'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 16254 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
çatıda TURKSAT 1-C ve HOTBIRD için 2 çanak var ancak yine de STAR TV'yi bulamıyorum.. uyduda star'ı seyreden var mı, frekansı nedir, bu işin yöntemi nedir, bir el atın yaw
dün akşamki müthiş CHELSEA-BARCA maçını mecburen TV üzeri anteniyle hafif karlı seyrettim
bu frekansı giriyorum ama hiçbirşey olmuyor.. daha önce star çıkıyordu ama artık çıkmıyor.. diğer yerli kanalları güzel çıkıyor, star tv için çanağın başka bir yöne mi bakması gerekiyor acaba
dostum lnb den şüphelenmeye başladım ben eğer yapabilirsen kendi ekseninde hafif hafif oynat düzelmezse yeni bi tane takıp bakmaktan başka çaren yok gibi görünüyor kolay gelsin
Yaw bir star için LNB'ye bozuk deme bence sorun diseqc dedir belki türksat uydusundan aldığt tüm bilgileri cihaza gönderemiyordur ama zor bi ihtimalde olsa LNB de olabilir inşalah düzelir
kardeş aynı sorun bendede wardı... bende skystar2 war ve odamda sansui reciver war.. chelsea - barca maçında skystar2 de star çıkmadı fakat sansui reciverda çıkıodu... sizde neden olabilr?
16 Ocak Pazartesi sabahı saat 03.00'de frekansımız değişecektir. Verici, digiturk, d-smart ve kablolu yayını kullanan izleyicilerimiz bu durumdan etkilenmeyecektir. Yalnızca kendi uydu alıcılarıyla Star TV'yi izleyen izleyicilerimizin frekanslarını değiştirmeleri gerekmektedir.
16 Ocak Pazartesi sabahı saat 03.00'de frekansımız değişecektir. Verici, digiturk, d-smart ve kablolu yayını kullanan izleyicilerimiz bu durumdan etkilenmeyecektir. Yalnızca kendi uydu alıcılarıyla Star TV'yi izleyen izleyicilerimizin frekanslarını değiştirmeleri gerekmektedir.
ben bu bilgileri giriyorum ama benim uyduyu türksat 1c olarak görüyor. antenin yerini mi değiştirmeliyim acaba. ara diyorum kanalları buluyor kaydediyorum diyor sonra ekran kapanıyor kral tv açılıyor. Bu konuyla ilgili bilginiz var mıdır. Goldmaster kullanıyorum. syg
frekansı nereden değiştiriyoruz? tekrar kanal mı aratıcaz :(
ben bu bilgileri giriyorum ama benim uyduyu türksat 1c olarak görüyor. antenin yerini mi değiştirmeliyim acaba. ara diyorum kanalları buluyor kaydediyorum diyor sonra ekran kapanıyor kral tv açılıyor. Bu konuyla ilgili bilginiz var mıdır. Goldmaster kullanıyorum. syg
anteni değiştirmenize gerek yok, dün bende aynı sorunları yaşadım, kendim bütün kanalları silerek tekrar kurulum yapıp hallettim. Forumdan @serkanguzel_ şöyle bir yol tavsiye ediyor; Star'ın güncel frekansı 11054 H 30000 fec 3/4 bu Tp den yayın yapan diğer kanalları silip tekrar tarama yapıp kanalları yeniden yüklemek. Bu kanallar; Ntv, Ntvspor,Cnbc-e,kral tv,e2 ve Star HD
anteni değiştirmenize gerek yok, dün bende aynı sorunları yaşadım, kendim bütün kanalları silerek tekrar kurulum yapıp hallettim. Forumdan @serkanguzel_ şöyle bir yol tavsiye ediyor; Star'ın güncel frekansı 11054 H 30000 fec 3/4 bu Tp den yayın yapan diğer kanalları silip tekrar tarama yapıp kanalları yeniden yüklemek. Bu kanallar; Ntv, Ntvspor,Cnbc-e,kral tv,e2 ve Star HD
allah razı olsun. oldu vallahi. goldmaster de şöyle yapılıyor. Önce kraltv ya da herhangi bir doğuşkanalı açılır. ok tuşuna basılır kanal listesi açılır sil(sarı) tuşa basılır. sonra tp (yeşil) tuşuna basılarak bütün 11054 30000 frekansından yapan bütün kanallara işaret konur. Sonra çıkış esc tuşuyla çıkılır. kanalları silmek istiyorsanız ok basınız diyecek silip çıkın. sonra yeniden kanal ekleyin. :)
allah razı olsun. oldu vallahi. goldmaster de şöyle yapılıyor. Önce kraltv ya da herhangi bir doğuşkanalı açılır. ok tuşuna basılır kanal listesi açılır sil(sarı) tuşa basılır. sonra tp (yeşil) tuşuna basılarak bütün 11054 30000 frekansından yapan bütün kanallara işaret konur. Sonra çıkış esc tuşuyla çıkılır. kanalları silmek istiyorsanız ok basınız diyecek silip çıkın. sonra yeniden kanal ekleyin. :)
Geçmiş olsun, her markaya göre kaydetme silme değişir. Ben genel olarak mantığı anlattım sen anladın onu İyi seyirler...
Arkadaşlar star tv ayın 16 sında gitti yerine d shoppıng geldi.hıremco x3 turbo hd kullanıyorum.ama bir türlü ayarlayamadım star tv yi.Ayrıca kanal listemde hd olarak sadece trt hd var.bunun yanı sıra star hd,atv hd gibi diğer hd kanalları nasıl ayarlayabilirim acaba.yardımcı olabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Arkadaşlar star tv ayın 16 sında gitti yerine d shoppıng geldi.hıremco x3 turbo hd kullanıyorum.ama bir türlü ayarlayamadım star tv yi.Ayrıca kanal listemde hd olarak sadece trt hd var.bunun yanı sıra star hd,atv hd gibi diğer hd kanalları nasıl ayarlayabilirim acaba.yardımcı olabilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Önce şifresiz yapan HD kanallar TRT HD, Atv HD ve Ahaber HD bunları seyredebilirsiniz. Star HD, kanalD HD Dsmart platformunda ve show HD Digiturk platformunda.
Starı eklemek için yukardaki yorumda yazdığım doğan tv kanallarını silip 11054 H 30000 3/4 frekansında tekrar tarama yapman lazım, o zaman kanallar gelir.
AtvHD ve Ahaber HD için 11896 H 11200 2/3 8PSK olarak arama yapman lazım
Eğer aramayı nasıl yapacam diyorsan uzun bir alıntı yapmamak için sana link vereyim ordan okuyarak uydu alıcını ayarlıyabilirsin
sorunu çözdüm arkadaşlar NBA TV olarak görmüş dikkat etsin herkes
Hocam çok teşekkürler...Frekansı giriyordum kanalı da star tv olarak buluyordu fakat kaydet dediğimde listede göremiyordum.Kanal zaten varmış NBA TV olarak gözüküyormuş.sayende bu dertten kurtulduk.
sorunu çözdüm arkadaşlar NBA TV olarak görmüş dikkat etsin herkes
Hocam çok teşekkürler...Frekansı giriyordum kanalı da star tv olarak buluyordu fakat kaydet dediğimde listede göremiyordum.Kanal zaten varmış NBA TV olarak gözüküyormuş.sayende bu dertten kurtulduk.
ne demek hocam bende delirmiştim aramada star tv bulundu diyor ama listede star yoktu sonradan buldum bende
arkadaşlar, uydu alıcıları konusunda çok çok acemi bir insanım. özellikle 3/4 nereye girilecek onu dahi bulamıyorum.. ucuz botech marka bir alıcı var. tp yazan yerin karşında x/x alanı var orada da sadece ilk rakam değişiyor.. ikinci rakam değişmiyor.. yardımcı olabilir misiniz Star tv için??
bu frekans ları giriyorum fakat sinyal sıfır ntvspor da cıkmıyordu daha önceden daha dogrusu ntv tatınalrının hepsini e2 falan filan 2farklı tv tamircisine götürdüm bulamadılar sorunu sizin öneriniz var mı ?
bu frekans ları giriyorum fakat sinyal sıfır ntvspor da cıkmıyordu daha önceden daha dogrusu ntv tatınalrının hepsini e2 falan filan 2farklı tv tamircisine götürdüm bulamadılar sorunu sizin öneriniz var mı ?
NBA TV'yi açınca Star çıktı karşıma. Bende yeniden adlandırıp kaydettim ve hiçbir ayara gerek kalmadan işlemi tamamladım. Herkese verdiği bilgiler için çok teşekkür ederim.
euro star frekans bilgileri frekans: 12690mhz polarite (polarizasyon): (v) dikey (vercital) sembol oranı: 07200 (veri hızı) feç:3/4 (varsa) euro star tv yi izleyenler ayarlamayı unutmayın .
arkadaslar bide bunu deneyin..bende oluyor sizdede olmasi lazim
bazı cıhazlarda olmuyor frekansı sılıp tekrar taratın
Atlanta Hd box Smart Android DSMART TTNET Teledunya Abonelik Basvurularınızz Alınır ATLANTA MARMARA BOLGE BAYII BEST UYDU ISTANBUL ICI MERKEZI UYDU SISTEM KURULUMLARI http://bestuydu.com/full-hd-uydu-alicilar.htmlwww.bestuydu.com 0216 4183313 0534 4067225
Mrb.Bende Doğuş Grubuna ait Kral Tv hariç geriye kalan kanallarda(Star,Cnbc-e,E2,ntv,ntvspor)görüntü mozaikleniyor..Yani sanki havakar bozukta uydu kanalı zar zor çekiyor.Bir çözümü var mı..
Mrb.Bende Doğuş Grubuna ait Kral Tv hariç geriye kalan kanallarda(Star,Cnbc-e,E2,ntv,ntvspor)görüntü mozaikleniyor..Yani sanki havakar bozukta uydu kanalı zar zor çekiyor.Bir çözümü var mı..
iyi bir lnb ve büyük çaplı çanak
★★★ Fenerbahçe 2012-2013 ★★★ 1 Volkan Demirel 2 Egemen Korkmaz 3 Hasan Ali Kaldırım 4 Bekir İrtegün 5 Mehmet Topal 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 9 Miroslav Stoch 10 GÜLE GÜLE :) Alex de Souza 11 Dirk Kuyt 14 Raul Meireles 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 17 Recep Niyaz 20 Sezer Öztürk 21 Selçuk Şahin 23 Semih Şentürk 27 Milos Krasic 34 Fehmi Mert Günok 38 Mehmet Topuz 48 Salih Uçan 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 60 Özgür Çek 67 Orhan Şam 77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin ♦Aykut Kocaman♦
ayrıca uydu sinyal ayarı yapılırken en düşük frekansa göre ayarlanırsa faydalı olur bence.
Çanağın yönü sinyalin alındığı yöndür,bu nedenrle kanala göre çanakta yön değişimi söz konusu olmaz,muhtemelen sizin çanak,LNB ayar sorununuz var gibi ilk sinyalı bulunca sabitliyorlar bazı uyducular,üste belirttiğim gibi en düşük sinyale göre yapılırsa daha isabetli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THE SUBTİTLE -- 13 Ağustos 2012; 16:01:51 >
En düşük frekanstan kastınız nedir.Ayrıca apartman olarak ortak çanak kullanılıyor.Lnb ayarları ile oynadım ama değişen bişey olmadı.
En düşük frekanstan kastım uydu yayınlarının hepsinin farklı frakans MHz ler üzerinden yapıldığıdır,bu nedenle uydu sinyali aranırken bu ayar işini yapan zaten bu feraksları bilir ve ayarıda ona yaparsa ,en düşük kapasiteli frekansı alabilecek nitelikte yapılan ayarlı bir receiverle diğer frekansları haydi ,haydi izleme şansırıs olur,örnek olarak 09750 ile başlayan ve her kanala göre değişebilen frekansları receiverdede görebilirsiniz.Ayrıca LNB ayarınıda ellemişsiniz olay oldukça hassas bir yapıda olduğu için elle yapılabilecek bir ayarın tamamen tesadüfi olması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THE SUBTİTLE -- 13 Ağustos 2012; 21:22:34 >