quote:
Orijinalden alıntı: MERTKN
MRT_ hocamız bu yazdıklarınızı görür inşallah..
Hala Microsoft Security Essentials kullanan kaldımı ya? Hatta en güzel örneğini küçük bir testle vermişlerdi , kendinizi virüs gibi düşünün ; Security Essentials çalışıyorken programı hizmetlerden durdurmaya çalışın , birde avg free 2012 açıkken durdurmaya çalışın bakalım neler olucak.
Ayrıca Chip , Pcnet gibi dergileri takip edenler bilir Microsoft ilk 6-7ye bile giremiyor Testlerde.
Norton , AVG , Avira size tavsiyemdir(Free sürümleri)
Ben AVG Free 2012 kullanıyorum memnunum. Antimalware olarakta Emsisoft Antimalware Free kullanıyorum. (Arada bir taratmak için açıp kullanıyorum , free sürümü arka planda çalışmaz sadece taratmak içindir ve çok güçlüdür.)
Bu 2 program işimi görüyor.
Ha diyorsunuzki ben online oyun , internet bankacılığı gibi işlemler yapıyorum hesabım çalınmasın hacklenmesin diyorsanız Zemana Antilogger kullanmanızı tavsiye ederim. Keylogger vb. programlar için antivirüsün yanında ek olarak çalışsa bile sistemi kastırmayan faydalı bir program.
Microsoft Security Essentials'ı avira dan sonra kullanmaya başladım, çünkü çok fazla kastırıyordu sistemi. MSE ye geçeli 4 ay oldu, hiç bir sorunda yaşamadım. İnsan ne yaptığını bildikten sonra bir problem olmaz sıkma canını sen.
Seni dinleyip Emsisoft Antimalware Free bunu da indirip tarattım 1 tane orta riskli bişey buldu, onuda sildim. 4 ay olarak düşünürsen 1 tane orta riskli hata çok bişey değil yaklaşık 2 milyon dosya içinde.