keylogger vb. programlar için antivirüsün yanında ek olarak çalışsa bile sistemi kastırmayan faydalı bir program.

iPhone 4 8GB - iOS 6.1.2/JB

5672 Mesaj
24 Nisan 2012; 10:56:26 

Eset kullan memnun kalırsın.

I LOVE THIS GAME

4889 Mesaj
24 Nisan 2012; 12:17:55 

quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

MRT_ hocamız bu yazdıklarınızı görür inşallah..

Hala Microsoft Security Essentials kullanan kaldımı ya? Hatta en güzel örneğini küçük bir testle vermişlerdi , kendinizi virüs gibi düşünün ; Security Essentials çalışıyorken programı hizmetlerden durdurmaya çalışın , birde avg free 2012 açıkken durdurmaya çalışın bakalım neler olucak.

Ayrıca Chip , Pcnet gibi dergileri takip edenler bilir Microsoft ilk 6-7ye bile giremiyor Testlerde.

Norton , AVG , Avira size tavsiyemdir(Free sürümleri)

Ben AVG Free 2012 kullanıyorum memnunum. Antimalware olarakta Emsisoft Antimalware Free kullanıyorum. (Arada bir taratmak için açıp kullanıyorum , free sürümü arka planda çalışmaz sadece taratmak içindir ve çok güçlüdür.)
Bu 2 program işimi görüyor.

Ha diyorsunuzki ben online oyun , internet bankacılığı gibi işlemler yapıyorum hesabım çalınmasın hacklenmesin diyorsanız Zemana Antilogger kullanmanızı tavsiye ederim. Keylogger vb. programlar için antivirüsün yanında ek olarak çalışsa bile sistemi kastırmayan faydalı bir program.

Microsoft Security Essentials'ı avira dan sonra kullanmaya başladım, çünkü çok fazla kastırıyordu sistemi. MSE ye geçeli 4 ay oldu, hiç bir sorunda yaşamadım. İnsan ne yaptığını bildikten sonra bir problem olmaz sıkma canını sen.

Seni dinleyip Emsisoft Antimalware Free bunu da indirip tarattım 1 tane orta riskli bişey buldu, onuda sildim. 4 ay olarak düşünürsen 1 tane orta riskli hata çok bişey değil yaklaşık 2 milyon dosya içinde.

iPAD : New iPad-Retina-Black-16GB Wifi+4G / TTNET kampanya
MAC : 21.5" iMac,10.1: 3.33(3.06 E7600)-8Gb DDR3-HD4670-500Gb / OS X 10.8.2
PC : MSI P43NEO/E5300@3.50Ghz-8Gb DDR2-Zotac 9800GT-Seagate 500Gb Sata3-21.5" Acer LCD / Linux MINT-Windows 7x64
Firefox Turbo : Ayarlar İçin Tıklayın, Donanım Haber Teması : Denemek İçin Tıklayın

6 Mesaj
24 Nisan 2012; 16:06:51 

beyler nod32 de bilgisayar taraması yapamıyorum yardım edin .resim koyacam ama nasıl koyulacağını bilmiyorum biri söylesin resim koyayaım daha iyi anlarsınız

921 Mesaj
24 Nisan 2012; 16:43:29 

quote:

Orijinalden alıntı: helpme0

beyler nod32 de bilgisayar taraması yapamıyorum yardım edin .resim koyacam ama nasıl koyulacağını bilmiyorum biri söylesin resim koyayaım daha iyi anlarsınız

Bilgisayarını Tam kapsamlı taramak istiyorsan esetle taramıcaksın zaten , Emsisoft Antimalware Free ile tarat. Önceki mesajımda yazmıştım zaten. Malwarebytes falan kurma boşuna emsisoft daha iyi.

6 Mesaj
24 Nisan 2012; 16:45:48 

quote:

quote:

Bilgisayarını Tam kapsamlı taramak istiyorsan esetle taramıcaksın zaten , Emsisoft Antimalware Free ile tarat. Önceki mesajımda yazmıştım zaten. Malwarebytes falan kurma boşuna emsisoft daha iyi.

tavsiyen için saol kardeşim ama ben eset kullanacam sorunumun çözümünü biliyormusun?

921 Mesaj
24 Nisan 2012; 21:06:34 

quote:

quote:

quote:

tavsiyen için saol kardeşim ama ben eset kullanacam sorunumun çözümünü biliyormusun?

Normal taratacaksın bunda birşey yok , C ye kurulu ise windows C yi seçer taratırsın. Ne gibi sorun çıkıyor resim çek prt screen tuşuna basaraktan. daha sonra paint açıp boş paint sayfasına yapıştır farklı kaydet masaüstüne. daha sonra kaydedilen resmi hızlıresim.com sitesine yükle çıkan doğrudan linki buraya koy.

3503 Mesaj
24 Nisan 2012; 21:28:16 

AVG kullanıyorum; pc yenide sayılmaz ve kasmıyor hiç.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [İşletim Sistemleri ve Yazılımlar] » Yazılım Genel » Güvenlik Programları » Bilgisayarımı az yoracak ücretsiz bir virüs programıarıyorum YARDIM!!!!!
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.109